Kunst og underholdningKunst

Krop maleri på hendes ansigt. Et fad eller en måde for selvudfoldelse?

Under bodypainting forstå kunsten at male kroppen. Krop kunst på ansigt og andre kropsdele af en anden dukkede op i stenalderen. Hovedformålet med tegningen - viser positionen af ejeren af stammen, dens jagt eller militært fortjeneste. Tal i ansigtet altid stressede end kendte trækul, ler, frugtsaft mand deponeret.

Således kropsudsmykning var en slags person identifikationsmærke, et symbol, som de andre symboler som asterisk på lychek Pagon endnu ikke havde haft tid til at komme op.

Som en kunstform, krop maling på hendes ansigt dukkede op i 60'erne i det 20. århundrede og vandt popularitet i begyndelsen af dette århundrede, som personificeringen af de ekstreme og usædvanlige manifestationer af enkelte.

Den rene kropskunst på hendes ansigt kan ses på catwalken under modeshows, på scenen, i ungdomsklubber, Aftensmad parter, med det formål at reklamer - i virksomhedens logo.

Tal i ansigtet kan udføres i en børns stil som blomstermønstre, med billeder af dyr, fx stjernetegn, landskaber, insekt lyse billeder. Tal kan kombineres med forskellige pailletter. Fundet bodiart på mønstret ansigt, der forårsager frygt eller aversion: kraniet grimme ar, blødning, Spider, etc ...

Ren kropskunst findes sjældent i hverdagen, men dens elementer er ikke så sjældne. Repræsentanter for nogle ungdomsbevægelser (punkere, goterne) blev brugt på deres ansigter visse tegninger, der understregede deres tilhørsforhold til dette område. Fodboldfans male ansigtet for at understrege sin hengivenhed til sin elskede hold.

Face, forskønnet af et karneval maske, gøre dig uimodståelig, og slangen, kat eller leopard stil tegning chokerende ser ekstravagant og fascinerende.

Det menes, at hvis kosmetik ikke rette ansigtstræk og overdrevet dekorerer det for eksempel er for lyse læber eller skygge, rhinestones og glitter - det er elementer af kropskunst.

Krop kunst i ansigtet anses af mange noget provokerende og uanstændigt, ligesom en krop tatovering. Men i modsætning til tatoveringer, krop maleri er ikke farligt for sundheden: ikke traumatisere huden dækker næsten ikke-allergifremkaldende, let at skylle.

Udfør tegninger i ansigtet, kan du bruge pinde eller specielle farver - akvagrim. De er sikre på huden og er let fjernes via fed creme eller sæbe og vand.

Brug ikke blæk eller gel pasta. De kan forårsage allergi og efterlade spor efter skylning, til den samme ubehagelige udseende.

Det er ikke nødvendigt at anvende teatralsk makeup. Selv om han er harmløs, men huden ikke ånde nedenunder.

Mange male ansigtet selv, at skille sig ud på en eller anden måde fra den monotone ansigtsløse mængden.

Det kan ikke anses for krop maleri noget grimt og ubehageligt. Trække på ansigtsmaske funktionen eller Baba Yaga på nytårsdag karneval, bliver vi ondere og grimmere i livet. Hvad er det værste tal på ansigtet? Efter en festlig aften sker kun en gang om året, og et godt humør folk ønsker altid at have. Hvorfor ikke juble dig selv og ikke vise efter en hård dag, malet med hans ansigt? Hvis kun dette arbejde ikke har bragt skade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.