Nyheder og SamfundKultur

Stenalderen

I sin gamle periode med udvikling, som varede i tusinder af århundreder har mennesket oplevet tre stadier. Det første skridt var stenalderen. Efter ham, menneskeheden trådte ind i bronze, og derefter i jernalderen. Den første etape var den længste etape. Gennem hele sit folk til at producere forskellige værktøjer og materialer, for hvilke der var knoglerester af dyr og holde fast i den skarpe ende. Men det viste sig at være den mest holdbare sten. Dette materiale er domineret enhederne vore forfædre. Af denne grund er denne periode kaldes "stenalderen".

Den længste æra i menneskehedens udvikling er opdelt i tre faser af arkæologer. Den første er den gamle stenalder (paleolith). Den anden - mesolitisk. Det kaldes også Mellemøsten stenalderen. Den tredje fase - den neolitiske. Forskere tilskriver det til den nye stenalder.

Stenalder Paleolithic æra varede fra begyndelsen af fødslen af det menneskelige fællesskab til den tiende årtusinde f.Kr.. Ved antagelse, de forskere første mænd dukkede op i troperne i Afrika og Sydasien. Det gik ud af deres spredning til andre dele af verden. På dette tidspunkt, at manden var en integreret del af verden. Han boede i huler, skaber stammer, var at indsamle spiselige planter og jagede små spil. Værktøjer til fiskeri, lavet af hård rock (obsidana, kvartsit og silicium) ikke udsættes for slibning og boring. I den sene periode af stenalder udviklede fiskeriet. Mennesket har lært at bore knoglen, som var den første til at producere en gravering.

Samtidig er der en komplikation af jagtudstyr, er boligbyggeriet født og begynder at udvikle en ny vej hjem. Ældning af stammeledere system er en forudsætning for fæstningen af primitive samfund. Dens struktur er kompliceret. En person begynder at udvikle tale og tænkning, der fremmer udbredelsen af hans intellektuelle horisont og berige den åndelige verden. Det var i den sene stenalder dukket op, og begyndte at udvikle kunsten stenalderen. Mennesket har lært at bruge de naturlige mineralske pigmenter, der har lyse farver. Han mestrer de nye måder, der tillader at håndtere den bløde sten og knogler. Disse metoder har åbnet op for muligheden for at overføre dem omverdenen i udskæring og skulptur. Paleolithic kunst sig bemærkelsesværdigt sandfærdig transmission virkelighed og troskab til naturen.

Mellemøsten stenalderen eller mesolitisk, startet fra tiende og endte i den sjette årtusinde f.Kr.. Denne fase af den menneskelige udvikling er karakteriseret ved slutningen af istiden. Verden omkring os er blevet ligner den moderne. En mand og hans liv har undergået store forandringer. Tribes opløst. De blev erstattet af stammesamfund, modereret af senior og mest erfarne medlemmer. Manden begyndte at bygge deres huse ved hjælp af træ og sten materiale, efter at have forladt hulen. En spirende følelse af skønhed er afspejlet i den oprindelige udsmykning, som var guldklumper.

Store ændringer blev foretaget og fremstilling af stenredskaber metoder. Der var skarpe knive og skærpede pile og spyd. Den jægerstenalderen optrådte den begyndende håndværk, husdyrhold og landbrug. Det har gennemgået radikale ændringer, og kunst. Billeder anvendes på udsatte områder af sten, stål repræsenterer forskellige scener af jagt eller overholdelse. Manden, der er i tegningerne af den mesolitisk centrale beliggenhed, er en forenklet, nogle gange endda i form af et tegn. Mal billedet i sort og rød.

Den sidste tredjedel af stenalderen - neolitiske varede fra det sjette til det tredje årtusinde f.Kr.. Mennesket har lært polering og slibning værktøjer lavet af sten materiale, der beskæftiger sig med landbrug og dyrehold. Der var keramik. Fra ler til at gøre forskellige redskaber og service. Den vækst og konsolidering af flere fødsler var en forudsætning for fremkomsten af stammerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.