Nyheder og SamfundKultur

"Moulin Rouge" i Paris. Cabaret "Moulin Rouge"

Drømme, drømme! Og pludselig bliver de en realitet i en kabaret kaldet "Moulin Rouge" i Paris. Denne institution - kortet af byen, er det samme som Triumfbuen eller Eiffeltårnet.

Cabaret "Moulin Rouge" - er ikke bare et sted for underholdning, det er historien om Paris. Her på dette stadium, skinnende verdensstjerner såsom Edith Piaf, Elton Dzhon, Charles Arznavur og Liza Minnelli. Det er her for at slappe kom Pablo Picasso og Oskar Uayld. Tja, en regelmæssig gæst på kabaret var ingen anden ligesom Toulouse-Lautrec - mester plakat og talentfuld kunstner postimpressionist.

Hvorfor røde mølle

Som det er kendt, er det et symbol på teatret røde mølle. Hvorfor mølle? Hvorfor rød?

Dette er på grund af placeringen af "Moulin Rouge" i Paris på kortet. Først, i nærheden af institutionen - Red Light District. Derfor er den røde farve. I øvrigt, symbolet på møllen er heller ikke tilfældig. På en bakke i nærheden af teatret er stadig bevaret vindmølle af Montmartre. Ved siden af det - de berømte parisiske restaurant "To møller" med et dansested og et ret stort antal besøgende. Denne restaurant åbnet tidligere end de "Moulin Rouge" og betragtede hans vigtigste rival. Derfor en ny kabaret ejere, der håbede på at indsamle ikke færre besøgende, har påberåbt sig de danse, og mad og drikke var allerede på andenpladsen.

Museet og klubben under ét tag

"Moulin Rouge" i Paris - en klassisk elite institution, som for over hundrede år har taget imod gæster fra hele verden.

Det første indtryk er fantastisk! Dette teater kombinerer elementer posh natklub og museum på samme tid. Det indre af "Moulin Rouge" kan simpelthen ikke være ligeglade. Ekstravagant kombination af en bred vifte af stilarter er slående. Antikviteter og moderne, orientalsk og europæisk avantgarde og surrealisme. Men det, der gjorde det "Moulin Rouge" speciel og unik - det er den berømte tordnende over hele verden den franske cancan.

Det var her første gang på Offenbachs musik, seerne så denne vidunderlige og energisk dans - ser lokkende, forjættende bevægelse skyhøje op nederdel, udsætter de slanke og glatte dansere ben, strømper med strømpebånd og krydrede røde lystige råb.

Moulin Rouge og Toulouse-Lautrec

I 1850, dansen kom op med Celeste Moghadam og kaldte det "naturlige kvadrille." Langt senere omdøbt han Charles Morton danse cancan. På fransk, ordet betyder "høje lyde" ( "støj").

Mens alle taler om denne fantastiske dans, som udføres i "Moulin Rouge" i Paris. Billeder, malerier og plakater af den berømte franske maler Anri Tuluz-Lautrec cabaret bragte endnu mere popularitet. Levetiden for denne institution var hovedtemaet i hans arbejde. Kunstneren kunne lide at repræsentere en elite publikum og smukke kurtisaner. Siden åbningen af virksomheder Henri blev en regelmæssig besøgende. Hans muses var kendt dansere såsom Luiza Veber, Zhanna Avril og sanger og endda klovn.

Toulouse-Lautrec for sit arbejde blev berømt ikke kun sig selv, men også kabaret "Moulin Rouge". Populariteten af denne institution hver dag vinder momentum. Og i 1891, det nåede sit højeste punkt. Det udendørs reklamer har været involveret i det samme år.

År efter år

Cabaret "Moulin Rouge" i Paris åbnede i begyndelsen oktober 1889. Arrangementet var tidsindstillet til World Expo. "Mill underholdning" spundet kontinuerligt, indtil den første verdenskrig. Hun stoppede kun i 1915. Men syv år senere, institutionen åbnede dørene for besøgende.

I 1937 har teatret undergået en ændring for første gang i det indre. Ejerne har besluttet at omdanne det til et moderne natklub. Underholdningsprogram "Moulin Rouge" består nu af en række forlystelser, forlystelser, tricks og dans. Og, selvfølgelig, at antallet af virksomheder corona var stadig en fransk cancan.

I 1864, på scenen, "Moulin Rouge" installeret et kæmpe akvarium. Udover fisk det plaskede nøgne piger. Selvfølgelig, publikum var glade for denne nyskabelse.

Gæsterne på teatret fra de tidlige dage af hans arbejde var der repræsentanter fra forskellige sociale lag af samfundet: intellektuelle, aristokrater, kunstnere. Selv Crown Prince of Wales til den britiske trone kunne lide at slappe af i "Red Mill".

Den berømte franske cancan

Sande cancan kan kun ses her. Denne dans - hele ceremonien, som finder sted på sine kanoner og traditioner. Og den dag i dag alt, hvad der er kvalitativt anderledes "Moulin Rouge" i Paris fra andre lignende virksomheder, forblev uændret.

I den berømte dans er der ikke kun yderst morsom og ekstraordinære skønhed, men også en slags mystik og mystik. Kankan er publikum og latter og tårer. Rhinestones, fjer, pailletter, smarte kostumer, yndefulde bevægelser, fantastisk musik, glamourøse dekorationer og selvfølgelig, den smukke danser. Deres yndefulde figurer og dejlig person - værdighed Dance.

Af den måde, nutidens kabaret handlinger, mange af vores smukke Countrywomen. Intet mærkeligt og overraskende i dette. Efter alt, kan-kan - det er måske den mest smukke dans. En russisk kvinder - den smukkeste.

Præsentation på Moulin Rouge

I dag teatret programmet kører syv dage om ugen og består af to shows. Den første - den berømte show "Extravaganza". Det er her, at seeren kan nyde den legendariske cancan, der involverede førsteklasses danser. Dette show kører dagligt og starter ved ni om aftenen.

Princippet om kabaret "Moulin Rouge" i Paris - alle for de besøgende. Derfor under den første præsentation til en lækker middag i elegante omgivelser med musikken. Hvis du ikke ønsker at blive distraheret af maden og samtale under showet, så kan du komme i to timer før forestillingen. Middag her starter betjener fra klokken syv.

Den anden præsentation starter ved 11:00. Caring tjenere hjælpsomt tilbyde dig en flaske fin fransk champagne til to.

sjov Pris

Billetpriserne er sat i teatret for hele året forude. Det er allerede muligt at kende prisen på billetter til den April 1, 2014 med det tilsvarende antal i 2015.

Priserne er helt afhængige af et sæt af retter. Så for showet, sammen med middag, du giver fra 175 til 215 euro per person. Hvis du vælger at opgive middag og tage kun en halv flaske champagne, vil prisen for en billet være 112 euro.

Satsen gives besøg til en vis (eller 9 timer eller ved 11).

For børn under en alder af 11 år en rabat: Prisen på billetten - 50 euro. Børn under 6 år i en institution er ikke tilladt.

Det er værd at bemærke, at på trods af den relativt høje pris i teatret er altid fuld af besøgende. Billetter til forestillingerne er udsolgt måneder i forvejen. Så hvis du ønsker at komme i "Moulin Rouge", sørger for alt på forhånd.

alt godt

Når folk taler om teater, er det først og fremmest huskes "Moulin Rouge". Disse ord er blevet næsten synonyme. Det bør dog fjerne en myte. Du kan høre, at i de kabaret dansere danser dåsen-kan, ikke kun, men også noget varmere ...

Historien om den institution, der ikke danser aldrig skilles! Kun én gang, i en fjern 1983 i kabaret kunstnere kiggede med sine nøgenbilleder. Spændt piger ønsker at sidde her. Men så snart de begyndte at klæde sig af, nogen fra publikum ringede til politiet. Så skete der ingenting. Så hvis du ønsker at se en striptease, gå nogen steder, men ikke i "Moulin Rouge!" Her er alt godt, danser udelukkende fransk cancan, som, tro mig, giver ikke mindre fornøjelse.

Sørg for at besøge "Moulin Rouge" i Paris. Anmeldelser om hotellet positive og farverige. Men som de siger, bedre at se én gang end at høre hundrede gange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.