SundhedSygdomme og betingelser

Nældefeber hos voksne

Urticaria hos voksne - en sygdom af allergisk natur, hvor på huden og slimhinderne vises udslæt og blærer.

Årsagerne til sygdommen

Urticaria hos voksne vises, når de udsættes for eksterne (exogen) og interne (endogene) faktorer. Eksterne faktorer fremkalder sygdom kan være solstråling, kemikalier, medicin, mekanisk påvirkning. Interne årsagsfaktorer kan være sygdomme i indre organer og nervesystem. Nældefeber hos voksne, uanset årsagen til mange fælles patogenese. Efter udsættelse for det ætiologiske agens frigivelse forekommer, og akkumulering i væv af aktive stoffer, såsom histamin. De forårsager en stigning i permeabiliteten af vaskulære vægge, væv ødem og blæredannelse.

Allergisk reaktion af kroppen kan køre fremmede proteiner, proteinprodukter. Ufuldstændigt Depleted protein falder i blodet, forårsager dannelse af antistoffer mod dette produkt. Det samme sker, når de giftstoffer udefra eller genereres ved eventuelle sygdomme. Kendt allergi over for patogener. Urticaria hos voksne kan forekomme i sygdomme i nervesystemet (cholinerg urticaria), hvilket resulterer i forøget frigivelse af acetylcholin ved irriterende virkning på det parasympatiske nervesystem.

manifestationer af urticaria

Efter udsættelse for den sygdomsfremkaldende faktor i huden eller slimhinderne synes tætte, lyserøde blærer i forskellige størrelser og former. Deres størrelse er fra nogle få millimeter til nogle få centimeter. Med rettidig behandling af vabler, og hurtigt forsvinder.

Der findes flere typer af urticaria:

- akutte urticaria. Det er kendetegnet pludseligt pludselig opstået, alvorlig hud kløe og udslæt. Det er ikke ofte kan du se vabler på slimhinderne. Boblerne kommer i forskellige størrelser, kan smelte sammen. Denne type allergi er typisk for reaktioner på medicin eller fødevarer.

- akut begrænset angioødem, synes pludselig i en begrænset vævsødem, ansigtet (udslæt i ansigtet). Præsentere klager patienter, mindre, kun lejlighedsvis, når processen involverer halsen og strubehovedet kan være en følelse af mangel på luft.

- kronisk urticaria vises på baggrund af langvarig overfølsomhed i kronisk infektion, diatese, sygdomme i mave-tarmkanalen. Gentagne vabler observeret på forskellige områder af huden, forværring skiftevis ro. Sammen med fremkomsten af udslæt kan utilpashed, fordøjelsesbesvær, stærk kløe, søvnløshed og irritabilitet.

- Solar (pigmentform) nældefeber, er en slags fotodermatosis. Karakteristisk for patienter med leversygdomme, lidelser af porphyrin metabolisme. Denne form for sygdom er manifesteret udslæt, der ligger i de åbne områder af kroppen. Det er kendetegnet ved sæsonudsving (den varme sæson med maksimal solaktivitet). Sådanne mennesker kan ikke være længe i solen, da dette kan medføre en forringelse af den generelle reaktion af organismen i strid med respiratoriske og hjertefunktion.

Diagnosticering af nældefeber er som regel ligetil. En differentialdiagnose med andre typer dermatoser.

Behandling af alle former for nældefeber er det muligt eliminering af grundene til udnævnelsen af antihistaminer, allergen medicin (kalktilskud), kost, rense tarmens sorbenter. Topisk på huden, salver, lindrer kløe, hormonelle salver. Brugt beroligende midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.