SundhedSygdomme og betingelser

Hjertestop - Årsager og førstehjælp

I nogle tilfælde kan en person opleve hjertestop, er hjertet aktiviteten stoppet helt, men dets bioelektriske aktivitet kan observeres. Under hjertestop, 90% af befolkningen observerede ventrikelflimren ham, i andre tilfælde - takykardi, iskæmi, myocarditis, hypoxi, hypotermi, eller kardiomyopati. Oftest hjertestop opstår hos mænd over en alder af halvtreds år, og årsagen til dette syndrom kan tjene som alkoholisme, rygning, stort pres på hjertet.

Det første tegn på ophør af hjerteaktivitet er en tab af bevidsthed, manglende hjerte arterier, ånde samtidig standser, er der spasmer, spile øjet elever, fraværet af deres reaktion på lys, der er bleghed af huden. Således har symptomer på hjertesvigt udtalt, som er en konsekvens af udryddelsen af vitale funktioner i den menneskelige krop.

Hyppigste årsager til dette syndrom er:

- alder over halvtreds år;

- hjerte-kar-sygdomme;

- rygning, alkohol og narkotika;

- hypotermi, tilstedeværelsen af skader elektrisk ladning;

Når hjertestop sker, kan konsekvenserne manifestere sig i lukningen af blodkar og arterier.

Før diagnosticere hjertestop, er det nødvendigt at være opmærksom på de symptomer, der går forud for en given situation. Således kan en person pludselig blevet bleg, blodtryk samtidig aftager hurtigt, hjertet producerer mindre end fyrre slag i minuttet, og pulsen bliver større end 120 slag i minuttet, er der en takykardi. I alle tilfælde symptomer på hjertesvigt syndrom er de samme.

Behandlingen bør være påtrængende. Da den mest almindelige årsag til dette fænomen er hjerteflimmer, er det nødvendigt at udføre defibrillerings- og brystkompressioner at tilvejebringe blodgennemstrømning ind i arterien. Det er nødvendigt at sikre forsyningen af ilt til lungerne ved hjælp af en respirator. Hurtig reaktion og genoplivning kan give ilt levering til menneskekroppe, for at genoprette blodstrøm og derved udelukke døden. Således når ordentligt organiseret til at understøtte den menneskelige krop af liv begivenhed, kan redde hans liv uden hjerte arbejde i længere tid, så længe lægerne ikke ankommer til levering af lægehjælp til formål at forhindre de uoprettelige ændringer i hjernebarken. Derfor, i tilfælde, såsom hjertesvigt, er der behov lægemiddelterapi.

Årsagen til den manglende effektivitet af CPR er tabet af tonen i hjertet. I dette tilfælde skal du til at indgå i det et stof, der er i stand til at forbedre tonen i hjertemusklen. Til dette formål egnet adrenalin.

I det tilfælde, hvor de efter timer fra det tidspunkt, hvor kompression og ventilation af lungerne, hjertet ikke begynde at arbejde, og eleverne er brede, er det muligt at tale om døden af en mand, så stoppe CPR.

Således er hjertestop oftest observeret i ventrikelflimmer eller asystoli, den person ophører med at trække vejret, hans puls forsvinder, bevidsthed er tabt. En hyppig årsag til afbrydelse af arbejdet i dette organ er en sygdom, såsom myokardieinfarkt. I tilfælde af afslag på førstehjælp, mennesker dør i et par minutter. I mange andre situationer, kan med rettidig bistand blive gemt. Det er derfor nødvendigt at vide, hvilke handlinger der skal træffes i tilfælde af hjertestop på nogen af de omgivende mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.