FormationUngdomsuddannelse og skoler

Energi pattedyr kilde er ... Hvad er den vigtigste energikilde for nyfødte pattedyr?

Klasse pattedyr har længe været en førende position blandt alle dyrene. Dens repræsentanter har de mest avancerede funktioner i strukturen af alle organsystemer, herunder fordøjelsessystemet. Spise fra fødslen er afgørende for deres eksistens og spredning.

Hvem er pattedyr?

Klasse pattedyr forener alle medlemmer af den type akkord, der fodrer deres unger med mælk. Og det gør ikke noget, vil være en repræsentant for en lille markmus eller en kæmpe afrikanske elefant. Ved fødslen pattedyrs energikilde er bare mælk.

Spise fra de første minutter efter fødslen sker i disse dyr ved hjælp af specialiserede bryst. Ifølge deres oprindelse de ændres sved.

I primitive pattedyr som næbdyr og myrepindsvin, er de meget dårligt udviklet og åbent til det fri med særlige porer. Disse dyr har mere til fælles med deres forfædre - fugle. Først og fremmest er tilstedeværelsen af kloakken - et specialiseret hul ind som udskiller deres produkter seksuel, fordøjelsesproblemer og ekskretionsorganerne systemer. I Pungdyr repræsentanter - kænguru, koala, Wombat - kanaler med mælk åben i hudfolder. Det var i hendes baby tilbringer den første tid efter fødslen, slikke værdifuldt produkt direkte på huden. Fordi placenta hos disse dyr er dårligt udviklet, er de født små, urentable, blind, nøgen, og er ikke i stand til at eksistere selvstændigt.

Ganske anderledes er født af højere pattedyr. De er ganske veludviklet, mange er i stand til umiddelbart efter fødslen til at bevæge sig uafhængigt af hinanden.

Disse forskellige heterotrofe

mammal energikilde er en serie af færdiglavede organiske materialer, nemlig proteiner, lipider og kulhydrater. Så de, ligesom alle medlemmer af dyreriget er heterotrofe. I denne adskiller de sig radikalt fra planter i stand til at omdanne ultraviolet stråling i kulhydrater. Men det er nødvendigt og heterotrofe.

Forskere har længe haft en række eksperimenter, afgøre, hvorfor du har brug for sollys for dyr. Han er signalet for begyndelsen af molting, dvale, sæsonbetinget migration, dannelsen af kønshormoner. Ved at øge længden af processen og fremkomsten af en frodig pattedyr afkom begynder dagslys.

rovdyr

Pattedyr energikilde er en færdigret. Men det kommer ind i kroppen på forskellige måder. Så rovdyr foden på og ofrede sit offer alene.

Til denne unih har en række strukturelle træk: stærke muskler, skarpe kløer og kraftige tænder. Ifølge et indfødte tand på hver side af kæben omdannes til såkaldt aggressiv tand. Dette er en modificeret tandrod, hvilket skyldes den store størrelse og skarp kant endda i stand til at bryde integriteten af ofrets knogler. Animal mad er rig på proteiner og fedtstoffer. Derfor er energi produceret af sit forbrug, nok i lang tid.

Fremgangsmåder til fødevareproduktion i denne gruppe dyr er delte. Nogle jage offeret, indtil alle sine styrker vil være på retur. Andre angreb bytte pludseligt. Og også lykkes.

Forskellige rovdyr og måde eksistens. For eksempel, løver og ulve foretrækker at leve og jage sværme. Bears elsker også ensomhed.

planteædende

Men energi er en kilde af pattedyr og færdigretter, der kan opnås, og ikke som "blodig" måde. Meget mange medlemmer af dyreverdenen foretrækker naturmedicin. Den er rig på værdifuld fiber - en naturlig kulhydrat. For eksempel, gnavere lå i butikken frø afgrøder. A drøvtyggere gylpe delvis tygges græs og derefter metabolisere stoffet. Vanskeligheden er kun én. Dette er en lav-kalorie mad. Planteædere nødt til at spise det meget, og konstant på jagt efter mad. I betingelserne for tempereret klima sin tilstedeværelse afhænger også af årstiden. Og rovdyr konstant stræber efter at få fat i de fattige planteædere. Men for at beskytte dem, da der er en række funktioner. Først og fremmest, det er en stærk hove og horn. Men de fleste af alle disse dyr hjælper hurtige fødder. Derfor er de foretrækker ikke at indgå en ulige kamp med fjenden, så hurtigt som muligt at slippe.

konkurrence

Det er kendt, at de miljømæssige ressourcer er begrænsede nok. Derfor er en pattedyr er nødt til at kæmpe for mad, territorium levested, tilgængelighed af herberger og seksuelle partnere. Som et resultat, der er en konkurrence mellem individer af samme eller forskellige arter. Naturligvis i denne kamp, de stærkeste vinder. Som et resultat, naturlig udvælgelse, som er en af de drivende kræfter evolutionær forandring. Med denne teori, mange hævder. Men forskere har vist, at dyr, der lever inden for samme område, med tiden bliver væsentlige forskelle i farve, struktur tænderne og mange organer.

Ernæring: proteiner, fedtstoffer, carbohydrater

Organiske stoffer indtages sammen med mad pattedyr, der undergår flere ændringer. Fedtstoffer som energikilde er de kalorieholdige materialer. I maven, er de opdelt i glycerol og fedtsyrer. Dette frigiver to gange mere energi, end når en tilsvarende omdannelse af andre organiske stoffer.

En vigtig bestanddel af kosten af pattedyr er egern. Som grundlag for en hvilken som helst af dyret, de udfører det byggeri, energi, lagre og beskyttende funktion. Bestanddele af proteiner er aminosyrer. Forskere har vist, at nogle af dem er afgørende. Det betyder, at disse stoffer ikke kan syntetiseres i kroppen, men kun gøre det med dyrefoderet.

Kulhydrater er allerede begyndt at nedbryde i munden ved hjælp af enzymer i spytkirtlerne. Forskellige typer af sukker, der er nødvendige for organismens metabolisme.

Drik, børn, mælk!

Sammensætningen af mælk fra forskellige arter af pattedyr varierer tilstrækkeligt stort område. Men de unge, der meget hurtigt efter fødslen fordobler sin egen vægt, spise mad, især rig på protein. Sådan mælk producere kanin, hjorte, svin, bøfler og får. Nødvendig for udvikling og vækst i små kulhydrat laktose organisme isoleret geder og køer. Rigt mælk og mineraler. Denne virkelige tank kalium, calcium, phosphor, jern. Og vitamin cocktail. Riboflavin, ascorbinsyre, retinol, thiamin - det er ikke en komplet liste over stoffer. Derfor har mælken længe været betragtet ikke kun lækre, men også et nyttigt produkt, som er nødvendigt for en voksende organisme af en lille baby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.