RelationerBryllup

Hvor meget koster et bryllup?

Det er det øjeblik, hvor de elskende besluttet at forsegle deres forhold ved ægteskab. Og hvert par virkelig ønsker at gøre denne dag uforglemmelig for dem selv og for pårørende og venner, som gerne vil tilbringe den festlige dag med de nygifte. For at triumfere var en succes, skal du omhyggeligt forberede sig til det og materiel op på økonomi, t. Til. I vor tid, brylluppet omkostningerne er ganske høj, selv om at invitere hendes nærmeste mennesker.

Den entydigt svar på spørgsmålet, hvor meget er et bryllup, gør ikke og kan ikke. Det afhænger af, hvor det udfører (for eksempel, vil udgifterne til brylluppet være meget højere i Moskva end i Voronezh og Krasnodar), og om de ønsker og smag af de nygifte selv, og hvor mange gæster vil blive inviteret til fest. Derfor, for at sige en slags generaliseret sum, der kan være nødvendig for at holde brylluppet, det er praktisk taget umuligt. Dog kan vi fremhæve nogle af de vigtigste øjeblikke af brylluppet, uden hvilke det ikke kan gøre, samt de øjeblikke, hvor du kan gemme.

Så den første del af omkostningerne - er tøj og tilbehør til bruden og gommen. Tro mig, at svaret på spørgsmålet, hvor meget er et bryllup, afhænger i høj grad på denne post. Omkostninger kjoler til bruden kan variere fra nogle få tusinde til en million, når det kommer til eksklusive designer-modeller. Den første brud har brug for at beslutte, om den vil sy en kjole, købe eller leje. Selvfølgelig købe færdige tøj er dyrere end sin syning eller leje, men i dette tilfælde, kan du vælge en billig salon og købe en kjole til en meget rimelig pris. Lej en brudekjole vil koste omkring halvdelen af prisen for sin salgsværdi, men returnere det bliver nødt til at være i perfekt stand. Hvis du beskadiger det, størrelsen af omkostningerne til brylluppet pludselig stige som følge af betaling af det fulde beløb for kjolen.

Situationen med familie brudgom passer omtrent det samme. Men hvis bruden er vant til at bære jakkesæt hverdagen, er det mere rentabelt at købe en dragt, snarere end lejet, fordi i modsætning til brudens kjole, så det kan stadig være slidt.

Vores biludlejning afhente og tilbehør: smykker, slør, handsker, tiaras, og selv retstrik klip. Alt dette vil hjælpe med at redde bryllupsbudget. Men bedre at købe nye sko, t. Til. Det skal være bekvemt.

Følgende obligatoriske attribut af brylluppet - en vielsesring, som traditionelt skal være gylden. Deres værdi afhænger af smag og bryllupsrejse muligheder: du kan vælge den mest almindelige ring, og det er muligt - med diamanter eller indgraveret eksklusiv. Gør ikke et bryllup uden brudens buket, og hvis du planlægger at invitere gæster til en restaurant - og så uden invitationskort.

En anden udgiftspost (valgfrit, men det er meget ønskeligt for enhver bruden) - en professionel make-up og manicure. Selvfølgelig kan du gemme og make-up og manicure dig selv. Men i virkeligheden, i næsten hver by kan du finde en make-up artist, der vil gøre en pæn make-up til et par tusinde, endnu billigere til manicure. Og resultatet vil være, de siger, "der er."

Med hensyn til transport, som vil bevæge parret, kan det være meget forskelligt fra bilen af en person fra venner, der kun har til at dekorere, at Limousine eller træner.

Spørgsmålet er, hvor meget er et bryllup afhænger i høj grad af festlig banket. Det er vigtigt, og antallet af gæster og mødested. For et bryllup på et budget, kan du vælge en cafe i udkanten af byen, og hvis økonomi tillader - en restaurant, en klub eller et hus med en privat pool, strand, park osv Hertil kommer, at ingen af den moderne bryllup er fuldstændig uden musik og toastmaster, betaling af, som også koster penge. Selv hvis brylluppet med et lille antal gæster, og gæster af disse - omgængelig og sig selv vil være i stand til at underholde dig selv, så ved toastmaster tjenester, du kan meget vel blive opgivet.

Et andet vigtigt punkt - fotografierne. Også her er der mange nuancer. For eksempel kan du bestille professionel fotografering kun i registreringsdatabasen kontor, og håber så at Kameraer gæster. Men som praksis viser, de fleste af de nygifte købte ikke kun billeder, men også video.

Fra hvad kan fraviges? Fyrværkeri, lancering duer, ægteskab registrering, en limousine, at bo for bryllupsnatten - nice, men ikke nødvendigvis komponenter i brylluppet. Deres omkostninger kan også være meget forskellige. For eksempel kan exit omkostningerne ved et bryllup være ikke så stor, hvis du ikke skyde for ceremonien, en plads, og hold det i restauranten.

For at beregne, hvor meget er et bryllup i din by, bare vælge, hvad de ovennævnte emner, du har brug for, og for at afklare deres værdi på internettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.