RelationerBryllup

Hvorfor folk vælger brylluppet Palace ved Exhibition Centre?

På den Architectural gyde beliggende i Moskva Wedding Palace ved Exhibition Centre. På tidspunktet for Anden Verdenskrig, bygningen ændret sin destination på det tidspunkt, spejderne er parat til at forsvare landet. Palace så igen begyndte at udføre opgaver helt fredelige.

oplysninger

Historien om denne bygning kan dateres tilbage til 1939, da udstillingen arkitektoniske ensembler landbruget blev skabt arme Chernyshev, der er chefarkitekt af bygningen. Herunder hovedbygningen, som ligger på det område af de 250 bygninger fra forskellige specialer, har rekreative områder og områder for eksperimenter, hvor vi afprøve nye ideer. Alt dette har til huse på 136 tønder land. VVC er elsket ikke kun ankommer gæster i byen, men også dens indbyggere, fordi der altid er en fornøjelse at tilbringe din ferie, slentre gennem smukke steder og besøge interessante bygninger.

Hvorfor Newlyweds vælge præcis Wedding Palace

For en stor fest, der vil blive husket for evigt, her kogt stående buffet område. Billeder fra brylluppet som godt vil være meget smuk, fordi parret vil gå gennem skyggefulde gyder, pladser og de berømte springvand og skulpturer er en fremragende kulisse for en familie billede. Alle gæster vil være i stand til at passe i en rummelig værelse (100 sq. M). I dette store rum, vil alle besøgende finde deres plads. Omtrentlig kapacitet af hallen - 20 personer, som inviterede parret. Inde i bygningen ser det ud som blændende som det ydre. Så bryllupsdag vil blive husket ikke kun parret, men også gæster.

bryllupsrejse tjenester

Nyligt dannede enhed i samfundet vil få uforglemmelige følelser, fordi kærlighed vil være fulde ejere af deres dag. Bryllup Palace ved Exhibition Centre har meget gode anmeldelser, fordi her alt er gjort for folket. Mange nygifte var fyldt med positive følelser og var tilfredse med tidligere begivenheder.

Lovers kan også bog coach leje, veteranbiler eller bryllup toget! Kontroller limo til det område, foto skydning, videooptagelse, ekstra musik - alle disse tjenester er ikke gratis, detaljerede informationsmedarbejdere giver på stedet. Du kan også bestille en særlig fotooptagelse, som vil finde sted på baggrund af alle de attraktioner i ENEA med rette vinkler. Den perfekte kulisse vil Wedding Palace ved Exhibition Centre, fotos fra brylluppet vil vise sig bare fantastisk. Handlingsplanen er godkendt med Enea administration på samme dag, hvor ansøgningen indgives, og om registrering af ægteskab. Priser på tirsdag, onsdag og torsdag er lig med 4500 og højere på lørdag og fredag - 8000 og frem.

Bryllup Palace ved Exhibition Center på adressen Moskva, Prospekt Mira, bolig 119, Bygning 421, Enea, venter for elskere.

Hvad andre gør det bryllup Palace

CPR er den vigtigste aktivitet af paladset. Her foretage ændringer og forbedringer i vitale statistikker, er der udsteder tabte dokumenter. Bryllup Palace blev åbnet i Messecenter i 2014, før at det ikke blev brugt til dette formål.

Det blev bygget i slutningen af 30'erne, samt den sovjetiske æra. I projektet var det nødvendigt for at afspejle den klassiske stil af den daværende magt, så mange linjer minder om den tid. Alt ser lakonisk, symmetriske linjer og den stramning ser endnu bedre end i mange andre projekter, takket være de Søjlehaller og stuk medaljoner. Disse detaljer supplerer perfekt den stil, som oprindeligt blev udtænkt kunder, så Chernyshev, arkitekten bag messecentret, forsøgte at herlighed.

Interiør VVC

Det kan synes som du kan kombinere den højtidelighed og enkelhed på ét sted? Efter alt, disse to egenskaber går hånd i hånd med hinanden. Men hvis du går til bryllup Palace ved Exhibition Centre, er det straks bliver klart - her er svaret på spørgsmålet.

Palace stil af bygningen er blevet meget gyldne middelvej, når fejringen ikke kræver nogen komplicerede designløsninger. Men mens der i det indre er der, hvad man skal se: enorme Lacy lysekroner, der gør opmærksom på sig selv, poleret gulv lys nuance, kurve af blomster, tæpper, draperede kvaster. Mange er isolerede lysekroner, fordi de ser massiv og statelig, og farven på gamle kobber blødgør effektstørrelser, der følte selv med så højt til loftet.

Væggene er dekoreret i varme toner, at alle vil kunne lide. Alle så på at opbygge organisk, tæpper og gulvfliser er ens i farve til tæppet. Her er det af alle disse grunde, Palace og er populær, fordi alle de smag af lys interiør, er han ikke forsøger at overtage den konto med ceremonien, som vil finde sted indenfor.

Ud over sin direkte ansvar, Bryllup Palace ved Exhibition Centre udfører nyttiggørelse eller ændringer i civilstand handling. Hvis dokumenter går tabt, vil der være mulighed for at inddrive dem, ved hjælp af originalerne, der er gemt i arkivet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.