RelationerBryllup

Simple Brudekjoler: typer og egnede sager

Mange allerede kan ikke lide pomposity, understreger den smarte påklædning. Sommetider kortfattethed kan udtrykke mere end en overflod af luksus. Moderne modedesignere forsøger at fastholde deres samlinger på en enkel og naturlig stil. Tendensen har ikke omgået og brudekjoler. Beskedne outfits i denne kategori - den vigtigste tendens i den kommende sæson.

Når du har brug for en beskeden brudekjole?

Der er en myte, at en simpel brudekjole - partiet af almindelige udseende kvinder, eller dem, der står i kronen er ikke første gang. Men dette er ikke tilfældet. Der er ofte situationer, hvor den rigtige for beskedne påklædning. Disse sager er:

  • Hvis dit budget er meget begrænset, og der er ingen mulighed for at købe en dyr kjole. Mere end en simpel outfit er vejen ud af situationen. På den smarte brudekjole priserne er som regel meget høj. Men dette betyder ikke, at bruden på en enkel kjole vil se værre.
  • Nogle gange er det planen stadig i kirken og brylluppet. Kjolen bør ikke have en stor udskæring halsudskæring eller til stede på display udsatte skuldre. Og længden af sømmen på en brudekjole er normalt imponerende. Upassende og vil bruge gennemsigtige og farvede tekstiler.

Ejere af ikke-standardiserede former beskedne tøj vil gøre det muligt at skjule sine fejl. Giv alle former for nåde og ømhed.

Hvilke typer af beskedne bryllup kjoler er

Simple brudekjoler varierer i stil, farve, type af materialer og dekoration teknikker. De vigtigste kriterier - den kjole længde og stil.

Korte cut indehavere foretrækker slanke ben og mejslet figur. En sådan outfit er i stand til at understrege værdighed alle de skjulte og skabe en vej billede, et sted, der i de blanke sider i bladet. En kort slør med små handsker vil være en fantastisk tilføjelse.

Frodige mode, i modsætning til tidligere, mere konventionelle. En sådan billede vil skabe en atmosfære af højtidelighed. Den storhed bruden vil blive ophøjet. Udstyre stand til at skjule mange af manglerne. Opmærksomheden er accent i taljen og hals.

Bride i aflange slanke kjole ville være den bedste til at se på et billede. Dette outfit er i stand til at tiltrække de besøgendes opmærksomhed. Empirestil er undertiden mere passende end en storslået billede.

Det er værd at bemærke, at ligegyldigt hvor simpelt eller sofistikeret outfit. Endnu vigtigere er, hvordan er bruden selv. Smile - den perfekte dekoration til enhver ferie.

Wedding Dress Greek

Hvis du husker pelsen thailændere, som var prunkløst, er det muligt at drage konklusioner. Outfit var enkel, han fremhævet den linje mejslet figur pige.

Nu designere brugte denne idé, hvilket skaber en brudekjole i den græske stil. For nylig var der en model med en arm, som er fastgjort med ædle agat. Denne model kan se meget mere spektakulære end bryllup kjole med blonder og andre udsmykning elementer.

empire

En sådan beklædningsgenstand er anbragt draperier på brystet. Der er muligheder med en løkke i stedet for ærmerne. Det ombrydes perfekt rundt om halsen. Spin i denne model er nøgne til taljen.

Når du vælger skal erindres, at skuldrene er nøgne. Vi bør ikke glemme at sætte på deres skinnende pulver. Billige brudekjoler som denne - lakoniske og stilfuld.

Sammen med en skulder kan suppleres med et bredt bælte. Afhængigt af, om bruden ønsker at fremhæve din talje eller ønsker at skabe effekten af overdreven, er der flere variationer af kjolen.

Simple brudekjoler denne stil velegnet til gravide kvinder, perfekt maskering mave.

Model med et tog

For de unge og skrøbelige personer der er forkortet fra forsiden af modellen. Bag dem en lang tog. Dette tøj kaldes "halen af Firebird." Skørtet er ofte lavet af flere lag tyndt tyl. Fra sådant væv kan desuden gøre det indsatte på brystet.

"Fisk" Model

Simple brudekjoler af denne type gør det muligt at understrege silhuet. Glat lys snit gør hele billedet imponerende. For en stil ikke at tilføje ekstra dele. Er det en frodig bue bag, som understreger de "små fisk" (flæser, blussede mod bunden) er visuelt mere og mere elegant. Selv kommer fra halen af knæet.

Hvordan vælger materialet?

Den fuldstændige fravær af dekorative elementer - forbeholdt kortfattethed, som har en beskeden brudekjoler. Priserne er mere moderat (i intervallet 10 000 rubler), snarere end modellen med en overflod af udsøgte detaljer.

Vi bliver nødt til at eksperimentere med farver og stof. Valget repræsenteret er: silke, satin, satin og blonder.

Hvis opgaven er at forberede den kjole i empirestil, bør forsøge at finde en fornuftig midt i et rigt indretning. Det vil være interessant at se dekoreret med en sløjfe draperet kjole og nederdel i samme stil.

Det er vigtigt at være opmærksom på ikke kun den kjole, men hele billedet. Lav en smart frisure og uforglemmelig attraktive makeup. Enkelhed giver brudekjole skille sig ud andre dele.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.