Mad og drikkevarerDesserter

Kage "Generelt" eller hvordan man kan motivere soldater til exploits

Klimaks af næsten enhver ferie er altid betragtes som en dessert. Og hvis den største synder af fejringen er en mand, er det nødvendigt at give det en original og lækker kage "General". På trods af den høje rang, bage denne delikate og usædvanlige dessert er ganske enkel. Hvordan man gør det? Bare følg instruktionerne nedenfor.

Kager - søde tre baser

Madlavning kage "Generelt" begynder med bage kager. For dem, bør forberede fem enkle ingredienser. Først, selvfølgelig, - melet. Er det tilstrækkeligt at drage fordel af volumen svarende til to glas. Hvis standard gryder ikke, afvejes to hundrede og tres gram. Den anden ingrediens virker fløde. Til kager har brug for et glas eller to hundrede og halvtreds milliliter. For det tredje, forberede to Art. sukker, eller fire hundrede og halvtreds gram. Og endelig fire æg og en teskefuld bagepulver (eller halv teskefuld bagepulver). Dette er grundlaget.

Så alle ingredienserne blandes indtil glat tilstand. Det er værd at bemærke, at kagen hjem produceret kun ved hjælp af særlige "assistenter": minearbejder, mixer eller blender. De er vant til i de halvfærdige kager ingen klumper af mel tilbage. Desuden at opnå større luftighed sigtet mel i forvejen, og piskede æg separat og derefter tilsat til basen.

Have opnået det ønskede resultat, at den resulterende halvfabrikat opdeles i tre dele. Først skal du tilføje de knuste nødder i en morter i mængden af hundrede gram, eller et glas madlavning. Brug alle nødder du kan, selv om det er en klassisk opskrift indeholder valnødder. Den anden - kakao volumen på 30 ml eller to spiseskefulde. Den tredje - rosiner, der vejer 175 gram, den samme kulinariske kop.

Gasovn skal opvarmes til 180 grader, og el - til 200. De resulterende semi hældes i tre tanke og bages i omkring 25 minutter. Det er værd at bemærke, at hvis kagerne er udarbejdet i multivarka, derefter for hver valgte funktion "Bagning" på den samme tid. Når kagerne er egnede, bør de have lov til at køle af.

Creme - den perfekte imprægnering

Madlavning kage hjem godt i, at for at imprægnere creme kan vælges enten. Hvis du ikke har tid til at lave mad, vil det være tilstrækkeligt at anvende en variant af de sædvanlige butikker i en pose. Men stadig, hvis det er muligt, sættetid kagen "Generelt" klassiske vanillecreme.

Til dets fremstilling er nødvendig: en liter mælk, æggeblomme i en mængde på to stykker, sukker (to hundrede og tyve gram) og tredive gram mel (eller to spiseskefulde), vanille sukker efter smag, to hundrede og halvtreds gram smør. De æggeblommer bør slibe med sukker, tilsæt derefter melet. Den resulterende masse hældes i gryden og en liter mælk over svag varme under konstant omrøring, til at blive tykkere. Derefter bør blandingen afkøles. Når den nåede stuetemperatur, er det nødvendigt at indføre i en masse af smør og vanille. Med hjælp fra en mixer til at piske fløden til en tilstand af ensartet vægt.

Sætte kagen

Hjem for at gøre det meget simpelt. På en bakke lagt møtrik kage, som er smurt creme. Den er lagt ud med en anden fyldning af kakao og fløde igen. Sidstnævnte anvender kage med rosiner og derefter overtrukket med fløde.

Kage "Generelt" kan gøres på seks etaper. For at gøre dette, bør gjort kager opdeles i to dele. Men for at udføre denne operation bør kun efter de er helt afkølet. Derudover kan mellem shortcakes på creme sætte et kirsebær eller solbær at give en særlig surhed. Det bør præciseres, at den klassiske opskrift, der ikke giver.

Pynt kagen "Generelt" kan være en række forskellige måder. Den nemmeste - det helt smøre den øverste kage med fløde, derefter dekorere med revet chokolade. Men det bedste at give denne "modige" form for desserten hjælp mastik eller den færdige plade af marcipan, show fantasi.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.