Mad og drikkevarerDesserter

Kulinarisk masterclass: Velour kage

Velour desserter glæde og fascinere. De ser stilfulde, moderne og regally raffineret. Kager til velour kontrol fremstilles normalt mousse påfyldning med tilsætning af frugt eller bær konfi praline og crunchy. På grund af denne komplicerede struktur, er de fremstillet ved lige så smuk både indenfor og udenfor. At lære at tilberede en kage med hans hænder velourbetræk i denne artikel. Her vil vi afsløre alle hemmelighederne af madlavning disse lækre og smukke dessert.

Kage med velour "Jordbær og fløde": madlavning klasse

Denne milde og elegante dessert kan nemt blive en udsmykning af enhver ferie bord. Han henviser til den gennemsnitlige sværhedsgrad, for at forberede det interessant og sjovt, og resultatet er sikker på at opfylde alle dine forventninger. I mellemtiden, i madlavning proces er det vigtigt at holde sig til opskriften givet teknologien ikke glemme at veje produkter, der tydeligt observere bagning temperatur og forarbejdning sekvens.

Kulinarisk masterclass begynder med et arrangement med fremtiden for dessert. På tegningens figur er det vigtigt at tage hensyn til størrelse og form, som til fremstilling af en dessert, og sekvensen af lag. Mousse dessert "Jordbær med fløde" vil være 4 lag: sand baser, jordbær confit, ostekage flødeost og mousse påfyldning. Top kage er dækket med velour. Til fremstilling af konfekture mesterværk brug 2 kulinarisk ring diameter på 16 og 18 cm. Overvej forberedelse teknologi velour kage trin.

Trin 1. Sand grundlag

Madlavning kage starter med det grundlæggende i bagning eller Marie. Den sekvens af handlinger i dette tilfælde, er følgende:

 1. Smør blød konsistens (60 g) blev pisket med sukker (60 g), indtil hvid. Masse bør give en ensartet, let og luftigt.
 2. Det fremstillede cremet masse indføres og mandelsyre sigtet hvedemel i lige store andele (60 g). Ælt dejen.
 3. Det fremstillede dej er pakket ind i folie og sendes i køleskabet i en halv time.
 4. Den afkølede dej rulles ud på en pergament med en diameter lidt større end 16 cm. Derefter ekstra søm kant er skåret under anvendelse af kulinariske ringstørrelse.
 5. Kage går ind i ovnen, forvarmet til en temperatur på 175 grader i 15 minutter.

Efter fjernelse fra ovnen skal have en god kage til afkøling. Vi kan antage, at det første lag af velour kage er klar.

Trin 2. jordbær confit

Lyse og duftende jordbær confit konsistens, der minder om bær gelé. Ja, og det er også fremstilling af gelatine-baseret. Jordbær confit madlavning sekvens er som følger:

 1. Pulveriseret gelatine (10 g) blev udblødt i 50 ml koldt vand.
 2. Jordbær puré (200 g), sukker (60 g) og majsstivelse (10 g) blev blandet i en gryde og lad det simre under konstant omrøring, bragt i kog.
 3. Efter 2 minutter tilsættes vægten til jordbær gelatine.
 4. Massa igen røre og fjern fra varmen. For kølekapaciteten af topdækslet med folie.
 5. Afkølet til stuetemperatur, hældt i en 16 cm silikone diameter skimmel eller direkte på Marie i ringen og går i en fryser for at fuldføre frysningen.

Trin 3. Cheesecake

Det næste lag i desserten med velour belægning cheesecake tilsat jordbær. Dets fremstilling finder sted i følgende rækkefølge:

 1. Ikke kold flødeost "Philadelphia" (250 g) blev grundigt blandet med halve æg, sukker, fedt creme og jordbær puré (mængde af alle ingredienser 50 g).
 2. På bagning strækker dobbelt lag af folie, er det indstillet ring diameter på 16 cm. Derefter folie dannede afsatser danner hvori spor kogte masse hældes.
 3. Bagt cheesecake halv time ved 160 grader.
 4. Når kogte lag er afkølet, bliver ringen fjernes fra formen. Og cheesecake går i fryseren indtil den er helt frysning.

Forbered ostekage kan være silikone eller delt form lagt af pergament. Vigtig for dens diameter svarer til størrelsen på 16 cm.

Trin 4. Cake Mousse

Delikat og raffineret mousse kage bestemmer smagen af fremtiden. Det er derfor, aromatiseret mælk, der anvendes til at forberede det. Hvis du vil vide, hvordan man gør det, kan vi lære af vores master class. Sekvens mousse lagkage velour følgende:

 1. Gelatine (10 g) hældes 50 ml koldt vand i en halv time, indtil de kvælder.
 2. På dette tidspunkt, er det forbereder aromatiseret mælk. Til denne konventionelle pasteuriseret mælk (250 ml) blev hældt i en gryde, og dertil sættes frø hele vanille pod. Mælken bringes i kog og infunderes i en halv time. Så forbereder vanille mælk. På samme måde, i stedet for vanilje, kan du tilføje citronskal eller te. Før kombinere med de andre ingredienser i mælken nødt til at stamme gennem en sigte.
 3. Sukker (100 g) er forbundet med stivelsen (10 g) og æggeblomme (3 stk.). Så den resulterende masse indføres mælk. Blandingen blev grundigt omrørt og bragt i kog.
 4. Efter 1 minut, mejeriet masse, fjernes fra varmen og omhyggeligt røre i hendes gelatine. Efter afkøling tilsættes til den resulterende smør, fløde (50 g).
 5. Separat pisk tunge fløde (250 g) og forbinde dem med cremen afkølet.

Vi kan antage, at moussen forberedt. Du kan nu Velour kage kan opsamles. For at gøre dette, skal du sørge for, at alle lag er godt fryses.

Trin 5: Samling af kagen

For at samle kagen anbefales at bruge silikone forme med en diameter på 18 cm. Alternativt kan du lave din egen figur. Til dette kulinariske ring obtyanut ønskede diameter ene hånd plastfolie. Dette vil være i bunden af formen, som derefter vil nødt til at sætte på en hård overflade, såsom en bakke eller stort skærebræt. Velour kage opsamles i omvendt rækkefølge, det vil sige først de øvre lag er dannet, og derefter lavere.

Først er det nødvendigt at hælde de nederste former lidt væske mousse og sende pan i fryseren indtil fuldstændig størkning lag. Det skal spredes frosne cheesecake, så confit og sand base. Efter dette, Velour kage med siderne fyldt med den resterende mousse. Nu skal det være godt fryse i 10 timer, og først efter, at du kan begynde at dekorere dessert velour.

Trin 6. velour dekoration af kagen med hjælp af en spray-ruskind

Faktisk velour dække kagen er ikke svært derhjemme. Og for at forberede en sådan belægning er meget enklere end spejlet glasur. Men før du begynder at koge det, skal det bemærkes, at denne dækning kage dekoreret på to måder:

 • anvendelse spray-ruskind - færdig sprøjte i tanken;
 • anvendelse af en elektrisk sprøjtepistol.

Cylindre Spray belægning giver øjeblikkelig velour kage uden behov for at forberede yderligere præforme. En sådan cylinder volumen på 400 ml er sædvanligvis tilstrækkelig til at dække kagen 6-8, at for hjemmet bruger mere end nok.

Men sådan en velour dækker for kagen har en række ulemper. For det første er det farveskema begrænset til 8 pust grundlæggende nuancer, som ikke kan ændre lysstyrken. For det andet, de er ret dyre. Er meget mere økonomisk at købe ingredienser til en selv-velour.

Udarbejdelse af ruskind til en kage derhjemme

Til fremstilling af ruskind derhjemme behøver kun to ingredienser: kakaosmør og hvid chokolade. Den optimale andel af 1: 1. Det betyder, at 50 g kakaosmør skal tage 50 gram hvid chokolade. Men du kan tage den chokolade mere, og mindre olie. Det hele afhænger af personlige smagspræferencer. En sådan mængde af bestanddelene (100 g) ville være nok til at dække en stor standardstørrelse velour kage.

Skal først smelte i et vandbad (eller mikrobølge) kakaosmør og chokolade. Så kombinere begge ingredienser i en enkelt container. Efter du har brug for at tilføje helium eller en hvilken som helst anden frugtfarve og bland grundigt. Massen bør få flydende konsistens og ensartet farve. Efter denne fløjl kage hældes i kolben pistolen og sprøjtes på det frosne produkt. dette er angivet nedenfor i flere detaljer.

Som dækning kage velour gun via

For det første skal du have in-house elektrisk pistol. Hvis et sådant værktøj er ikke til rådighed, kan det købes på ethvert isenkræmmer. For det andet, er du nødt til at pre-beregne mulighederne for et sådant køb. Selvom de høje udgifter til sprøjtemidler, vil prissatte flaske køb være meget billigere end en ny pistol.

Før anvendt på fløjl kage, er det nødvendigt at udarbejde en arbejdsstation. Til dette passer en stor kasse, som er placeret på et bord i den åbne del af kanten. Dette gøres for at velour var dækket med kun et bestemt produkt, men ikke en væg, bord og loft. Boksen etablerer også en kop eller tallerken, hvorpå der er placeret kagen. Nu en beholder med flydende velour fastgjort på sprøjtepistolen, er selve udstyret tages i højre og venstre hånd vender en plade monteret med sin kage. Ved observation af hele sekvens af handlinger kage velour overflade vender homogen. Nu kan vi tænke på indretningen.

Udsmykning fløjl kager

Velour selv kan kaldes en kage dekoration. Men selv sådan en ideel overflade kræver udsøgt indretning.

Den vrede - udsmykning af kager med friske bær og frugter. Ideel til denne begivenhed hindbær, jordbær, ribs, figner og så videre. D. Oftest de er spredt på den ene halvdel af kagen eller i en cirkel i form af en krans. Særligt interessant udseende bær pritrushennye flormelis.

Secrets of madlavning fløjl kager

Ved udarbejdelsen af kagen velour vigtigt at huske om følgende punkter:

 1. Det er vigtigt at observere teknologien af forberedelse. Husk at veje produkter måle deres temperatur for at observere den termiske tilstand og forarbejdning sekvens.
 2. Den overflade, som er dækket med velour, skal være frosne og helt glat uden fejl og uregelmæssigheder.
 3. Før påføring af velour via pistolen skal sikre, at væsketemperaturen ikke er mere og ikke mindre end 34-35 grader.

Velour kok kage er nemt og sjovt. På samme smag desserter vil sætte pris på selv sande gourmeter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.