HjemlighedKonstruktion

Reparationer på egen hånd - elektrisk pistol

Anvendelse af sammensætninger, der består af lak og maling, er den vigtigste funktion, som er ansvarlig for den elektrisk pistol. Brugen af et sådant værktøj kan forbedre farvekvalitet og reducere lønomkostningerne.

Sådanne indretninger er af to typer: den manuelle handling og virker på det elektriske net. De fungerer ved at sprøjte teknologi uden luft, eller blandet luft sprøjtning.

Til en behandler overflader sammensætninger, der består af vand med kridt eller vand med kalk, anvendt skydevåben med deres hænder.

Den største fordel er dets anvendelse carbid dyse til sprøjtning; korrosionsbestandig belægning af dele; kompakthed; lethed af vedligeholdelse; lille masse; sandsynligheden for arbejde, uanset hvilken strømkilde udefra; opløsning hegn af enhver størrelse; forstøvning uden dråber.

Spray maling elektriske type er i øjeblikket mere populær. Dens anvendelse kan markant forbedre kvaliteten af det udførte arbejde og på samme tid for at minimere forbruget af tid. Det bør ikke glemmes, at den elektriske pistol kan kun anvendes efter forudgående forberedelse af overflader til maling.

Før arbejdet påbegyndes, alle værelser har brug for at blive renset for støv, snavs, tør gips hver fugtigt sted. Det skal glattes gips overflade med ruhed, indlejret opløsning alle revner. Uden splits, revner og andre defekter bør være overfladen af træet. Bør renses for rust fra metaloverflader. For vellykkede drift af en elektrisk maling sprøjte, du har brug for at følge alle disse betingelser. Afhængigt af den type maling, påføres et eller to lag.

Chassisets monteret komponenter danner en cylindrisk pumpe, der har et stempel struktur. Sidstnævnte omfatter en cylinder stang, manchetter med et håndtag for drevet. tætningsringe skal mellem dele kroppen og pumpedækslet havde mere integritet. Fiskestang er opdelt i to dele, hvilket giver vozmozhnsot justere sin længde. Sprøjte udstyret med rotation for at ændre sandsynligheden for flammen var afgang til den aksiale stang.

Betydningen af disse anordninger er baseret på sænkning af sugeslangen i det med et filter under driften af håndtaget stamceller sugning til farvning præparat fra beholderen.

Pumpning af sammensætningen ind i beholderen til farvning ventilen lukker, mens den modsatte retning af stamceller bevægelse. Med stigende tryk, denne sammensætning flyttet til fiskestang og via aftrækkeren når sprøjten og som bæres bestøvning.

Spray elektrisk feedback er god, de viser, at forud for ansøgningen er forpligtet til at inspicere enheden evnen til at arbejde. Som forberedelse til den nødvendige via aflange stænger forbinde de to korte ende sammen, gælder for dette gevind med pakningen. Endvidere korte stang metode, en del af en lang skruet og skruet ind i sprøjtepistolen elektriske - sekund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.