HjemlighedKonstruktion

Hvordan man vælger en brolægning-sten?

Bane-sten er et glimrende grundlag for dannelsen af en pålidelig og høj kvalitet belægninger. Der er forskellige muligheder, der er egnede til alle forhold og behov ejere.

making

Naturlig flise er produceret ved at skære stenene af naturlig oprindelse. I dag, de brostensbelagte gader i de samme elementer i størrelse og form er mere rationelt end udlægning af fast sten, med lignende størrelser.

Hovedbestanddelen til fremstilling af kunstige flise er almindelig beton. Sammensætningen af de forskellige komponenter er tilsat for at opnå disse eller andre egenskaber. For eksempel er en blank overflade glans tilvejebragt af et højt indhold af væske, men efterfølgende reducerer ydeevnen af overtrækket. Der er også mange forskellige farvningsteknikker. Det skal bemærkes, at hvis skyggen er fastgjort til kun det øverste lag, er risikoen lagdeling af fliser stiger.

beskrivelse

Fortovet en plade med definerede geometriske parametre, er de opnået ved omhyggelig bearbejdning af høj styrke klipper. Omfanget af materialet er bred nok, det bruges i regenerering områder, fortove, haver, steder for rekreation. Produkter kan være rombisk, rektangulære, kvadratiske, lavet af beton, natursten og andet materiale er meget holdbare. Deres hovedformål er at danne en robust monolitisk overflade.

fordele

Bane-sten er den bedste mulighed for at arrangere platforme, især hvis det er påkrævet holdbar, pålidelig coating, der har et attraktivt udseende. Han ser godt ud som en hytte, og en multi-etagers hus, og de sædvanlige sommerhus.

Perioden for driften af materialet beløber sig til snesevis af år. Dens struktur ikke lider under virkningerne af nedbør og ultraviolet stråling, end der kan ikke prale af betonprodukter. Det vil sige, det kan bruges i en region i de varme subtropiske områder og i det fjerne nord.

Forskellige farver øger anvendelsen og forenkler valget for landskabet design eller udseende af huset. Produkter kolde toner er ideelle til dekoration af kontorbygninger og konstruktion af de områder, der støder op til de administrative faciliteter og sociale faciliteter. Sidewalk sten naturlige varme farver bruges ofte til at supplere de huse tilstødende landskab.

Kalksten vundet bred fordeling, det kan findes i parker, på parkeringspladser, stier, veje. I dette tilfælde en lille tykkelse af produkter giver lettere installation. Materialet er tilgængeligt i forskellige former og størrelser, er der også ikke-standard form, der anvendes i dannelsen af komplekse elementer i landskabet design.

Hvordan vælger?

Når man sammenligner materialer, fører kunstig og naturlig oprindelse sidstnævnte mulighed, fordi det adskiller sig bedre æstetiske egenskaber og en lang levetid. Paths of sten fliser behøver ikke at reparere og opgradere selv efter flere årtier, mens de kunstige produkter er forværret efter 10 år. Efter denne tid, de har brug for at blive erstattet med nye eller udføre komplekse restaurering arbejde.

Natursten baner på prisen er i intervallet 900 rubler per kvadratmeter. Kalksten indeholder i sin sammensætning af quartzpartikler, så de adskiller sig naturligt lys glans, hvilket ikke er særegne for materialet af kunstig oprindelse, fremstillet af en blanding baseret på beton. Selvfølgelig kan sådanne produkter tilføje glans lysere skygge eller mere, men fordi det reducerer deres styrke, holdbarhed og udseende begynder at forringes efter et par års drift.

Bane-sten bliver uerstattelige i følgende situationer:

  • danner en flad overflade i parker, rekreative områder, pavilloner, pladser;
  • oprettelsen af fortove;
  • om sporet på grunden;
  • danner sidespor til trafik, for eksempel ved siden af garagen parkering eller på specialiserede.

I hver situation ovenstående brosten fortovet udfører både æstetiske og praktiske funktioner. I dette tilfælde kan du ikke bekymre dig om det er nødvendigt at fast track-opdateringer, som de er kompetente til æglæggende vil vare i mange år fremover.

mangler

På trods af de mange fordele, brosten har en negativ side. Den vigtigste af dem er de relativt høje omkostninger, så det i mange tilfælde er erstattet med en konkret modstykke. På grund af dette, er det oftest brugt af folk med over gennemsnittet rigdom, eller dem, der altid foretrækker naturlige materialer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.