HjemlighedKonstruktion

Et apparat til vandboringer i et privat hus: tegninger

Under vores egen vandkilde i området spiller en meget vigtig rolle. Hvis der ikke er nogen levering central vand, så din bedste chance er en anordning til vandboringer i et privat hus, som vil organisere en uafhængig uafbrudt vandforsyning til hele det omkringliggende område. For at gøre det godt, kan du ikke kun med hjælp af specialister, men også selvstændigt. Det kræver penge, tilgængeligheden af det nødvendige udstyr, værktøj, samt fritid og lyst.

typer af brønde

Enheden brønde til vand i et privat hjem kan være af to typer.

Valgte brøndboring, sand på lavt vand (op til 2 kubikmeter per time). Det borede dybde på 25-30 m, indtil den når sandet vandførende lag. Yderligere styrke brøndrørene til bunden dragt grus filter og sænkes en dykpumpe. Det resulterende vand fra brøndene er af høj kvalitet, som ikke er brøndene. Hertil kommer, at prisen på penge og tid at bygge sådanne strukturer er relativt små. Men enhver sand hul har sine ulemper:

 • flygtighed (op til 10 år);
 • lille vandforsyning;
 • ret hurtig sedimentation, hvorved der er behovet for periodisk rensning og pumpe vand.

Artesian godt - det er den mest fordelagtige løsning for den permanente bopælsland. Sådanne brønde bores til en større dybde, hvilket kan være et hundrede eller flere meter. Den store fordel ved artesiske brønde er ubegrænset potentiale: det er praktisk uudtømmelig kilde, og produktiviteten nåede 10 kubikmeter vand i timen. Endvidere vand har en høj kvalitet uden slam og ikke tør.

Dog vil en sådan anordning til vandboringer i et privat hus til en pris på omkostningerne lidt dyrere end at bygge en sand kilde, men disse omkostninger betales tilbage ret hurtigt. Resultat af artesiske brønde er meget høj, vil det være nok til at forsyne en stor del af alle boliger. En sådan kilde kan vare mere end 50 år.

Stages ekstra vand tilførselsindretning

Tænk hvor godt enheden søger efter vand i et privat hjem. Trin for trin guide:

 • vælge det sted i fremtiden af brønden;
 • udføre den ønskede boredybde;
 • installere sænkekassen;
 • Vi gør installation af udstyr til vand opsving;
 • indstilles pumpen;
 • Vi leverer installation af låseindretninger;
 • etablere den nødvendige automation system;
 • vælge og samle vandrensningssystemet;
 • rørledningssystem fra toppen af boringen til huset;
 • udføre rørsystemet interne vandforsyningssystem.

Hvordan man laver en anordning til vandboringer i et privat hus med sine egne hænder? Tegninger -Her garantere succes for et selvstændigt vandforsyningsanlæg.

Det er vigtigt at vide, at i henhold til den gældende lovgivning på hvert hul er det nødvendigt at have en individuel pas. Det giver den form for organisation, som har udført boring. Passet vil være forpligtet til at blive forelagt til registreringsmyndighederne.

Enheden brønde til vand i et privat hjem: en gennemgang

Vandforsyning af private hjem med hjælp fra brønden giver gennemførelsen af en række værker, der udføres i overensstemmelse med projektet. Det anbefales at bestille i specialiserede organisationer. vandforsyning bør give mulighed for et system af filtre og vand godt til vedligeholdelse af udstyret, gennem hvilke vand vil blive leveret.

Vand fra en brønd på hjemmesiden er muligt i tilfælde af uregelmæssig brug af konstruktionen, men her er der en mulighed for hurtig siltation. For at undgå dette, anbefaler vi jævnligt pumpes godt. Det er også ønskeligt for vinteren gør præserveringssystemet (komplet dræning).

pumper

Ved tilrettelæggelsen af uafhængige vandforsyning af private hjem fra brønden er det meget vigtigt at organisere en pålidelig mekanisme til at løfte vand. Den moderne marked tilbyder en bred vifte af pumper fra forskellige producenter. Hvilken en er den rigtige for dit system?

For at gøre det rigtige valg, er det nødvendigt at studere drift af forskellige typer af pumper og parametrene for den kilde, hvorfra vandet vil svinge. Det rigtige valg afhænger af velfungerende vandforsyning.

Hvad skal overveje, når du vælger en pumpe?

For det første anbefales det at være opmærksom på følgende parametre:

 • den samlede dybde af brønden og vandniveauet deri;
 • den samlede mængde vand, der kræves for at have en dag, herunder havevanding;
 • vandtryk i brønden. Den kan beregnes som følger: tilsæt dybde til hullet 30, og den resulterende sum forøges med 10%. Mest effektivt vælge tryk på 90 m;
 • Skriv borehul diameter;
 • enhedsomkostninger.

pumpetyper

Før du køber en pumpe, skal du beslutte, om dens type.

Alle pumper er opdelt i to klasser:

 • Overfladeaktive pumper er kendetegnet ved, at deres krop er placeret på land, eller direkte på vandoverfladen. Han holdt af en speciel flyde. Denne type pumpe kan pumpe vand fra en dybde på ikke mere end 9 meter, hvorved dens anvendelse er begrænset til brøndene.
 • Dykpumper er fuldstændigt sænket ned det pumpede vand.

Skilleindretningen efter princippet:

 • Centrifugalpumper har en aksel med et skrueblad, gennem hvilket skaber en centrifugalkraft gør det muligt at pumpe vand.
 • Vibrerende pumper omfatter membran. Pumpe vand ind dem sker på grund af forskellen i belastningsindikatorer, som er dannet i og uden.

Når du køber en pumpe er bedre at vælge en model, som designet til at beskytte motoren mod overophedning leveres termoomskifter.

Tror ikke, at jo større pumpe magt, jo bedre. Overdreven magt kan give nogle problemer i hele systemet.

Det er bedre i denne henseende at konsultere en specialist og få pumpen til magten iboende i projektet.

Enheden brønde til vand i et privat hjem: en håndpumpe

Når der anvendes håndholdt boring pumper volumener vand og tilspænding kan ikke sammenlignes med brugen af automatiske analoger. Men et lignende princip om drift, der er én stor fordel - komplet afhængighed af kommunikation og eksterne forhold. På grund af denne kvalitet håndpumper blevet et uundværligt værktøj for vandforsyningen eller stigningen i små portioner vand fra lave brønde.

Givet fald manuel vandpumper

Håndpumpe er mest hensigtsmæssigt at anvende i følgende tilfælde:

 • manglende centrale (DC) tilvejebringe elektrisk energi;
 • den mindste daglige indtag mængde vand;
 • brøndboring og har en lille dybde;
 • tilsvarende erstatning til traditionelle spand og reb på de offentlige vandressourcer;
 • alarm (reservedel) en kilde til hydraulisk effekt.

Sådan organisere godt på egen hånd?

Enheden brønde til vand i et privat hjem er meget muligt at bære alene.

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme vandførende vene i det område. Der er flere metoder til at søge efter steder at udføre boring af huller i jorden:

 • brugte dataområder (kort, der viser placeringen af grundvand);
 • udført observationer af planter og naturlige fænomener;
 • søges ved hjælp af vand pilekviste.

Vi foreslår at overveje brønden enhed for vandet i et privat hjem uden kassen.

Efter bestemmelse af placering til boring skal afhente den måde, hvorpå brønden er færdig. Den mest effektive metode - boring. For uafhængig udøvelse af dette arbejde med en lille størrelse borerig, der er egnet til anvendelse selv ved ikke-fagfolk, eller hjemmelavet hånd-boremaskine. Det er en stilling ved enden af hvilken er placeret skæreelementet. Bur løsner jorden, hvilket tager spiralformet plade anbragt på linjen efter skæreelementerne. Som et resultat heraf bliver stangen længde forøget.

Efter at have passeret gennem grundvandsmagasinet boring stoppes. Dernæst begynder at forberede sig godt for den fulde funktion. Det første trin er brønden ved hjælp af bailer renses omhyggeligt, og derefter sænket til bunden af filteret, og det resterende rum er fyldt med groft sand.

godt apparat til vandet i et privat hus (foto kan du se i denne artikel) skal bruge følgende udstyr for at bruge. For at gøre dette brønd styrker væggene ved hjælp asbestcementrør. Dette gøres for at sikre en smidig og ren som muligt adgang til grundvandsmagasinet (uden elementer af jord).

Sådan arrangere asbestcementrør i brønden

Før der udføres denne fase af arbejdet bør tage hensyn til følgende faktorer:

 • For en mere bekvem placering bør vælges lidt mindre diameter rør end borehullets diameter.
 • Anbefales placeret direkte integreret rør. Hvis dette ikke er muligt, er det muligt at vælge stykker af rør med samme diameter og glatte kanter, som vil minimere muligheden for forurening af vandet kilde.
 • Hver brønd hylsterdele omhyggeligt sikret med specielle klemmer, som hjælper med at forhindre sedimentation beklædning dybere vandførende lag og overlappende adgang til vand.
 • Da der er hyppige løft rør fra brønden, er det nødvendigt at overveje, hvordan man kan løse det allerede på overfladen.

Efter installation af røret skal bestemme, hvordan at stige til overfladen med vanddybden vil blive fremlagt. Den mest succesfulde måde - at bruge en dykpumpe og tilbringe fra det slanger at pumpe vand ind i huset og i evnen til at overrisle sitet. Effekten af en sådan pumpe skal være præ-beregnes under hensyntagen til højde, som vil blive leveret fra brønde ressourcer.

Vi overvejede kort godt apparat for vandet i et privat hjem. Hvordan kan man foretage vandressourcer på egen hånd, du ved. Nu kan du gøre dekorative design, hvilket også er vigtigt. Der er mange muligheder, for eksempel - opførelsen af den træramme, udskåret baldakin, særlige design såvel kampesten lavet af kunstige sten. Nu tænde din fantasi og skabe komfort på sitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.