HjemlighedKonstruktion

Pergolaer træ - bygning

Hvis et land hus lavet af træstammer, den del, når den modtager et færdigt look på enheden planlagte løvhytte af samme materiale. Selv om Lysthuset af logfiler og så er meget populære og efterspurgte og dekorere din have eller plot.

Enhver design af denne byggemateriale har en smuk form, det ser elegant. Desuden vil det vare lang tid, og materialet er miljøvenlig.

Tree "ånder", der er åndbar, det er - den perfekte termisk isolator, meget bedre end fx en mursten. Nu, at træet til at modstå alle skadelige faktorer, og holder længere, bruge specielle imprægnering, beskytte den mod forfald og UV. Og, selvfølgelig, strålen skal være godt tørret. Pavilloner fra logfiler har begrænsninger, der pålægges på opførelsen anvendte materiale selv. De kan ikke miniature fordi strålen straks giver en stor størrelse, og de kan ikke være runde, som anvendt langvarige materiale. Men fra en log havepavillon kan gøres polygonale, kan åbnes helt én eller flere vægge, mens andre holder tæt lukket. Du kan oprette et møbel kit til dette design: bænke og borde. En anden egenskab af logfiler attraktive. En dygtig ejer kan fuldt bygge ud af det ethvert design med deres egne hænder.

optioner enhed

Der er utallige muligheder pavilloner lavet af træstammer. Det er muligt at opbygge en åben struktur, og det er muligt og en vinter version - med glaserede vinduesåbninger og dør. Til varme og komfort er det muligt at indstille grillen eller ovnen. Så picnic i den friske luft kan være en stor bekvemmelighed for at tilbringe vinteren.

Glaseret havepavillon opdelt i design, beregnet til rekreation og pergola-værelse. Førstnævnte har en mindre, men øge antallet af vinduer. Der kan endda være en lille veranda. De giver ofte indtryk af en kinesisk pagode eller en lille hytte. Det er en form for pergola "havepavillon" med blyindfattede vægge. Ofte i en sådan tagkonstruktion understøttet af kun de stillinger support. Om vinteren, kan de lider af den akkumulerede sne på taget. Derfor, når konstruere sådanne strukturer er nødvendigt at fastsætte en indvirkning på en tilstrækkelig stor bæreevne.

Design med pejs

Meget populær er grillen hus. Denne finske pavillon med grill. "Lappish" endnu de kaldes. Det kan siges, den super-lysthus. Sådanne mini-hus, bygget i et hyggeligt hjørne af haven eller siden vil være et yndet sted for at tilbringe tid i familien og gæster. Og for vores klima, de er mere egnede end åbent design. Deres største fordel - er placeret inde i grillen eller grill, der perfekt vinter varm på indersiden. Sådanne dorne af logs skal altid være udstyret med udstødningssystemet. I dette tilfælde faktisk, skorstenen har en lille diameter, men det kræver et isolerende lag med en diameter på mindst 40 cm. Som et egnet materiale til deres rundtømmer af fyr eller andre nåletræarter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.