Intellektuelle udviklingAstrologi

Månen i Tyren kvinde: den karakteristiske tegn kompatibilitet

Det skal bemærkes, at i forbindelse med udarbejdelsen af de fødselshoroskop astrologer understrege positionen af Solen, Månen og Ascendant. De første to planeter definere et sæt af menneskelige egenskaber, dataene ved fødslen. I palmistry kan opnås denne egenskab set fra venstre. Stigende definerer et sæt egenskaber, der skal erhverves af mennesket bevidst gennem hele livet (højre hånd).

Effekt af lys

For at forstå de grundlæggende funktioner i den menneskelige natur og påtage hans reaktion på livsbegivenheder, astrologer overveje ikke kun disse elementer, men også andre planeter. Men først og fremmest lægges vægt på solen. Hos mænd, tager det som grundlag for den enkelte. Månen viser graden af tilpasningsevne han til det sociale miljø og de fremtidige dynamik udvikling.

På messen køn, kan begge lamper være "byttet". For eksempel Månen i Tyren-Gemini kvinde er ikke kun ansvarlig for den følelsesmæssige, men også for sin sociale fremskridt.

Betydning Moon

Det påvirker følelser, humør, hukommelse, underbevidsthed, intuition. Forbundet med behovet for følelser, evnen til at føde børn. På et intellektuelt niveau er ansvarlig for den åndelige udvikling, den instinktive reaktion fantasi.

Som for sundhed, Månen påvirker sundheden for mandlige og kvindelige kønsorganer, lymfesystemet, mave-tarmkanalen, mentale tilstand. På det fysiske niveau hos mænd er ansvarlig for den venstre side, kvinder - via den højre.

Månen i Tyren i kvinder i forskellige tegn

Det betyder, at ønske på den person, for at berolige og stabilitet. Mennesket har kvaliteter som vedholdenhed og kontinuitet. De genvinde deres sindstilstand er meget hurtigere end resten.

Også, det hjælper planeten til at pacificere deres følelser, til at afstå fra unødvendig risiko. Der er også en negativ side. Denne manglende evne til hurtigt at tilpasse sig til miljøet, problemer i udviklingen af nye.

Genererer og præferencer i valget partnere, Månen i Tyren i mænd. Beskrivelse af en kvinde, der tiltrækker ham, - en lys, munter, mobil person. Som for damerne, de er lettere at komme videre med deres egen slags. Selvom bør overvejes i denne sag, hvor tegnet er placeret Solen og Mars.

Fordele og ulemper

Som det er kendt, er der ingen absolut identiske tvillinger. For eksempel er en repræsentant af luften element er mobil og omgængelig. Og den anden er inaktiv og lukket, selv om de er født under samme tegn. Hvad er der i vejen?

Det hele afhænger af placeringen af månen (solen) på tidspunktet for fødslen. Den definerer de individuelle personlighedstræk.

Desuden kan den samme funktion spiller en rolle som en positiv og en negativ.

For eksempel overveje karakteren af en sådan ejendom som karakterstyrke. Det kan nemt omdannes til en manglende evne til at indrømme. Dette er især tydeligt, hvis Månen er i Tyren kvinde. Vasilisa Volodina understreger, at ofte denne dame er ikke nok ydmyghed til mandlige autoritet. Efterfølgende dette fører til disharmoni i hendes personlige liv.

Men i en anden situation, vil fasthed karakter hjælpe pigen til at sætte et ultimatum til partneren meget hurtigere end andre vil træffe beslutning om det. Resultatet - evnen til rettidig ændre manuskriptet af sit liv.

Lilith i Astrologi

Nogle gange Månen i Tyren kaldes sort. Hvorfor sætningen er mystisk og endda en negativ konnotation? Fagfolk siger, at Black Moon har en anden effekt på skæbner mænd og kvinder. Til den stærkere køn, kan det betyde, at der opstår en dødelig person, der kan drive ham til vanvid.

Denne urolige forhold, hvor, hvor ekkoet af kærlighed og had. Fatningen mænd i denne roman kan være smertefuldt, anspændt. Nogle gange er det muligt og i livsfare fra partneren. Især hvis det er en kvindelig Taurus med Månen i Vædderen.

Lilith - en slags en fristerinde, heks, femme fatale. Det er i stand til at ændre skæbnen for en elsker. Fagfolk siger, at sådan en roman - en alvorlig prøve for mænd.

Black Moon i Tyren kvinde

Astrologer siger, at det er i fødselshoroskop ved magt og femme fatales, hvis karakter sammenlignes med den gamle legende om Lilith. Det menes, at tilstedeværelsen af Black Moon forudser en vanskelig skæbne ejeren. Det vil have en magtkamp, alvorlige konflikter med mænd, følelsesmæssige nederlag og sejr.

Sideløbende med dette, en dame meget sexet og tiltrækker lidenskabelig i sit liv, men ikke altid en lykkeligt forhold med en partner. Ved udarbejdelsen af Natal astrologi kort isolerede perioder, hvor handlingen "Black Moon" kan være til skade for livet for en pige.

De positive egenskaber af Black Moon

På trods af at Black Moon kan varsle katastrofe, kollaps, og alvorlig sygdom, har på det og en positiv værdi. Hvis det danner en specifik konfiguration af solen, og ascendant zenit, betyder det en særlig magnetisme og hypnotisk tiltrækning husmor.

Hvad er konklusionen? Black Moon i Taurus kvinde - et signal om, at den har brug for at bruge sin særlige magt. Efter alt, kan det blive et vigtigt våben for succes i arbejde og kærlighed.

Hvad gør White Moon?

Denne naturlige held, held og lykke! En sådan person fra fødslen har ret til at blive rig. Og det er givet til nogle få. Hvid Moon er god karma, er direkte relateret til materielle succes og strømforsyninger.

Samtidig giver det et godt helbred for sin ejer og indikerer, at alle aktiviteter vil blive en succes. Af den måde, Det Hvide Månen i Tyren-Scorpio kvinde løfte mirakuløse flugt fra den farligste situation.

Det bør overvejes White Moon sammen med andre planeter at forstå i hvilken tid bør stoppe med at tage risici.

Tip heldig

Der er en opfattelse, at White Moon symboliserer de ædle gerninger deres forfædre. For at dette link ikke er brudt, er det fortsat bør forbedre deres karma. Hvis held favoriserer, arrangementer og bidrage til forberedelsen af materielle goder, er det nødvendigt at ofre til gode formål.

Jo mere magt, opmærksomhed, og pengene vil blive brugt til at hjælpe de nødlidende, til de mere nye indtægtskilder blive åbnet heldig. Dog bør sådanne handlinger gøre oprigtig og ikke vente til særlige gaver fra universet.

Dette er en grundlæggende regel for dem, der har fundet den hvide Månen i Tyrens tegn. Hos kvinder, der fører denne måde at leve på, er succesfulde relationer dannet i et par og er født talentfulde børn. Mænd med et lignende mærke vil aldrig gå konkurs, de penge investeret i dem, eller andre ressourcer, altid bliver til overskud.

Partners for månens tyren

Astrologer tror, at der faktisk eksisterer ikke uforenelige karakterer. Simpelthen, der er en kombination, hvor parret ville være vanskeligt at finde et fælles sprog og opbygge relationer til dem bliver ikke let. Hvem bør undgå hjerte-forbindelse Taurus Månen?

It partnere, der underskriver Månen er i Krebsen. Ved første øjekast, de to personlighed - afbalanceret hjemmemenneske. Men hvis Taurus ikke vil kontrollere deres stædighed, og kræft er ikke lagt til hvile et dårligt humør, så begge parter vil opleve ubehag og et ønske om at bruge tid på forskellige måder.

Black Moon i Taurus kvinde komplicerer kun kompatibiliteten med din partner. På trods af, at pigen i denne liga vil være leder, vil det opleve en masse ubehagelige følelser. Manden med tegn på Månen i Krebsen vil sandsynligvis afvige ustabil stemning ønske om at fremkalde medlidenhed.

Denne adfærd vil forårsage alvorlig irritation af deres partner. Det kan udtrykke stædighed, aggression. Det vil kun uddybe konflikten og kan endda føre til fysisk misbrug.

Professionel rådgivning, hvis de er mennesker under en alder af 25 år, så er det meget lettere at tilpasse sig hinanden og til at undertrykke den mørke side af tegnene. Men ældre partnere kan være lettere at sprede.

Men fortvivl ikke! Hvis fundet Black Moon i Tyren kvinde kompatibilitet med Skorpionen vil blive en succes, som Moon er i Jomfruen.

tegn kompatibilitet

Astrologer har lavet en egenskab, der hjælper Taurus Månen til at opbygge relationer med repræsentanter for de stærkere køn.

 • En mand med Månen i Vædderen. Da det er muligt meget passioneret romantik. Men din partner tendens for lang tid at træffe beslutninger, i modsætning til lyn partner. Tip: ikke overdrive det i et forsøg på at forsikre.
 • En mand med Månen i Tyren. Er i stand til at udjævne relationer, en masse fælles punkter med den udvalgte. Men nogle gange, du ønsker at voldsomme følelser. Både Rådet: sprede dit liv.

 • En mand med Månen i Tvillingerne. På trods af de store forskelle i synspunkter partnerne, en kvinde modtager fra sin elsker incitament til at udvikle sig og vokse yderligere. Tip: at give flere følelser til partneren.
 • En mand med Månen i Løven: par bebudet en stærk seksuel tiltrækning. Det betyder dog ikke udelukker store forskelle med hensyn til de myndigheder og mirovozoreny. Tip: Lær at forstå din partner og give efter for ham.
 • En mand med Månen i Jomfruen. God kærlighedsforhold, hvor partnere kan være venner. Et sådant forhold kan vare længe. Tip: en fælles sag vil kun styrke fagforeningen.
 • En mand med Månen i Vægten. Harmonisk kommunikation, samtykke, ømme kærlighed. I voksenalderen, rørende omsorg for hinanden. Tip: Gem dine følelser.
 • En mand med Månen i Skorpionen. I et par ganske magisk tiltrækning. En masse af sensualitet, men begge parter - de desperate ejere. Tip: ikke provokere hinandens jalousi.
 • En mand med Månen i Skytten. Det antages en usikker alliance, hvor partneren vil forsøge at lægge pres på de udvalgte og til at klage over den manglende stabilitet. Han vil undre sig: "Efter alt, alt er fint. ? Hvad er der galt, "Tip: at lære at lytte til hinanden, søge fælles fodslag.
 • En mand med Månen i Stenbukken. Ikke et dårligt forhold. Beloved i "samme side" og kigge efter en sikker fredelig tilværelse. Tip: udvide kredsen af bekendte, ikke tæt på hans par.
 • En mand med Månen i Vandbæreren. Partner synes, at den elskede hele tiden forsøger at "flygte". Ak, sådan er hans natur. I almindelighed vil forholdet varieres. Nogle gange vil både gå til yderligheder. Tip: tage hinanden som de er, for at være klog og tålmodig.
 • En mand med Månen i Fiskene. Romantisk union, blød holdning. Skænderier er kun mulig på grund af finansielle problemer. Tip: ikke engagere sig i deres forskelle tredjeparter, forsøger at søge et kompromis gennem deres egen indsats.

I det virkelige liv, at lidt pedantiske personer, der er klar til at overveje alle planeterne er i stjernekort fra sin partner. Men hvis nysgerrighed fik bedre - bruge deres viden og være glad!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.