HjemlighedMøbler

"Posture" - festen-transformator: anmeldelser af producenter

Alle familier, der har børn, før eller senere står over for problemet: hvor barnet vil lære? Sæt ham bag min fars skrivebord - han ser næsten ud af køkkenbordet, og da han begynder at skrive, så bøjet til siden, og sidder, tjener skoliose. Køkken tabellen nedenfor, men der er en risiko for jord over den bærbare computer. Og for at lære et barn lektier ved køkkenbordet, så? sikkert vise ham, at læring - det er noget useriøst og ligegyldig. Hvor gjorde barnestolen, så det var praktisk og sjovt at lære? Her i handy voksende parti, "Posture."

til kravene batch til hjemmet

Forside fest for børn bør være:

  • komfortable, ortopædiske;
  • kvalitet, fremstillet af miljøvenlige materialer;
  • holdbare, som er "vokser" med børnene;
  • smuk;
  • billig.

Køb kvalitetsmøbler til de studerende er nemt. Hendes valg er bred nok. Men her er prisen ofte "bid", over 25 tusind. Gnid. Derfor er mange forældre søger lave indstillinger omkostninger. Måske er de ikke så lyse og høj kvalitet som de dyre importerede modeller, men det er pålideligt og bekvemt.

frimærker

Blandt de mærker af billige skriveborde kaldet "Indigo", "positur", "Astek", "Ikea", "Smile», «Evolife», «demi», «Libao», «IQ».

De billigste "Indigo" tabeller. Men de er meget uhøjtidelige, ingen design eller bekvemmelighed. Men prisen er lidt mere end 2 tusind. Gnid.

Dyrere, men også kvalitativt, "Demi" møbler. De skaber interessant og varieret møbeldesign. Tabel uden boksen vil koste omkring 9 tusind rubler, og et sæt skuffer - .. Mere end 14 tusind rubler ..

Møbler "Astek" i kvalitet og design ligner den "Demi", men billigere.

«Libao» lille størrelse kan købes for 3,5 tusind. Rub. Det er kendetegnet ved tilstedeværelsen af plast toppe og rum til bøger.

Interessant og stilfulde møbler «IQ» og den kinesiske producent «Evolife». Plast strukturelle elementer har levende farve.

materiale

Naturlig træmøbler ren, men en smule dyrt ( "Shkolyarik" kan du købe mere end 13 tusind. Rub.). Derfor er træværksmaterialer anvendes til low-end modeller. Dette er acceptabelt. Du behøver kun at være i overensstemmelse med de eksisterende standarder.

Desk-transformer "Posture"

Forsendelse af "Posture" kombinerer kvaliteten af "Demi" og lav pris. Det er et produkt af en gennemsnitlig pris på klassen, tættere på den billigste. "Posture" - Dele beregnet til brug i hjemmet. På salg er forskellige modeller af disse produkter. For det første, de har forskellig størrelse. Denne "mini-Posture", "Posture-80", "Posture-120." For det andet, i hver af disse serier har et par ændringer.

  • "Posture-mini" er en boks. Bredde skriveborde 1 m, dybde på 50 cm. Pris ca. 4 th. Rub.
  • "Posture 80" bredde 80 cm uden i feltet, men med penalhus til kuglepenne, blyanter og andre papirvarer. Pris omkring 5 tusind. Gnid. Som en gave til festen kan få en stol på en rektangulær rør.
  • "Posture 120 'er forsynet med en dybde på 53,5 cm Emballage til blyanter. Kan have 2 kasser (120T model og 120K). Derudover 120K har to bordplader, 2 skuffer og en hylde til tastatur placering. Ved 120T skrivebord en gave er en flad oval justerbar stol, og modellen 120K stol "Prestige".

Bordplade af alle parter-transformere lavet af lamineret spånplade farvet ahorn eller el. Metalkonstruktion pulverlakeret grå, rød og grøn.

Højden på skrivebordet kan justeres fra 52 til 82 cm. En sidder hendes børn og unge kan stige fra 115 til 185 cm.

Producenter ikke stå stille. Konstant udvikling af nye modeller og forbedre partiet "Posture"

producent

Desk-transformer forsyner virksomheden Moskva "Kvorus" og producerer møbler fabrik "Vital", en del af "Rosmetall" LLC.

Virksomheden "Kvorus" blev skabt i slutningen af sidste århundrede. Siden 2008, fungerer hun som repræsentant for virksomheden "Rosmetall" LLC, der producerer og distribuerer skole og børnehave møbler i Moskva og på mange områder. Dette er ikke kun en part af forskellige konfigurationer. Der findes flere typer af stole, fra den enkleste til computeren, en række borde og skabe til bøger og andre skolematerialer.

Hvorfor alvorlig virksomhed beskæftiger sig med fremstilling af en sådan, ved første øjekast, ikke meget vigtige produkter, som den part af "Posture." Producent af "Rosmetall" forklarer dette ved at sige, at de forstår, hvor vigtigt det er at give børn mulighed for at vokse op sunde. Efter skole skrivebord skal overholde mange krav. Det bør være sikker, der er lavet af høj materiale kvalitet, herunder af metal. Møbler "Posture" svarer til GOST 5995-93 og 22.046-02.

Ved udformningen af tabellen, du har brug for at tage en masse design beslutninger. Denne størrelse og afstanden fra barnets øjne til bordpladen og vinklen af dets tilbøjelighed til at udføre en række læringsaktiviteter. Derfor bør det være designet kun af specialister.

Fremstil møbler med moderne udstyr af anlægget med brug af innovative teknologier. Alle metaldele er dækket med et specielt værktøj, der giver dig mulighed for at permanent bevare udseendet af møbler. Stødsikker kant af ABS, en tykkelse på 2 mm ved enderne, beskytter børn og møbler fra chok og trauma.

Det overvejes også givet optimale stivhed møbler. Det bør ikke være for blød, men sidder bag det skal være bekvemt. Det er ikke tilfældigt møbler kaldet "Posture."

Alle modeller af partiet "Posture" har de patenter og al den nødvendige dokumentation.

Nu er der en masse falske parti "Posture", som ikke opfylder kvalitetskrav. Derfor på hjemmesiden "Rosmetall" LLC indeholder den oplysninger om producenter og leverandører.

sikkerhed

Desk-transformer "Posture" er temmelig let. Dette gør det muligt for barnet at flytte den til den ønskede placering. Men her ligger faren for skade. Producenter advare forældrene, og de bør forklare børnene, at klatre på skrivebordet eller skab farlig. Efter alt, der har en let vægt, kan de vælte og skade barnet.

Producenten har etableret en garanti for 5 år skriveborde. Men forbruger anmeldelser tyder på, at et sådant parti er som regel nok til hele studietid i skolen.

Men børn vokser op, og de har brug for at købe en større model. Det viser sig, "Posture" - den part, der vokser med dit barn. Vend de særlige holdere, kan du hæve bordpladen til det ønskede antal centimeter. Og for at gøre det blindt, på benet skriveborde har en særlig skala, hvilket indikerer en formodet barnets alder.

transformation

For at kunne bruge skrivebordet var behagelige, bør det blive omdannet til en række forskellige retninger. Bordplade sådanne skriveborde hælder en særlig mekanisme i de 13 trin. Som et resultat, kan det ændre vinklen til 55 grader. I sidste ende position anvendes som et staffeli skrivebord transformer "Posture." Brugeranmeldelser tyder på, at børnene virkelig godt lide at tegne for sådan et bord.

Det er ikke alle transformationer, der kan gøres med partiet. Hylderne kan monteres til venstre eller højre.

prispolitik

"Posture" - partiet er relativt billig. Kundernes anmeldelser sige, at det er næsten to og en halv gange billigere end en tilsvarende fest fra "Demi". Men producenten og leverandører tilbyder også en fleksibel rabatordning for regelmæssige og engroskunder. Derudover kan møblerne købes i rater til halv pris. Det giver i en periode på 3 måneder til seks måneder. Ikke solgt i rater eneste parti "Posture-mini".

anmeldelser

Forældre som voksende parti, "kropsholdning." Anmeldelser siger, at det hjælper børnene undgår skoliose eller slippe af dens manifestationer. De siger, at partiet kan let forvandles. De kan lide det faktum, at det er behageligt og ikke optager meget plads.

Kunstner og børns skrivebord, "Posture." Anmeldelser siger, at de er glade for at beskæftige sig med hende, gør lektioner eller spiller. De siger, at parterne kan gennemføre bogstøtter og mesh til tasker. Men du skal købe dem separat.

Det har ulemper parti "Posture." Anmeldelser tyder på, at det ikke ville skade at give den side af en tabel, som vil få alle elementerne, glider i en skrå stilling.

Nogle grossister klager over leverandører, at partiet i lang tid ikke levere. Klager over kvaliteten af møblerne er der.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.