Hjem og familieTilbehør

Cap, Avissælgeren cap - universal hovedbeklædning

Cap - universal hovedbeklædning for enhver alder og køn. Der er variationer af "unisex", som er lige velegnet til både mænd og kvinder. Andre stilarter, tværtimod understrege køn-holderen tilbehør. Sport stil, ferie, hverdag, sommer kjoler, vinter, for off-season, både børn og voksne - alle kan hente en hat til alle lejligheder.

Cap på otte kiler

Cap, Avissælgeren cap - en af de mest almindelige varianter af hovedbeklædning. Hun gerne båret af mænd i alle aldre. Dette er den mest klassiske, som er lige så ser stort på unge drenge og gamle mænd ubelonnom hår. Style rentabel fremhæver farve og tekstur af det materiale, som stykket er syet. Cap-Avissælgeren kasket er lavet af læder og lædervarer erstatninger, fine naturlige uld eller drapere. Almindelig, strenge ikke-farvning nuancer eller lyse udtryksfulde farver, sådanne hætter passer perfekt ind i enhver stil og garderobe. De syr på silke eller serge foret med isolerende pakninger syntepon hvis vinteren version. Også for at beskytte ørerne og hals, f.eks cap-Avissælgeren hætte kan være udstyret med et særligt skjold. Den lå inde når vejret er godt og ledes udenfor med vind eller regn. Det bør tilføje, at stil hætter bemærkelsesværdigt vellykket. Takket være dens specielle form, er det godt holdes på hovedet ikke falder, bevæger sig ikke. Fordi cap Avissælgeren cap tjente positive anmeldelser fra alle, der blev den lykkelige ejer af denne hovedbeklædning. Det er elegant og moderne i enhver Capricious zigzag måde.

Sy hætten selv

Hvis du ikke kan købe en hat i en butik, så prøv at sy det. Mænds kasketter, Avissælgeren cap gøre nemme. Dette vil kræve en større stof - omkring en halv meter, det samme for foring, der matcher farvet tråd og en lille fleece. Naturligvis skal du tage dine målinger. For det første er diameteren af hovedet, og for det andet, at afstanden fra halsen til panden. Tredje er bredden af sidstnævnte. Nu kan du lave et mønster. Klip cap, Avissælgeren hætte (foto stil kan ses her) på følgende måde. Bredden af hver kile i bunden bør være 1/8 af den samlede dækning af hovedet. Bemærk på dette tidspunkt i det midterste segment og trække en anden linje vinkelret på den første. Dens længde skal være lig med halvdelen af afstanden, fra occipital afmåles ved frontal del. Dette efterfølges af alle punkter sammen. Vinklen af trekanten skal være 60 °. At skære en visir, sætte det afsnit, der svarer til bredden af din pande, og forbinde prikker glatte halvcirkler, der minder om måneden. Og endelig, basen eller okolyshek. Dens længde - det er den buggjord af dit hoved, og højde -. Ikke mindre end 2-3 cm Hvis du ønsker at gøre, og højere som du vil. Nu, på undersiden af stoffet ved at påføre et mønster, sporstoffer cap. Så klippe dem ud. Glem ikke at forlade hver side af de dele af en halv centimeter i sømmene. Du skal have: kiler - 8, Crescent visir - 2, bar-okolyshek - 1. Fra og ikke-vævet stof til foring lave kopier af dele. De bruger jern, du har brug for at oprette forbindelse med grundmaterialet. Så baste elementer kasketter, så prøv. Hvis alt går vel, så kommer til at arbejde og sy uden korrektioner. Således at visiret har god tone, sætte det i et stykke pap. Hem foret.

Fashioned? Bær en Avissælgeren kasket med glæde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.