Hjem og familieTilbehør

Toiletpapir "Zev" (Zewa): kundeanmeldelser

I det XXI århundrede, toiletpapir er et hygiejnisk papir produkt til daglig brug forbruger. De vigtigste krav til denne type forbrugsvare, er som følger: rimelig pris, blødhed, god sugeevne, instant i kloakkerne, holdbarhed, brugervenlighed.

Hvad er toiletpapir

Til fremstilling af toiletpapir anvendelse af tre typer af råmateriale.

 1. Bedste kvalitet silkepapir (GBS) er fremstillet af naturlige træmasse. Det er sikkert, miljøvenlige, fuldstændigt vandopløseligt. Forskellige renhed af farve (uden gråtoner).
 2. Råvaren kan genbrugspapir, som først blev oprenset, derefter knust og vasket med vand. Jo længere vask, den hvidere og bedre at få papiret. Omkostningerne ved produktion af disse materialer er meget lavere. Men papiret er ofte grålig, grovere, mindre opløseligt i kloakkerne.
 3. Også praktiseret blande de to første typer af råvarer.

I Den Russiske Føderation er der visse standarder, der skal være opfyldt toiletpapir - GOST R 52.354-2005.

Krav til sanitære papir

Det er vigtigt, at det papir, der anvendes i sanitære og hygiejniske formål, havde en række særlige egenskaber. For det første tages i betragtning det er sikkert for menneskers sundhed. For papirprodukter præsenteres også visse tekniske krav.

Toiletpapir (GOST P 52.354-2005) skal have en bredde ruller 9 cm og et ark område - 110 cm2 (tilladt afvigelse på højst 5%). Fiberproduktet sammensætning kan omfatte cellulose, træmasse, kemiske fiber, papiraffald.

Tilladelse til huller, folder værdien 3-7 mm i en mængde på 1:10 (u / plader) eller 4:30 (u / m). Separation plader skal udføres nøjagtigt ved perforering. Lagene kan ikke opvejes af mere end 3 mm i forhold til hinanden.

Tilstedeværelsen af olie pletter, smuds forurenet vand, ru eller snavsede kanter er ikke tilladt.

Producenter af toiletpapir er forpligtet til korrekt pakke (helt i papiret eller film), og at mærke deres produkter. Etiketten skal indeholde oplysninger om produktet. Nemlig, af hvem, hvornår, hvor og hvad (råvarer, imprægnering, farvestoffer) det er produceret; antallet af ruller i en emballage; størrelse ark (længden af papirbanen); bortskaffelsesmetode; overholdelse af standarder eller specifikationer; holdbarhed.

De største producenter af toiletpapir i Rusland

Russiske beboere bruger mere end 230 tons toiletpapir om året. Med hensyn til en borger forlader russerne oversætte dette produkt er meget mindre end amerikansk eller japansk (analytikere data). Men da 2013 er der en betydelig stigning i efterspørgslen og produktionen af toiletpapir i vores land.

I Rusland er der omkring 100 anlæg til produktion af silkepapir (GBS). Den største af disse er:

 1. SCA (Es Si Hygiene Products Hey Rush) - toiletpapir, "ZEV". Nu i Rusland er der tre fabrikker: i Svetogorsk Leningrad-regionen, i og sovjetisk Venev Tula-regionen.
 2. Syktyvkar Tissue Group - VEIRO mærke - har to planter: i Syktyvkar Ezhva region i Komi Republik og i arbejdernes forlig Semibratova Rostov-distriktet i Yaroslavl-regionen.
 3. Naberezhnochelninsky CSC - "Toiletpapir fra Naberezhnye Chelny". Fabrikken ligger i Naberezhnye Chelny, Tatarstan.
 4. Syassky PPM - varemærke "Soft skilt". Virksomheden er beliggende i Syasstroy Volkhov distrikt, Leningrad-regionen.

I store butikker opfylder og produkter af udenlandske virksomheder også. For eksempel Lotus Corporation "Jojo-Pacific", Kleenex selskab "Kimberly-Clark", Mola og Lambi Corporation "Metsä Tissue."

Hvilken slags papir er valgt russere

Beboere i landdistrikterne er generelt billigere enkelt lag papir grå. Men borgerne i stigende grad foretrækker at sanitære formål at bruge produkter af høj kvalitet en gennemsnitlig pris kategori. Udseendet af varerne langt mere attraktivt, og evnen til at absorbere fugt og opløses i vand meget bedre.

I de større byer, populære toiletpapir "Zev". Egenskaber er det ikke værre (og nogle endda bedre) sammenlignet med de dyrere produkter af denne kategori. Gentagne forsøg udført af specialister til at bekræfte, at produkter af mærket Zewa fortjente bly på det russiske marked.

Shed (toiletpapir): prisen og typer

Rækken af sanitære papir corporation SCA omfatter flere arter. Denne toiletpapir "Zev Plus", Zewa Kids, Zewa Delux, Zewa Eksklusiv og vådt toiletpapir. Pakket i ruller adhæsioner (polyethylen film) ved 2, 4, 6, 8, 12 stk.

"Zev Plus" - en to-lags, fås i hvid, gul og grøn. Uparfumeret og duftende (med aroma af æble, tusindfryd, syrener, hav). Koste per 1 meter - 0,61 s. (14 s. Per rulle).

Toiletpapir "Zev Deluxe" - tre lag, hvid (lugtfri), hvid og gul mønster (daisy), svagt orange (fersken), beige (Aroma Spa), lys rosa (orkidé). Prisen på 1 meter - 1,07 s. (22.12 s. Per rulle).

"Zev Kids" - et særligt produkt til børn. Hvid farve, uden lugt af naturlig cellulose, med dyr billeder og ord på engelsk. Fra 22,5 rubler pr rulle (1,07 s. Per kvadratmeter).

Zewa Ultra Soft (Exclusive) - Four-papirmasse papir, hvid, med en mangel på lugt, fra 42.06 s. pr rulle eller fra 2,24 s. per kvadratmeter.

Våd toiletpapir er fremstillet uden lugt (Pure), Børns (Børn) - med duft af kamille og mandel. 42 viser en pakning ark, værdien af en pakke fra 79,9 s. Du kan skylle toilettet, da det er biologisk nedbrydeligt.

Forbruger egenskaber Zewa papir

Alle sorter af GBS mærke Zewa har egenskaber, der er særligt vigtige for kunderne:

 • lav pris;
 • sundhed sikkerhed;
 • nice og nydelige pakke;
 • optimal kvalitet og pris;
 • blødhed;
 • styrke;
 • god vandafvisning;
 • attraktivt udseende;
 • komfortabel og økonomisk brug.

Funktioner GBS mærke Zewa

Siden 2015 toiletpapir "Zev" er en vandopløselig prop. Det er meget belejligt. Hurtig opløselighed i kloakrør eliminerer muligheden for blokering.

Rolls Zewa produkter afvikles uden anstrengelse, arkene komme ud let og præcist på den perforerede linje, ikke stratificeret. At have en god evne til at absorbere en væske, der er papir forbruges meget sparsomt.

De mest populære produkter i linjen, "Zev" - toiletpapir, prisen er helt ensartet kvalitet. Desuden er en tolags tissuepapir er sammenlignelig i ydeevne til en trelags GBS nogle andre producenter.

SCA Selskabet overvåger nøje råmaterialet leveres til planterne. Denne pulp eller genbrugsmaterialer. Den Corporation garanterer bæredygtigheden af deres produkter. Det forårsager ikke irritationer og allergier, ikke indeholder skadelige stoffer, biologisk nedbrydelig.

Zewa: kundeanmeldelser

Ifølge forbrugeren, toiletpapir, "Zev" blød at røre ved, men samtidig robust. Dens en fornøjelse at holde i deres hænder.

Alle visuelle appel mærke Zewa produkter. Pæn farverige emballage straks fanger øjet. Sammenvoksninger har håndtag (PE), gør det muligt at bære papiret uden yderligere pakker.

Forbrugere som tilstedeværelsen i salget af store pakker (12 stykker). Det giver dig mulighed for at købe et produkt for fremtiden, og betydelige besparelser på udgifterne til et enkelt kast. Zewa papir er tilgængelig i næsten alle butikker.

Mange refererer til forholdet mellem kvalitet og pris af GBS fra firmaet SCA optimal. Brug af dette produkt har komfort og tilfredsstillelse af et vellykket valg.

Forbrugerne bemærke, at toiletpapir "Zev" let revet, afvikles og ikke adskilt.

Fans af flavored ruller Zewa glad diskret produkt lugter kombineret med neallergichostyu.

Nogle købere glem ikke at nævne, at dette mærke af papir ofte er involveret i forskellige aktioner. Manuelle SCA selskaber glem ikke at varme op interesse i deres produkter, der giver forbrugerne mulighed for at spare eller vinde noget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.