ComputereOperativsystemer

Hvordan at rette fejl i Windows 10 tips

Som i dag, af en eller anden grund blev det fastslået ved den moderne at frigive ufærdige software, som er i færd med at udvikle til gradvist at afslutte det, når brugerne allerede har downloadet og installeret alle filerne. I tilfælde af små programmer er ikke overraskende - nogle gange ikke har penge nok til en fuld revision, undertiden udviklere ønsker at straks få feedback. Men når operativsystemet er den største i verden går i en helt "rå" form, - det er en smule alarmerende. Windows 10 kan hente for sig selv, hver bruger af OS, som har den gamle version. Så udviklere beder om tilgivelse fra brugere for en virkelig grim Windows 8. Men det ser ud som den tiende udgave, selvfølgelig, er meget bedre, men har et stort antal huller - ikke fordi det er dårligt, men fordi det er i færd med at udvikle. Derfor indeholder systemet en række fejl, som du er nødt til at klare på egen hånd, så længe udviklerne ikke løse dem.

batteri

Generelt betyder det nye operativsystem ikke kræve din bærbare computer (selvfølgelig, på dette tidspunkt vi ikke taler om stationære computere), stor spild af energi, men hvis du lige har opdateret dit operativsystem, kan du opleve, at batteriniveauet begyndte at falde meget hurtigere end før. I dette tilfælde skal du tjekke hjemmesiden for din hardware leverandør - måske er der optrådte en rettelse vedrørende Batteri - installere det, du slippe af med problemet, som optimerer din bærbare computer til de behov, "windose 10". Af den måde, kan problemet med hurtige afladning ligge i det faktum, at OS er under udvikling - det betyder, at det hele tiden frigiver opdateringer og add-ons, som automatisk downloadet til din computer, der bruger energi. Derfor hvis du er i stand til kompetent organisere denne proces, hvilke problemer, og du bør ikke være.

Association

Et meget ubehagelig og irriterende element i det nye operativsystem er, at mens nivellering din OS-version, før den tiende nulstille alle filtilknytninger. Det betyder, at alle filer, der er tilgængelige på din computer vil være åbent udelukkende gennem credit default programmer forudinstalleret i denne version af operativsystemet. Irriterende træk, men det kan overvindes ved at bruge lidt tid - du bare nødt til at re-ændre sammenslutning af dine filer, uden nødvendigvis at ændre hver fil, det vigtigste - at installere programmet for hver filtype, den første skal du vælge "Brug altid dette program." Opdater "windose" - en engangs-handling, så jo mere du ikke behøver at beskæftige sig med dette problem.

Problemer med software

Operativsystem "Vindous 10" udkom allerede for nogen tid siden, men stadig nogle programmer kører på det meget dårligt - eller ikke køre overhovedet. Derfor bliver du nødt til at beskæftige sig med det på egen hånd - søge efter opdateringer til systemet, undersøge de fora for eventuelle midlertidige løsninger. Du kan også forsøge at drage fordel af at køre i kompatibilitetstilstand, som er operativsystemet forblev fra tidligere versioner - det kan hjælpe.

Tilpas touchpad

Et andet stort problem, der kan irritere ejerne af bærbare computere, opgradere dit operativsystem op til ti versioner - en touchpad indstillinger. Hver større opdatering nulstiller dem til nul, det vil sige, hvis du ikke bruger fabriksindstillingerne af touchpad, så hver gang du nødt til at konfigurere det igen og igen. I dette tilfælde kan der ikke gøres noget - det er at vente på en rettelse fra Microsoft.

kæde genstarter

En af de mest irriterende problemer, der opstod med den nye version af OS er en kæde af genstarter, som omfatter alle brugere efter en af opdateringerne. Udviklerne har ikke fungeret denne opdatering, og efter installationen den bruger, der genindlæser din computer kan vente til Windows boot kun at se, hvordan systemet går automatisk at genstarte igen. Naturligvis, i dette tilfælde, skal du enten alene dykke ned i koden, eller vente på den automatiske opdatering fra udviklerne, eller tænde og slukke for computeren meget forsigtigt, så du ikke ved et uheld komme ind i denne cyklus.

andre problemer

Naturligvis betyder det ikke ender alle problemer med den nye version "windose" - ligner det er helt sikkert attraktiv, dets funktionalitet imponerende ydeevne, også - men den overflod af bugs simpelthen rystende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.