KarriereResumé

Hvilke personlige kvaliteter i CV skal angive?

Det er svært at forestille sig disse dage den stillingsopslag, som ansøgeren ikke ville have til at give et resumé. Dette dokument, som ansøgeren er selv beskriver sin uddannelse, erhvervserfaring, vigtigste resultater, færdigheder og viden. Men om det er nødvendigt at præcisere den personlige kvalitet af resuméet, og i så fald hvilke?

Lad os starte med det faktum, at den person, potentiel medarbejder for de fleste virksomheder er af afgørende betydning. For det første på grund af sin evne til at adlyde og at føre, for at søge efter løsninger på problemer, og at komme sammen med holdet ofte afhænger succesen af hele virksomheden. For det andet, for mange erhverv er det personlige egenskaber, arten af ansøgeren er den førende og nødvendigt at foretage denne type arbejde. Disse specialiteter omfatter alle de klasser, relateret til kommunikation med mennesker: lærer, pædagog, rådgiver, sygeplejerske, nødsituation tjenester officer.

Hvilke personlige kvaliteter i resuméet vil gøre det bedste indtryk på en potentiel arbejdsgiver? første kommunikationsevner (hvis du har en masse at snakke), evnen til at løse konflikter, for at finde en vej ud af vanskelige situationer, proaktiv holdning, initiativ. Kvalitet er nævnt i det abstrakte skal være sandfærdige. Selvfølgelig, at noget derude selvbebrejdelse, og understreger manglerne som upassende og selvforherligelse. Skal forsøge at være så objektiv som muligt, skal du ikke gå til yderligheder. Negative personlige egenskaber i CV er ikke specificeret. Men med positiv bør også holdes: arbejdsgiveren til noget din detaljerede selvportræt. Hvad han har brug for at vide om dig, vil han finde ud af ved hjælp af psykologiske tests under interviewet, i løbet af prøveperioden. HR-personale være særlig opmærksom på den overordnede stil af din adfærd og kommunikation, på den måde, og ikke kun på, hvad du har angivet den personlige kvalitet af resuméet.

Et eksempel på en liste over de egenskaber, som det er ønskeligt at nævne, kan du lave dine egne, analysere stillingsopslag annonceringer. Tænk også over , hvad karakter træk - det bedste af dig - kan være særligt attraktive for din potentielle arbejdsgiver. Kommunikativ og kreative tilgang vil kun øge dine chancer, hvis du søger en stilling, for eksempel, en salgsrepræsentant. Men det er for revisorer sådanne personlige egenskaber i jobbet, snarere afskrække arbejdsgiveren. Men positivt opfattet træk såsom uafhængighed tanke, evnen til hurtigt at løse problemer, ansvar, analytisk tænkning. Hvad ville en person, der ikke disse kvaliteter karakterisere det som en pålidelig medarbejder. Initiativ, kreativitet, udholdenhed og hjælp i ethvert erhverv. Ud over de egenskaber ved naturen, prøve at beskrive i resuméet af dine særlige evner. For eksempel, hvis du søger stillingen som direktør i en tekstilvirksomhed og ved, hvordan man syr eller ønsker at gøre salg af måleudstyr og også velbevandret i navigationen eller kærlighed design - sikker på at nævne det. Hvis du ikke er eneste professionelle, men også med interesse og entusiasme omkring det faktum, at det, der er specialiseret virksomhed, vil dette være din ekstra fordel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.