ForretningCorporation

Tin og pumpen: Raider fra Chernivtsi og Vinnitsa vil "gnide"

Det lader til, at raiding i Ukraine annoncerede kampen i gerning og ikke kun i ord. Som et levende eksempel, i slutningen af november og begyndelsen af december i rapporterne pressen og Internet om manifestationer af øget interesse for de retshåndhævende myndigheder til situationen omkring de to ukrainske virksomheder raider ordninger af programfunktioner.

Først i vingården indledt en strafferetlig undersøgelse for bedrageri - i tilfælde filen vises navnet på en lokal forretningsmand Aleksandra Zabrotskogo ifølge populær tro, det kontrollerende Selskabet "Vinnitsa Aggregate Plant". Så var der rapporteret om øget interesse i den skæbne, Attorney General "Argo" plante (Khotyn Chernivtsi regionen), der producerer en tin kan en række Raiders' rænkespil omkring hvilke er krediteret med de tidligere (Jusjtjenko formandskab gange), leder af den lokale distriktet administration Viktor Gonchar og hans bror Anatoly.

I begge tilfælde er der tale ikke kun om overtagelse af selskaber, men også forskellige i størrelse, men i begge tilfælde, ganske solid "kidkov penge" - som partnere, herunder udenlandske, og den ukrainske stat.

For eksempel, hans bror Anatoly, og en række andre personer, der angiveligt har samarbejdet med dem, i "Argo" Victor Gonchar, tilskrives svig beløber sig til omkring 150 mio USD, Blandt dem -.. "Kidok" russiske partnere 5m, Moldova -. På 3 millioner, og næsten 100 millioner - .. staten Ukraine, herunder i lyset af statskassen "Ukreximbank". Sidstnævnte var angiveligt designet multi-million dollar lån mod ejendom af virksomheden. Herunder - i betragtning af næsten 70 procent af aktiekapitalen tidligere solgt af sine brødre til en tredjepart. Selvfølgelig er den kendsgerning, at salget af banken ikke anmeldt. Dette alene trækker på den alvorlige ansvar. I tilfældet omkring en succesfuld virksomhed, som i virkeligheden, foder hele byen, og hvis produkter er efterspurgte i udlandet, skal den endelige klarhed gøre PGO synes alvorligt Tag fat forstå situationen.

Til gengæld Vinnytsia lokale politi anlagt straffesag for bedrageri i stor skala, de materialer, som nævne navnet Aleksandra Zabrotskogo - forretningsmand, der er krediteret med styring af det lokale firma "Vinnitsa Aggregate Plant".

Mest læste lokale avis "33 kanal" i denne henseende minder detaljerne i næsten gammel - 2007-2009 den raider angreb på virksomheden "Vinnitsa fabrik trækkere" fremstiller hydrauliske pumper, gear og likvideret i 2009 med aktiv deltagelse og ludwik zabrocki tæt på ham personer. Især mens han, der tjente som direktør for anlægget, og der ejede 10% af sine aktier, var i stand til at overtage operationelle kontrol over virksomheden. Igen lidt samme russiske investor. Papiret nævner nogle detaljer i sagen, såsom: buy out den statsejede aktiepost i anlægget for kreditten taget på sikkerheden i sin ejendom, og den efterfølgende videresalg til 16 gange billigere, falske underskrifter af russisk investor af omregistrering af aktier og så videre.

Det er bemærkelsesværdigt, at efter afviklingen af hans aktiver er sprøjtet ind i Selskabet "Vinnitsa Aggregate Plant", som faktisk ejer niece ludwik zabrocki. Ordet "raiding" nævnes i en artikel flere gange, at i forbindelse med en straffesag og intensivere anti-Raider regeringen kampagne lover ikke noget godt at vare.

Det er klart, starten genoprette ro og orden omkring "Argo" og LLC "Vinnytsia Aggregate Plant" - kun "første tegn", som nævnes kampagne. Efter alt, virksomheder ramt i de seneste år mod fjendtlige overtagelser i Ukraine - en skilling et dusin. Der hvor svir.

Se også:

Brothers Gonchar: kredit fupnummer med planten "Argo" eller ødelagt industri i Ukraine

Vinnitsa samlede forretningsmand ansigter 12 år i fængsel?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.