Nyheder og SamfundNatur

Dyr i Nordamerika

På grund af de zoneinddeles funktioner flora og fauna i Nordamerika er kendetegnet ved sin rigdom. På kontinentet, er der omkring 30.000 arter af planter, hvis dimensioner er ofte forbløffe turisterne. De mest overraskende arter af planter omfatter hickory, arborvitae, magnolia, tulipan træ, Skarntyde, yucca, Sequoia, agave og figenkaktus. Som for dyrelivet, nogle arter af Nordamerika som Europa, men der er nogle, der er væsentligt forskellige fra de modparter i Eurasien.

Flora og fauna

Med en bred vifte af klimatiske forhold kontinent har en meget forskelligartet verden af flora og fauna. Kun på Far North klimaet er for koldt for de fleste af de arter af planter og dyr, men på jorden dækket med tykke lag af sne, findes arktiske ulve, isbjørne, forskellige gnavere. I tundraen zone kan du finde rensdyr (rensdyr), lemminger, moskusokse, polarræv. Nord for USA, samt canadisk territorium, besat af tætte skove, hvor der er dyr som vaskebjørne, stinkdyr. Californien Redwoods er stolte af skoven. Disse træer er den højeste i verden. Deres højde kan nå 110 meter. Desuden vokser en af de mest langlivede arter af træer - bristlecone fyrretræ. Denne flora kan leve omkring 4600 år! I hjertet af kontinentet på græssletter, som kaldes prærier, der er så dyr i Nordamerika, som prærieulve, præriehunde, grævlinger, egern, gaffelbuk antilope. I de ørkener, som strækker over hele USA nordvest voksende yucca, kaktus, jujube og mange andre planter, der ikke kræver en masse fugt. Fra repræsentanter for fauna i ørkener kan møde firben, fugle, små gnavere, klapperslanger.

De farligste dyr i Nordamerika

Først og fremmest vil jeg gerne nævne en grizzlybjørn, glorie levested for der er Canada og Nordamerika. Dyr vejer omkring 500 kg og væksten af 220-280 centimeter. Hastigheden af bevægelse af grizzlybjørn op til 50 km / t. De lever af hjorte, elge, får, og nogle gange mennesker. I gennemsnit om året fra kløerne på en grizzly dræbte 10 mennesker. Vigtigst er det, dette rovdyr er ikke bange for mennesker og helt uden frygt kan angribe selv på en bevæbnet mand. Ofte er ofrene turister grizzly. For ikke at blive middag for en bjørn, bør du holde stedet rent parkeringspladser, mad hænger højt oppe i træerne. Forsøg ikke at skræmme grizzly, eller at tiltrække hans opmærksomhed. Det er bedre at være stille, for ikke at tale, og langsomt ned igen. Forsøg ikke at flygte fra et rovdyr, ellers er det let at fange op til dig og rettede. Følsomme punkt af bjørnens næse er derfor hvis rovdyr stadig angrebet, er det nødvendigt at slå ham i næsen, eller foregive at være død, hans hoved er dækket og hals.

En anden forfærdelig amerikansk rovdyr er den vestlige klapperslange. Disse dyr i Nordamerika angriber ikke mennesker. For dem, den vigtigste kilde til mad er rotter, hunde, jordegern, egern, mus, fugle, kaniner, firben og så videre. Når du går, bør være særligt forsigtige, fordi biddet ikke vil spare dig nogle sko eller tøj. I året fra bid af en klapperslange dø op til 15 personer, men bider fast indtil 8000.

Cougars - Animals i Nordamerika og nåede en længde på 100-180 cm og vejer op til 105 kg. pum hastighed på over 90 km / t. Derfor, for at komme væk fra dem ubrugelige. Cougars sjældent angriber mennesker. Hvis du mødte hende i ørkenen, bør du forblive nøjagtig skrige højt som muligt ved at kaste sten på hende. I år er der omkring tre angreb cougars dødelig.

Amerikanske alligatorer lever i det sydøstlige USA. Deres størrelse når 450 cm i længden, og de vejer 1200 kg. alligator hastighed på land er 25 km / t og vandet er meget hurtigere. Kilden til strøm til dem er skildpadder, fisk, slanger, vaskebjørne, hjorte, får, frøer og andre padder. Som regel behøver alligatorer ikke betragter mennesker som bytte, men hvis de føler sig truet, eller tage foden fra af fisken, så skal du være meget forsigtig. Det er bedst at holde sig væk fra alligatorer på stor afstand. I året for denne rovdyr tænder dør op til 5 personer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.