Nyheder og SamfundNatur

Rensdyr: læser, den mejetærsker, og dude igrets

Disse indbyggerne i de tundra og nordlige skove er forskellige fra resten af deres brødre tilstedeværelsen af horn til rådighed ikke kun mænd, men også kvinder. Kind of levested disse klovbærende dyr forlader, undskyld ordspillet, et mærke på deres hove, de har en meget bred. Med disse hove rensdyr ikke synke ned i sneen, som ligger i den nordlige - mere end nok! dens fodaftryk størrelse har et areal på ca. 9,5 til 10 centimeter. Hertil kommer, de brede hove - det er en stor hjælp i at flytte rundt på sumpet jord.

Rensdyr - det er en stor pattedyr, nåede to meter og en - på manken. Hans vinterfrakke usædvanligt tyk, lang og bølget; Det er så tæt, at ingen vind vil blæse hjorte. Hans "pels" har normalt en mørk brun farve i husdyr og grå - i naturen. Det er interessant, at næsten alle arter af hjorte er født spottet, og når de vokser op, derefter ændre deres farve. Af den måde, en stor mængde luft, der er indeholdt i pelsen, giver hjorte fremragende opdrift, der giver ham en anden unik evne - nemt krydse floden!

Det fandt rensdyr i Sibirien, Skandinavien og Grønland. Dette dyr foretrækker meste bjergrigt terræn, rige mos og alpine urter, der udgør dens kost. Rensdyr - er stadig nomader! For eksempel i Sibirien de rejser hvert forår fra "skoven - tundra", og i sommeren på grund af den overflod af irriterende myg tilbage til tilbage i Taigaen skov. Hjorte vandre i store flokke. På en måde blev de venter på en masse farer i form af sultne ulve og andre rovdyr, ofrene er gamle eller syge dyr. Sunde og stærke hjorte normalt for hård grå rovdyr, men kun indtil den første isdække i sneen: de fleste af rådyr ofte skære deres fødder på isen, som bruges af "portører skov" ved at angribe de halte udmattede dyr.

Rensdyr og ædel: hvem er smukkere?

Desværre, rensdyr - ikke den første "fyr i landsbyen." Korte ben, lille hale, tænder på overkæben af hanner - alt dette gør det langt fra idealet om skønhed, hvilket ikke er tilfældet for den kronvildt. Dette er en temmelig stor klovbærende pattedyr med en meget yndefuld og slank fysik og smukke forgrenede gevirer. Men i forsvar af sin nordlige modstykke, kan vi konstatere, at sidstnævnte - en af de smukkeste dyr i Nord.

uerstattelig ven

Nordlige nationaliteter helt afhængige af rensdyr. Hele deres liv er side om side med dette dyr. Nordboere altid bekymre sig om de steder rig på mad for disse hjorte, og vandre bag dyrene på græs. Hertil kommer, rensdyr - det er forbeholdt de rige. "Du - den fattige, hvis du ikke besidder disse dyr!" - siger reglen om de nordlige folkeslag.

Livet i fangenskab

I fangenskab rensdyr Det bliver mere tam, men stadig skal vi ikke glemme, at det er et vildt dyr. Selv sådanne dagligdags procedure, som malkningen, er det muligt først efter en lang og trættende fange løkke hunner. Vilde rensdyr og bestræber sig på at vise sin stolte "I": Er det værd en lille smule svigtet deres vagt, som en domesticeret dyr bliver til en vildtlevende smuk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.