SundhedPræparater

Det stof "Kobratoksan" (salve): brugsanvisning, real

Du har meget ofte et ømt tilbage, smertende knæ eller vride underarmen? Må ikke forsinke behandlingen! Chancerne er, du begyndte at genere leddene. Snigende sygdom i leddene begynder med mindre smerte, som gradvist bliver til udmattende.

I dag det farmaceutiske marked byder på en masse penge til behandling af sådanne fænomener, især positiv vurdering af syge mennesker fortjener ny Vietnamesisk drug "Kobratoksan". Dens egenskaber og brugen af nuancerne vil blive diskuteret nedenfor.

Hvad er midlet "Kobratoksan"?

"Kobratoksan" medicin - salve, betjeningsvejledning beskriver det som en balsam, der anvendes topisk. Dens anvendelse er meget udbredt. Salve har fundet sin plads i folkemedicinen og traditionel behandling af syge mennesker. Køb salve kobratoksan du kan fra den officielle distributør i Rusland, SNG og Baltikum Cobratoxan.com. Pas på efterligninger!

Dets vigtigste formål - at slippe af med alle former for menneskelige natur fra inflammation, accelerere heling af skader af forskellig sværhedsgrad i forbindelse med at strække sener og muskler, forstuvninger.

Sammensætningen af det antiinflammatoriske salve

Det faktum, at stoffet "Kobratoksan" -maz (brugsanvisning fokuserer på en særlig vægt) - et unikt produkt, ifølge mange læger. Dens medlemmer omfattede slangegift. Til fremstilling af den helbredende balsam, især anvendt gift en kobra. Det er ikke overraskende, at stoffet kan være nyttige for mennesket. Det bruges i traditionel medicin siden oldtiden.

Ekstern applikation af lægemidlet har en karakteristisk virkning i forhold til behandling af smerter, alvorlig betændelse virkning på nerveender og forarbejdningsvirksomheder i det subkutane lag.

Salve "Kobratoksan" kan anvendes i enten primær terapi ekstra lægemiddel i behandlingen af komplekse sygdomme.

Selvfølgelig balsam omfattede ikke kun nyttig slangegift, åbner sine positive egenskaber i kombination med den æteriske olie menthol, som også almindeligt anvendt i medicin som et antiinflammatorisk og analgetisk, samt methylsalicylat.

En cremet forberedelse let at anvende på huden, straks absorberes og tiltalende effekt hurtige virkninger på smerte foci.

De farmakokinetiske egenskaber af lægemidlet

Salve "Kobratoksan" - lægemidler, der ikke har sin lige i dens egenskaber. Du skal vide, at en del omfattede ikke rene gift af en kobra, men kun udvundet fra det en konkret og nyttigt for den menneskelige krop til en vis dosis af toksin - kobrotaksin. Det var ham, der hjælper med at forbedre stofskiftet, forårsager terminering af vaskulære spasmer, smertelindring, beroligende nervøs overexcitement. En særlig nyttig anvendelse af "Kobratoksan" salve i maligniteter, kompliceret kroniske luftvejssygdomme, for eksempel i behandlingen af astma.

Udnævnelser og kontraindikationer for stofbrug

Drug "Kobratoksan" (salve) brugsanvisning anbefaler, at du bruger til at slippe af med smerter under akut radiculitis, når skade og skade på leddene i spænding af muskler eller ledbånd i behandlingen af smerter i ryggen, forstuvninger og blå mærker af varierende kompleksitet, gigt, bursitis, tendinitis, artrosinovitov, Krivoshey, problemer med menisken.

Styret af anbefalingerne i vejledningen, at mange læger ikke glip af en mulighed for at forbedre patientens tilstand, rådgive ham til bare bruge denne effektive værktøj.

Instruktion om kontraindikationer for stoffet også bør ikke glemme at bruge. Hun advarer om, at salven med gift en kobra er ikke egnet til behandling af mennesker, der har fundet sådanne diagnoser som tuberkulose åbne form, udmattelse, nyresvigt, hjerte-kar-sygdomme, feber, dårlig blodcirkulation i hjernen.

Mulige negative virkninger af anvendelse af salve

Selvfølgelig, i denne artikel er det umuligt at beskrive fuldt ud alle de fordele, som taler for lægemidlet "Kobratoksan" instruktion. Brug "Kobratoksan" (salve), på trods af alle sine fordele, er det nødvendigt med ekstrem forsigtighed og under tilsyn af den behandlende læge.

Hvis lægemidlet anvendes til andre formål, er det muligt at opnå en forringelse af menneskers sundhed af patienten. Doseringen baseret på slangegift creme er nødvendigt nøje overholdt den anbefalede dosis.

Cremet balsam "Kobratoksan" -maz (betjeningsvejledning angiver den tid) kan forårsage allergiske reaktioner.

Dosering ved hjælp

Salve "Kobratoksan" påføres på smertefulde områder. Samlet antal ansøgninger per dag bør ikke overstige to gange. Ved tolerable smerte eller ubehagelige fornemmelser ømme og snoet anbefales at gnide i stedet for smerte to til tre gram terapeutisk balsam en gang om dagen.

Hvis smerten stærk og skarp, derefter lov salvelse til to gange i løbet af dagen, ikke mere. Samlet terapeutisk behandling med brugen af dette værktøj fortsætter i ti dage.

Men ikke alle diagnoser er typiske, så kan lægen ordinere, og en stor dosis af lægemidlet, det bare gør det forsigtige progressiv stigning, som ikke skader patientens helbred og føre til dens inddrivelse.

Self cremet udnævnelse af et terapeutisk middel baseret på slangegift ud af sted, fordi du kan skade dit velbefindende. Ansøgningen kan påbegyndes først efter anbefalingerne fra den behandlende læge.

Salve bruges udvortes, i intet tilfælde kan ikke bruge det inde, fordi det er giftigt medicin, men i det og indeholder en lille brøkdel af slangegift!

Anmeldelser af fagfolk salve "Kobratoksan"

Hvis vi sammenligner egenskaberne for dette stof med andre behandlingsmidler, mange læger fra en lang liste af medicin ofte vælger præcis den balsam "Kobratoksan". Der bør lægges vægt på, at lægerne er positive over for forberedelse, hvis i tankerne der er en reel "Kobratoksan" salve, ikke den falske.

Kvalitet medicin altid behager de positive resultater af de opsving funktioner af rygsøjlen, led og muskler. Meget ofte læger ordinere et middel til professionelle sportsfolk med komplekse skader.

Udtalelser om effektiviteten af narkotika

Da mange mennesker bruger salven kun på lægens ordre, og den efterfølgende effekt de er glade, fordi overholde de udpegede dosering. Meget meget det hjalp genskabe sundheden af lægemidlet "Kobratoksan" (salve).

Vejledning til brug (anmeldelser også bemærke dette tidspunkt) tyder på, at effekten af at anvende balsam ikke kan være øjeblikkelig, hvis sygdommen har udviklet sig til en kompleks fase af sin manifestation. I mildere former for skader og blå mærker effekten af analgesi og reducere inflammation opstår inden for en time.

Drug "Kobratoksan" er et effektivt redskab, især hyppigt brugte sine folk med iskias og ledsygdomme. For mange betyder det en reel frelse.

Hvis du allerede har prøvet en masse medicin, og lægger ikke mærke nogen forbedring, skal du kontakte din læge, måske du vil, som så mange andre, det er en salve baseret på slangegift "Kobratoksan".

Prisen for dette stof er ikke så høj (270 rubler pr 20 gram tube) at nægte mig mulighed for at forbedre sundhedstilstanden til tider.

Igen vi advarer om, at oplysningerne i denne artikel er kun til orientering orientering. Brug rapporteringen behandling narkotika, som omfattede en slange gift, bør være strengt efter indstilling fra den behandlende læge, som ifølge den diagnose, bestemme den korrekte dosis af daglig brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.