FormationVidenskab

Hvorfor ophørte fly til månen og arbejde for dets udvikling?

Hvorfor ophørte flyvninger til Månen? På dette spørgsmål var der ikke noget svar i årevis. Men studiet af vores planets satellit blev udført med succes. Det landede på Månens overflade mere end én ekspedition. Hvad skete der? Hvorfor to stater på en gang stopper al udvikling i denne retning, mens lukning projekter og lidt store tab.

Eller måske alle - fiktion?

Er der nogen på Jordens måne besøgt? Og hvis ja, hvorfor landet stoppede med at flyve til månen? Som amerikanerne sagde den første ekspedition blev sendt i 1969, for at være præcis, den 20. juli. Neil Armstrong førte et hold af astronauter. Mens amerikanerne er simpelthen opstemt. Efter alt, de er de første til at sætte foden på Månens overflade. Men mange tvivler på det.

Årsagen til skeptikere tvist har ført til talrige billeder og optagelser af samtaler af repræsentanter for ekspedition til Jorden. Men på det tidspunkt var det meget vanskeligt at forfalske nogen billeder. For ikke at nævne udstyr og laser reflektorer, som er blevet efterladt på Månens overflade til yderligere undersøgelse. Nogle har foreslået, at teknikken har leveret en ubemandet modul.

Bevis at nogen har besøgt eller ikke besøgt på overfladen af Jordens satellit, er det næsten umuligt. Hertil kommer, at mange dokumenter stadig klassificeret.

Lukning af månens program

Så hvorfor stoppe arbejdet på udviklingen af Månen? Dette skete tre år efter den første landing på overfladen af en lille planet. alle udviklinger i 1972 er afsluttet på dette område. Siden da har jeg ikke modtaget de oplysninger, og at manden var i stand til at lande på en nærliggende plads organer. Som et resultat, den følelse af, at forskerne har dramatisk vendt deres opmærksomhed mod noget andet, og dermed lukke alle programmer, der er forbundet med udforskning af rummet.

Som et resultat af denne drejning af mennesker er bare flyver rundt vores planet i 40 år og kontrolleret alle arrangementer. Men i løbet af denne tid, har videnskab og teknologi sprang fremad. Der har været mange interessante og samtidig fantastiske gadgets og enheder. Det er af denne grund, og opstår spørgsmålet: hvorfor alle lande har ophørt med at flyve til månen, og det var grunden til lukningen af alle månens projekt?

Den politiske situation

Dette er den første grund til, at ophørte flyvninger til Månen. Glem ikke, at på det tidspunkt blev foretaget for muligheden for at kapløbet den første til at lancere en raket ud i rummet mellem to store stater. Den afgørende begivenhed i denne kamp var brugen af kernereaktioner. Muligheder, der var forbundet med opdagelsen, var ikke bare spændende, men også skræmmende. Også i løbet var ikke en klar leder. Og Sovjetunionen, og USA har betalt en masse opmærksomhed er rumrejser. Sovjetunionen - det er det første land, der sendte en mand ud i rummet. Hvis Sovjetunionen har gjort dette muligt, så hvorfor ikke lykkes til månen? Hvorfor de har stoppet før det overhovedet startede?

Bortset Amerika blev udfordret. Til gengæld har NASA sætte en stor indsats for at gøre en gengældelsesaktion træk. High-profil ture til månen - ikke let at opnå. Dette er et forsøg på at vise sin overlegenhed over hele verden. Måske var årsagen til lukningen af programmet. Efter alt, har andre lande, som ikke har penge nok til at gå videre i Amerika i deres design. Så uanset om staten bruger sin styrke og ressourcer yderligere?

Economies

Selvfølgelig er der en anden grund til, at ophørte flyvninger til Månen, - økonomi lande. For udviklingen af rumfartøjer, samt deres lancering blev stater tildelt en masse penge. Hvis kan opdeles Jordens overflade af satellitten, at dets territorium ville blive en lækkerbisken for mange velhavende mennesker.

Men efter et stykke tid, blev det skabt af en aftale, hvorefter absolut alle himmellegemerne er den arv af menneskeheden. Enhver udforskning af rummet kun til gavn for alle lande skulle gennemføres. Heraf følger, at tildelingen af store midler til udforskning af rummet programmer simpelthen ikke kan profitere. Og staten har afsat penge, vil simpelthen ikke være i stand til at udvikle sig. Som et resultat, ikke meget mening i blot nogen stor udgift. Efter alt, kan du drage fordel af resultaterne af andre lande.

produktionsområder

For ikke så længe siden var det mere hensigtsmæssigt at konvertere en virksomhed til behovene i staten. Nu er det simpelthen umuligt at producere missiler med visse parametre, blot fordi de har ingen steder at gøre det. Under alle omstændigheder, omdannelsen af virksomheden - dette er en ganske kompliceret proces.

Problemet i denne sag er ikke kun den økonomiske side af problemet. Grunden ligger i fraværet af det nødvendige antal uddannede fagfolk. Det generation, som var engageret i arbejdet på Månens program, har længe været pensioneret. Med hensyn til de nye medarbejdere, er de ikke så erfarne. De har ikke al den viden på dette område. Og fejl missioner til månen ikke tilgive. Deres pris er normalt en levetid på astronauter. Det er af denne grund er det bedst ikke at udføre missioner til månen. Og hvorfor de har stoppet, er det ikke svært at gætte.

rumvæsener

Ud over de ovennævnte grunde, er der en anden, mere fantastisk. Mange antager, at astronauterne står på månen med en fremmed livsform. Selvfølgelig kan en sådan sandhed tage et par stykker. Det er grunden til, at mange af de dokumenter og billeder taget i løbet af ekspeditioner, blev holdt hemmelige i lang tid og var ikke omfattet af omtale. Men gætte en eller anden måde har det lækket til masserne. Også svært at forklare den brat ophør af al flyvninger til Månen. Og hendes mørke side er endnu ikke blevet undersøgt, og menneskeheden kan kun gætte, hvad der gemmer der.

Der er spekulationer om, at astronauterne fået den form for advarsel om, at du ikke skal gå til månen. Det er grunden til, at forskere har været på hårdt arbejde på studiet af overfladen på en lille planet.

Hvad bange astronauter

For ikke så længe siden det blev kendt, at den sidste ekspedition "Apollo" blev ledsaget af flere fly, der blev skabt eksplicit i verden. Dette faktum har længe været hemmeligholdt. Men under flyvningen af nogle skinker var i stand til at fange besætningen taler til databasen. Som et resultat, det blev kendt om uforklarlige fænomener forekommer på månen.

Under ekspedition til Månens overflade mærkelige kratere blev fundet fyldt med kampesten, der kunne bevæge sig uden nogens hjælp. Hertil kommer, i nærheden af touchdown punkt astronauter opdagede køretøj, som også havde en jordisk oprindelse. På Månen, fundet nogle af strukturen og huller med glatte kanter, og langs med dem - de monolitter med de samme former. Dette tyder på, at de er simpelthen nogen skæres. Men selv moderne teknologi ikke tillade at gøre det.

Som konklusion

Faktisk blev månen opdaget mere end 500 anomalier og uforklarlige fænomener. For at undersøge alt dette blev skabt af en separat gruppe af forskere. Det er blevet gjort en masse billeder, der viser, at der stadig eksisterer mærkelige flyvende objekter og uafhængigt bevægelige objekter. NASA arkiver du kan finde stort set ethvert dokument. Men dette er kun muligt, hvis du kender dens nøjagtige antal. Det viser sig, at dokumenterne blev afklassificeret og billeder, men at se dem er ikke mulig. Måske udenjordisk civilisation er grunden afbrudt flyvninger til Månen?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.