FormationVidenskab

Hornbill

Hornbill (familie Bucerotidae) omfatter fifty-syv arter. Det videnskabelige navn på dyret er af græsk oprindelse og bogstaveligt betyder "tyr horn". Denne art af fugle fælles i det sydøstlige Asien, Afrika, øerne i det Indiske og Stillehavet. En livsstil for alle individer af samme. Men i overensstemmelse med andre kriterier, i denne familie forudsat nok bred klassifikation af fugle.

De yngler i naturlige hulrum. Almindelig i de tætte skove, blandt de høje træer, der og bruger meget af deres tid.

Navnet på dyrene modtog på grund af den store lange næb, som er skarpt bøjede sig ned og har en massiv udvækst på basen. Forskellige repræsentanter for forskellige former det. Stort set alle næsehornsfugle har udvækst. Undtagelsen er slægten strømninger.

Ved kanterne af næbet er anbragt uregelmæssigt formede buler. På trods af den store størrelse, er det meget nemt. Dette skyldes det faktum, at i den, samt inde i knoglen, der er store pneumatisk rum. Men i dette tilfælde, blandt dyrene er der også undtagelser. Så shlemoklyuvogo Hornbill udvækst af knoglen ligner en tæt struktur. I denne henseende er massen af kraniet af disse personer er ca. elleve procent af kropsvægten.

Funktion udvækst er ikke fuldt forstået. Ifølge forskerne, det bidrager til opretholdelsen af store næb, samt styrke stemmen under tiltrække hunner.

Hornbill kan nå en størrelse på 1,2 m. Det mindste medlem af familien er de små strømme, størrelsen - omkring tredive centimeter. Vægten af fuglene varierede fra tres gram til elleve kg. Men ofte er der store, tætbygget dyr.

For medlemmer af familien karakteristisk fusion af tæerne. Halvdelen af længden af den vigtigste falanks fusioneret tredje og anden finger, mens den fjerde og tredje - 2/3 falanks. I dette tilfælde er undtagelsen er en særlig form for hornede ravn. Deres fingre er ikke helt smeltet.

Hornbill har en meget stærk nakkemuskler. De havde brug for det til at holde sådan et stort hoved og næb. Det skal siges, at hovedet (i forhold til kroppen) er lille. Hals og hale fugle er lange, store nok vinger, bred og kraftig, meget afrundet. Benene er meget korte individer.

Sjældne fugle bære lange flyvning. Samtidig er de i stand til at overvinde store nok afstande. Under flyvningen, fuglene udsender en mærkelig støj, der svarer til lyden af den forestående tog. Dette skyldes det faktum, at de huller luft mellem svingfjer er åbne. Under flyvningen af luften passerer frit gennem vingerne, således, at der er en karakteristisk vibrerende lyd.

Den fjerdragt af mange repræsentanter for familien af hvid, sort, brun eller grå. Næb, i modsætning til kroppen farve, kan være meget lyse.

hanner molt begynder, som regel i løbet af regntiden. Under inkubationen af æg hos kvinder er erstattet af fjer af vingerne og halen moult holder meget længe.

Hannerne generelt ser større. For nogle typer af karakteristiske manifestationer af seksuel dimorphism i farve. I dette tilfælde, for eksempel sort næsehornsfugle forskel mellem mænd og kvinder - i farve og størrelse af næbbet. Mens mænd og kvinder mindanaoskih rynket næsehornsfugle anden farve fjerdragt.

Næsehornsfugle ganske prangende. Næsten alle typer typiske for hyppige, især i den rugende sæson, skarpe og kedelige, to-stavelse eller en stavelse lyd. De kan skrige i fly eller når alarmeret. Når en fugl eller såret eller fanget, begynder det at kontinuerligt og meget højt skrig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.