SundhedSygdomme og betingelser

Hvorfor de smeltet tæer? Smeltede tæer nyfødte: Årsager

Fint, hvis barnet er født er sundt! Men nogle gange forældre er overrasket over at finde det mærkeligt og defekter. Tag for eksempel, smeltet tæer nyfødte. Årsagerne til denne sygdom til tider kan de forklares ved, at der i deres familie kaldet en speciel tegn overføres fra generation til generation, men nogle gange for at forstå, hvad der udløste udviklingen af defekten, er ganske vanskeligt. Det er syndactyly (fusion af fingre øvre eller nedre ekstremiteter), og hvorfor det udvikler sig, og vi vil tale i vores artikel.

Syndactyly er ikke almindeligt

Fås i et barn smeltet tæer og hænder er faste relativt sjældne - i et tilfælde, de 2-3 tusind nyfødte. Og pigerne er fundet i 2 gange mindre end for drenge. Sikring er for det meste 2 og 3 tæer eller midterste og ring fingre på hånden. Oftest er denne sammensmeltning ikke ondt i led og sener, hvilket gør kun et kosmetisk problem.

Og hvis fingrene normalt udsættes for kirurgisk separation, fødderne ofte ikke røre uden at se en defekt i bestemte hindringer for udviklingen af barnet (et sådant brud normalt ikke forstyrrer normal gang). Men i tilstedeværelse af syndactyly i 60% af disse børn oftest findes på andre medfødte abnormiteter limb - fod deformitet, Pseudartrose, klumpfod, etc ...

Smeltede tæer nyfødte: Årsager Patologi

Hvad udløser udseendet af syndactyly? Faktum er, at fingre og tæer barn lagt på en 4-5 uger af graviditeten, når moderen har normalt ingen idé om det, men fordi intet ikke begrænser sig selv. Herfra er der en stor sandsynlighed for, at fosteret kan påvirke farer - .. røntgenstråler, antibiotika, alkohol, rygning, etc. Vi kan ikke udelukke risikoen for alvorlige konsekvenser for den gravide kvinde og hendes foster fra sygdomme som influenza, fåresyge eller syfilis.

Og de mest almindelige årsager til, at en nyfødt smeltet tæer refererer arvelighed, der er gået fra forældre til børn.

Af den måde, når den registrerer et barn syndactyly selv mild, må det nødvendigvis testes for tilstedeværelsen af genetiske og kromosomale syndromer (syndrom Apert, eller Polens Edwards), hvor sammensmeltningen af fingrene er en af symptomerne på alvorlige defekter i udviklingen af barnet.

Af den måde, i en lægepraksis også observeret tilfælde af erhvervet sammenvoksninger fingre som et resultat af kemisk eller termisk forbrænding børste eller fod.

Om hvad de skal gøre, hvis en baby smeltet tæer og hænder, vil blive diskuteret senere, men for nu lidt teori.

Som klassificeret patologi

I medicin, er patologi behandles af os klassificeret afhængigt af tilstanden af knoglerne og graden af sammensmeltning. Så ved i form af blødt væv sammenvoksninger er syndactyly og knogler, og den største fusion - komplet og ufuldstændige.

Afhængigt af hvordan det er fusioneret tæer eller hånd syndactyly er:

  • membranøs hud - mellem fingrene har membran af huden (denne type patologi er den mest let);
  • hud - mellem fingrene har tyk hud til de underliggende bløde væv, mest almindeligt hele længden af fingrene;
  • knogle - fusion forekommer på niveau med phalanges, og de har tendens til underudviklet eller deformeret;
  • kombinere - der er flere typer af syndactyly (denne formular anses for den mest vanskelige at behandle).

diagnose syndactyly

Typisk syndactyly show i de første timer af livet nyfødte, når set fra dens neonatolog. Hvis et barn har smeltet tæer, så er spørgsmålet om behovet for kirurgi er normalt ikke det værd desperat, og forældrene har mulighed for at afveje fordele og ulemper ved kirurgi.

For at få et fuldstændigt billede af sygdom, skal barnet vise børnenes kirurgi og gøre røntgenbilleder af foden i to projektioner. Dette vil bestemme de karakteristiske træk defekten og tilstanden af knogler og led af baby.

Hvordan er syndactyly

Og alligevel, uanset hvorfor smeltet tæer, den eneste behandling for denne sygdom er kirurgi.

Den optimale alder for dette barn - 4-5 år. Men i dette tilfælde, hvis de tilsluttede terminal phalanges, operationen gøres bedst før en alder af et år for at undgå ujævn vækst i fingre og deres deformation.

Korrigerende syndactyly operationer er inddelt i 5 grupper:

  1. Let skåret med membranøs søm.
  2. Dissektion med hud Plasty med lokale væv.
  3. Dissektion af huden med plast under anvendelse polnosloynogo eller split hudtransplantat.
  4. Dissektion af huden ved hjælp af en kombineret plast (under anvendelse af frit autotransplantanty eller lokale væv).
  5. Drift i flere etaper, herunder knogler, sener, muskler, og hudtransplantation.

Hvilke af følgende handlinger vil være mest hensigtsmæssigt, vil lægen afgøre, idet der tages hensyn til arten og former for patologi.

Den postoperative periode: som smeltet tå?

Efter operationen tilbagebetalingsperioden normalt finder sted i hjemmet. Limb på dette tidspunkt har brug for hvile (i løbet af måneden). Det er nødvendigt at udføre alle lægens anvisninger, der sikrer en ordentlig pleje for post-operative sår.

Dem til at reducere inflammation og slippe af med ar, salve "Dermazin" eller gel "Kontraktubeks", og efter omkring 7 uger efter lægens, begynde at deltage i fysioterapi. Af den måde, tager sig tid med dette ikke det værd - lad de kirurgiske sår heler ordentligt, så for ikke at forårsage et barn smerter under de nye procedurer.

I nogle tilfælde, også udpeges og at bære seler turbokasta der drives på fingrene smeltet leddene. I begyndelsen (i løbet af måneden) bære dem hele tiden, og derefter sat på kun under søvn.

Det skal bemærkes, at i overensstemmelse med alle de krav, vil du hurtigt glemme alt om det problem, vi undersøger (de barn smeltet tæer). Patienten vil komme sig ret hurtigt og uden komplikationer.

outlook

Trods det faktum, at tilfælde af syndactyly i vor tid steget, således at forskerne ikke kan finde tilstrækkelig forklaring, prognose af denne sygdom er hovedsageligt gunstig. Moderne behandlingsmetoder kan slippe af defekten, genoprette alle funktionerne i hånden eller foden og korrigere deformiteter af fingrene.

Hvis et barn har smeltet fingre på benet eller armen, operationen gør det muligt at danne en normal interdigital rum, samtidig med at mobiliteten for leddene og følsomheden af patientens fingre. Det vil sige, at befri det af var forbundet med syndactyly eventuelle vanskeligheder.

Behøver jeg at have kirurgi ved syndactyly tæer

Næsten altid, forældrene er nødt til at finde sine baby-problemer med hendes fingre begynder at insistere på øjeblikkelig operation. Men hvis smeltet fingre og virkelig kan levere ikke kun æstetiske, men også fysiske problemer, i en situation, hvor der er en defekt i benene, især hvis dine fingre ikke er deformeret og normal bøje, kan du gøre uden kirurgi.

Hvis en kvinde har smeltet tæer kan forårsage en masse negative følelser, indtil den manglende vilje til at bære åbne sko eller gå barfodet på stranden, det er der stadig og vil ikke være i barnet, som regel sådan et problem, selvfølgelig, med den rigtige holdning til det. En masse mennesker lever uden at opleve nogen ubehag fra de fusionerede fingre på hans fødder. Og for nogle er det endda en særlig tegn og originalt twist. Som du kan se, det hele afhænger af, om du accepterer dig selv som du er.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.