HobbyHåndarbejde

Box Origami - en master class

Boksene hjælpe os med at organisere lagring af mange ting: kosmetik, papirvarer, kabler og så videre. Selvfølgelig kan du bruge den komplette pakke af produkter og teknologi, og derefter dekorere det. Men vi foreslår, at du lære at lave en kasse med origami. Det handler ikke kun kan tjene som en organisator, men også emballage til gaver.

Origami kasse papir

Alle ved, at du kan folde origami fra næsten enhver papir. I tilfælde af sådanne håndværk som en kasse, er det som regel en lille smule ikke passer. hvorfor:

 • I fremgangsmåden til fremstilling af papir æsker nødt til gentagne gange at bøje, og derefter en anden, og ekspandere, så for tyk papir er ikke velegnet.
 • Box - er ikke bare et hack. Den vil blive brugt som en rejsearrangør eller til gave indpakning. Derfor arkene er for tynd her til noget.

Hvad sker der? Det er bedst at vælge en massefylde på papir 70 til 120 g / m². m. Som for den type, er det muligt at tilføje de sædvanlige farvede plader, særlig emballage eller til scrapbooking. Den vigtigste ting, der var en passende tæthed.

simple kasser

Tag en kvadratisk eller rektangulær ark papir, afhængigt af hvilken kasse du har brug for origami. Fold det på midten to gange (illustrationer 1 og 2). Udvid listen en gang til, før du havde en fold linje og wrap midten af venstre og højre hjørne (billede 3).

Derefter den nedre fold del to gange i halvdelen at opnå en harmonika (figur 4). Drej figur (billede 5). Fold højre og venstre side af figuren til foldelinien i midten (figur 6). Nu skal du tilføje op den nederste halvdel af delene i harmonika (billede 7). Gøre bøjningerne i de dele af figurerne, der er angivet på figur 8, 9 og 10.

Nu behøver du kun implementere dele tilbage, gemt øverste hjørne, som på billedet 11. Denne rubrik er stærk nok, selvom du bruger den til at skabe et almindeligt papir.

pakning kasser

Pick smukke firkantede ark papir. Når du vælger, overveje størrelsen, der ønsker at sætte der. Det vil sige, jo større bliver gaven, jo større er behovet ark.

Så tage en to foldelinjer at danne et kryds. Dvs. fold papir i en trekant form, udvide og fold det igen, kun ved at forbinde de to andre vinkler. Nu gør den harmonika, dreje blad tre gange. Glat papiret. Gentag harmonika, men nu på den anden side, til de nye folder er vinkelret på den foregående.

Høst klar emballage. Det efterlod sin fold. For at gøre dette, wrap top fire, som på billedet ovenfor, og begynde at indsamle tal på foldelinjerne. Du alle skal blot tilføjes, uden anstrengelse.

Feltet Til origami var en fuld pakke til en gave, du har brug for at gøre kanterne af hullerne og tråd båndet.

Lukkede kasser

Denne origami kasse med låg fremstilles som følger:

 1. Læs kvadratisk stykke papir og fold det på midten to gange for at danne et indlæg fra foldelinierne (figur 1).
 2. Derefter flade ark og hvert hjørne af omviklingen mod midten (figur 2).
 3. Nu fold stykket i halvdelen ved at bøje en del af ryggen (figur 3).
 4. Tag den højre side til venstre som vist i figur 4.
 5. Nu skal du blot fastsætte tallet ved at trykke på lommen (figur 5).
 6. Turn Circuits (figur 6).
 7. Gentag trin 4 og 5 i denne side (figur 7).
 8. Åbne lommer, der er markeret med røde pile i figur 8.
 9. Udvide figur (figur 9).
 10. Gentag trin seks på den side (figur 10).
 11. Fold stykket i halvdelen (figur 11).
 12. Igen fold figuren vist på illustrationen 12.
 13. Nu fold begge sider af de stiplede linier i figur 13.
 14. Tegne formen af de øvre vinger (figur 14).

Wonderful origami kasse, der kan lukkes, klar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.