FormationUngdomsuddannelse og skoler

Andele af "World Peace" - børn besvare hylende voksne

Sluttede XX århundrede, markerede begyndelsen på udviklingen af menneskeheden kosmiske vidder, videnskabelige opdagelser, nye teknologier inden for medicin, industri og ... på det militære område. Det døde ned to forfærdelige verdenskrige og menneskeheden at udvikle atomvåben.

fredsbevarere

XXI århundrede. Og igen, her og der i den verden, der er hot spots, mødre græder, hvor krigen fjernede den mest værdifulde ting - børn. Og de børn, der hørte skud og eksplosioner, ikke kun i film, på spørgsmålet om, hvad jeg gerne vil mest af alt, voksen svar: "Jeg vil have fred i verden"

Og på gaderne ved ruinerne af huse er patruljer af bevæbnede fredsbevarende styrker. Alt, som altid, ligesom helbredt på samme måde. Intet har ændret sig siden de dage i det antikke Rom: hvis du ønsker fred - være klar til krig.

Men ikke kun store bevæbnet til tænderne onkel - fredsbevarende styrker. Der er andre, der forsøger at hjælpe verden overleve pacifistiske metoder, herunder at uddanne den yngre generation i den ånd, kampen for fred i verden.

Dannelse og udvikling af børnenes fredsbevægelse

Efter Anden Verdenskrig sluttede, lærere i mange lande optrappet deres bestræbelser på at hæve deres børn i en ånd af fredsskabelse. Den vigtigste center, støttet dette initiativ, UNESCO var, på det første møde i som blev annonceret om hensigten om at tilskynde stater, der bidrager til udviklingen af uddannelse af den yngre generation af programmer i en ånd af international forståelse og fred, udvikling af børneorganisationer "For fred i verden." Med de 50-erne af XX århundrede ideen om praktisk uddannelse i en ånd af fredsskabende begyndte at blive implementeret i UNESCO Associated Schools. Mange lande er begyndt at dukke op og udvikle børns fred organisation, den frivillige bevægelse. Den mest berømte af dem - "Børn - Ambassadører of Peace", "Børn som stifter fred".

Former for fredsbevarende børn

Ud over børneorganisationer for fred i hele verden, er der mange andre muligheder, som de unge mennesker på planeten Jorden protesterer mod krigen. Denne internationalt møde af børns fred, konference-, børns kunst festivaler, events, forskellige konkurrencer, dedikeret til kampen for fred, farverige flash mobs på anti-krigs tema.

En interessant form af en erklæring af ideernes verden - projekter, såsom regionalt, nationalt og globalt. Deres fordel er, at de omfatter flere typer af børns aktiviteter: konkurrencer litterære, musikalske, dans, teater og kunst, forenet af ét tema og idé. Eksempler på sådanne foranstaltninger kan tjene som en årlig projekt, "Lyden af verden, hukommelse og glæde" og FN kunst for fred Contest - kunstnerisk maraton på "Fred i verden", med et foto, der er lagt ud på hjemmesiden for denne multi-årigt projekt. Hvert år til at deltage i projektet, alle nye medlemmer fra forskellige lande.

Særligt populær på grund af dens synlighed, tilgængelighed og relative enkelhed af organisationen er tegnekonkurrence over temaet fred.

Børn tegner verdensfreden

Og det lyder i mange år, ukompliceret, lys sang om drengen, at trække verden: Solar cirkel, himlen, og huset mor. Og ser fred i verden, skabt af børn. Hvad kan modsætte sig brutalitet krigen børn? Deres oprigtighed og venlighed. Kig på et billede konkurrencen "World Peace" - uanset hvor dygtigt den udføres. Efter alt, det er ikke den definition af linjer, viden om perspektiv og leksikale regler, spørgsmålet om sandfærdighed, humanisme i ordets egentlige betydning af ordet. Gribende indskriften "Så du ønsker at leve" - tegning dreng fra Donetsk. Bare underskrive det. Men pigens billede fra Libanon: hjem, familie, og solen, og ordene igen: Jeg ønsker at leve. Disse tal - et væsentligt bidrag til fredens sag, fortjener Nobelprisen i kategorien af samme navn.

Børn, der har set krig ... ikke kun dem, der ikke er så heldige at bo, hvor de voksne har besluttet at sabelraslen og måle størrelsen af de geopolitiske ambitioner. Men børnene vide om krigen i nyhederne, hvor vi ikke taler om de kampe, der engang var og løb ud, og "vi vandt", og flere af denne rædsel vil ikke være, men den nuværende, så flare her og der. Og hvem ved, hvor det næste gang vil være smertefuld og skræmmende, bliver du nødt til at skjule fra eksplosioner og drømmen om kun én ting: "Lad våbenhvile, lad intet ske for kære" Her er en "glad" barndom ...

Interessante fakta om symbolerne i verden

  • 2001 FNs generalforsamling proklamerede 21 september den internationale dag for fred. Det vigtigste ceremoni afholdes på denne dag på "Fred Bell", som er beliggende i havepavillon nær UNPO hovedkvarter i New York. Præcis klokken 14.00 var et slag på klokken, og annoncerede et minuts stilhed.
  • "Fred Bell" kastet fra mønter, der er indsamlet for ham ved børn fra tres lande. I hans kreds indgraveret med mottoet: "Længe leve fred i hele verden"
  • Dove - den vigtigste symbol på fred. Picasso malede det i 1949. Samtidig verdenskongressen of Peace, som blev et symbol på duen af Picasso.
  • Pacific - en anden genkendelig symbol på nedrustning og international antikrigsbevægelsen. Pacific er skaberen af den britiske designer Gerald Holtom. Opfandt tegnet var for den britiske march for nedrustning i 1958. I 60 år er det blevet det vigtigste symbol på de anti-krigs bevægelser i Vesteuropa og et tegn på alternativ subkultur.
  • Crane Origami. Oprindeligt et gammelt symbol på håb og opfyldelse af ønsker i Japan. I 1955 lider af leukæmi, årsagen til der fungerede som eksplosionen af atombomben i Hiroshima, pige, Sadako gjorde dem i hospitalsafdeling, hvilket gør et ønske, som aldrig til at ske krig. Ifølge japansk legende, måtte de gøre tusindvis af ønske-opfyldelse. Og pigen ville sætte dem, men havde ikke tid - døde. Efter hun havde forladt 644 papir fugle. De resterende kraner foldet pige klassekammerater. Efter denne historie papir kran er blevet et symbol på håb for fred og kampen for nedrustning.
  • Sadako monument konstant dekoreret papir kraner. De traditionelt gør børn med tanker om fred, og bringe til monumentet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.