SundhedPræparater

Hvordan og hvorfor stearinlys bruges Clindamycin

Medicin "Clindamycin" (stearinlys), hvid i farve og har en cylindrisk form. Men det kunne være et par gulligt skær. Skive stikpille er luftige, porøs stang, en tragtformet fordybning. Det aktive stof hedder - clindamycin.

Ifølge deres farmakologiske egenskaber, lægemidlet "Clindamycin" (candle) på grund af det aktive stof har en antibiotisk virkning, og indgår i gruppen af lincosamider. Anvendelsen af terapeutiske doser af medikament tilvejebringer en bakteriostatisk virkning, og høje doser det udsættes for den baktericide virkning af følsomme stammer.

Aktive indflydelse stikpiller "clindamycin" har på mange kendte anaerobe grampositive og gramnegative bakterier, mikroaerofile grampositive kokker. resistens over for lægemidlet udviser Candida albicans, Trichomonas vaginalis.

Hvad er indikationerne for anvendelse diskuteres i artiklen "Clindamycin" (stearinlys)? Det er dybest set et gynækologiske infektioner, der blev forårsaget af mikroorganismer følsomme over for dette stof:

  • absces i æggelederne, æggestokke;

  • infektionssygdomme i cervix;

  • salpingitis;

  • endometritis;

  • pelvioperitonit og andre.

Anvend "Clindamycin" (stearinlys) vaginalt. Til dette formål, tage et suppositorium ved at skære langs konturen af filmen, frigøre det fra emballagen. Bør administreres i bugleje i vagina. Hvis det er muligt, bør den stikpille indføres så dybt som muligt. Dagen er nok tilføje en lys inden jeg skal sove. Behandlingen varer fra tre dage til en uge.

Lad os tale om kontraindikationer, oplysninger om, hvilke indeholder instruktionen "clindamycin" (lys). Ikke at ordinere medicin i myasteni, overfølsomhed, graviditet. Eksplicit patologi af lever- og nyrefunktion er også årsagerne til afvisningen af udpegningen af det terapeutiske middel.

Blandt de bivirkninger, der blev set ved anvendelse af disse stearinlys, allergier føre til udseendet af kløe makulo papular udslæt nældefeber. Urogenitale system, (sjældent) lider forekomsten af vaginitis, cervicitis, vulvovaginal irritation. Vi hæmatopoese (sjældent) efter narkotika reaktioner: trombocytopeni, neutropeni, reversibel leukopeni, agranulocytose.

Overdosis ved brug suppositorier "Clindamycin" praktisk taget ikke observeret og teoretisk usandsynlig på grund af den meget lave absorption af lægemidlet. Minimer bivirkninger, når de anvendes i behandlingen af lægemidlet kan være stikpiller, observere forholdsregler og vide om funktionerne i sin ansøgning.

For eksempel under graviditet, "Clindamycin" (stearinlys) kan tildeles kun i det omfang, hvis det er af største nødvendighed. De potentielle fordele ved lægemidlet til en gravid patient på samme tid skal være større end den potentielle risiko for negative virkninger på fosteret. Fodring et barn under behandling stikpiller stopper.

Efter indgivelse af lægemidlet "Clindamycin" (stearinlys) anmeldelser anderledes, overvejende positive, men kvinden skrive og at den observerede og de ovennævnte bivirkninger. For eksempel taler vi om oprindelsen af kløe tilbage og i brystet.

Gennemgangen kan læses, og at brugen af disse stikpiller i nogle tilfælde bruges under graviditet. De skriver, at "off skala gær" og andre stoffer ikke hjalp.

Det stof "Clindamycin" uforenelig med visse medikamenter. Denne erythromycin, magnesiumsulfat og andre barbiturater, herunder calciumgluconat. Faktisk bør dette stof ordineres af en læge og apoteker solgt til hans recept.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.