HobbyHåndarbejde

Vævning avis rør for begyndere: det grundlæggende og tricks af handelen

Smukke og elegante genstande af udsmykning af indvendige rum altid tiltrukket til at ligne nye gæster og regelmæssig besøgende til huset. Fotorammer og kurve til slik kasser og plakater - alt dette er en integreret del af et hyggeligt hus. Du kan købe disse elementer på specialbutikker, eller du kan oprette dine egne hænder med minimale finansielle omkostninger. Vævning avis rør for begyndere er ikke kun let, men også meget spændende! Vi vil fortælle dig, hvilke materialer du skal bruge, samt den mest let og populær teknik af vævning, tilgængelig, selv for børn. Af den måde, hvis du beslutter at bringe et barn til fremstilling af kunsthåndværk, den fremragende og fascinerende tidsfordriv du er garanteret!

Materialer og improviserede anordninger

For at væve fra avis rør for begyndere var komfortable og var i stand til først at forsøge at få et godt resultat, er du nødt til at tage sig af udarbejdelse af materialer. Hvad skal der til? Selvfølgelig aviser. Mange needlewoman rådes til at tage subtile og ikke blanke kopier. Fordi de er sværere at male. Kræves også for saks, lineal, papirvarer lim og en lang tynd nål. Ikke ud af sted vil være et stort antal almindelige papirclips eller tøjklemmer. Pap, unødvendig feltet under skoen børste og en egnet nuance af acryl- eller latexmaling. Dette er de grundlæggende værktøjer, du har brug for at skabe en spektakulær kasse eller kasser. Og nu se på de vigtigste redskaber til vævning fra avis rør.

Sådan laver du en kanal

For at få et smukt produkt, bør gives tilstrækkelig tid til at pre-efteruddannelse materiale. Avis ark anbefales at skære i strimler 5-6 cm. Når du forberede strimlen vil udvikle vævning avis rør til begyndere. Med hjælp af nåle omhyggeligt snyde papirstrimmel diagonalt, gøre det til et rør. Prøv at sørge for, at strimlen længde på 39 cm, du vendte 38-centimeter rør. I første omgang nødt til at eksperimentere lidt, men i fremtiden processen vil tage et par minutter. Når limen støtte er nødvendig for at fastsætte den sidste runde. Nu lys cirkulære bevægelser fjerne røret fra egerne og lad det tørre. Ligeledes fremstilling hvile forbrugsmaterialer. Jo mere du gør "kunstige vinstokke", jo lettere vil det være sig vævning proces, fordi du ikke behøver at blive afbrudt under arbejdet, for at generere nogle flere stykker. Dernæst skal du beslutte, om du vil male produktet eller forlade intakt? Hvis du har besluttet at gennemføre den i en bestemt farve, er det tid til at male materialet. Spred farven med en pensel og sat på ruller. Så rullede dem på film eller på bordet for at opnå en ensartet farve. Lad det tørre. Og der kommer den mest ansvarlige og fornøjelig tid: tubuli vævning avis. For begyndere, det normalt ikke anledning til særlige vanskeligheder.

Sådan samles produktet

Mange anbefaler at starte de første lektioner vævning med de enkleste - kurve. Vælg flere rør af tæt og danner en bund. For at gøre dette, forsegle det i form af solen et par kviste, sikre dem med lim og derefter begynde at arbejde. Lagdelte vævning avis tubuli involverer stabling hver næste række over den foregående. Således får du en tæt og smuk fletning. Danner bund, en gradvis overgang til sidevæggene. Basket størrelse afhænger af din fantasi og lyst. Lad et par lange rør, hvoraf opbygge grundlaget for håndtaget. Så flettet hende blidt guffe kanterne og sikkert med lim. Dækker lak produkt, får du dit første job!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.