HobbyHåndarbejde

Hvordan hendgamy? Hvordan hendgam shampoo og lim?

Hendgam - en perfekt lighed af helten i en animeret film. I Rusland har denne form for underholdning fik enorm popularitet i halvfemserne. Men en sådan "fornøjelse" kunne efterlade disse fedtpletter, at intet kan udledes. Hendgam blev opfundet i Skotland, men i masseproduktion af lanceringen kinesiske producenter.

Hvad er det? Hvordan man gør det?

Toy "Lizun" - en usædvanlig grøn væsen, der straks fundet sine fans blandt mange børn. Dette er et fremragende værktøj til massage af hænder og udvikling af finmotorik af fingrene. Der er et par interessante titler af dette legetøj: Intelligent modellervoks, slank, fjollet kit, hendgamy. Hvordan laver dem? Den første metode er den nemmeste. "Lizunov" kan fremstilles ud fra vand og natriumtetraborat. Vi nødt til at tage 100 gram PVAc, et glas vand opvarmet til 20 grader celsius, og chetyrohprotsentny boraxopløsning. For at gøre det "Lizunov" den ønskede farve, kan du tilføje et farvestof eller gouache. Bland alle ingredienser. Legetøjet er klar. Men det har en funktion til at tiltrække fnug fra tæpper og støv fra alle overflader. Derfor, "Lizunov" bør beskyttes mod unødig påvirkning udefra med ting og gemme det ordentligt. Du skal holde det på et køligt sted.

Den anden måde

Hvordan hendgam uden natriumtetraborat, fordi dette pulver er farlig ved indånding og indtagelse? I stedet for borax kan tilføje majsstivelse. Til denne opskrift bør vi tage alle de ingredienser som i tidligere tider, kun udskiftning af natriumtetraborat.

Den tredje måde: hurtigt og nemt

Hvordan hendgam shampoo og lim? Hvem vil fortælle. Første shampoo og tage limen i forholdet 3: 1 henholdsvis. Farvelægning legetøj vil afhænge af, hvad farve betyder at vaske dit hår. Alle blandes grundigt i en plastikpose indtil glat. Hvis du hælder shampoo i anvendelsen af reglerne, vil legetøjet dreje mere elastisk og selvklæbende tilføje den elasticitet og styrke. Nu med "Lizunov" kan afspilles.

Den fjerde måde: hurtig, men kortvarig

Ingen vil blive overrasket over, at det nu er muligt at gøre alt, selv hendgamy. Sådan laver dette legetøj holdbart, så det er glædeligt at barnet og hjælpe det til at udvikle sig? I den proces, som vil blive beskrevet i det følgende, "Lizun" få hoppende og vil helt sikkert være en god ven for barnet. Til fremstilling skal tage silikat lim og vodka. Blande disse to ingredienser i en sådan mængde, at det sidstnævnte stof var halvanden gange mere. Vi får en masse hvidt. Yderligere er det nødvendigt at tage det resulterende materiale i hænderne og vask i koldt vand. Det viste hendgam. Fra det klamrer sig noget. Ja, og han hopper op på måleren. Med sådan en ven i lang tid, vil ikke være i stand til at spille. For alle dens unikke egenskaber vil det behage kun et par timer. Som et resultat, det tørrer og smuldrer.

Den femte metode: duftende "Lizun"

Hvordan hendgam uden natriumtetraborat, og at det har de samme egenskaber som ægte? Hvordan ville desværre alle omstændigheder, en til en, som fabrikken "Lizun" hendgam lavet med sine egne hænder, vil ikke fungere. Men så tæt som muligt på sin lighed muligt. Først og fremmest er det nødvendigt at udskifte natriumtetraborat til husholdningskemikalier, der i sin sammensætning den allerede indeholder. Du kan prøve at lave et stykke legetøj ud af PVA pulver og væske. Det er nødvendigt at hælde i en beholder lim, fortrinsvis frisk. Dette vil give fleksibilitet legetøj. Ser man bort i fem minutter.

Optrådte at dræne væske. Tilføj farvestoffet efter eget skøn. Man kan endda gøre fremtiden "Lizunov" maksimum miljømæssigt sikker ved at male det med en gulerod eller rødbede saft, tilføjer til blandingen krumme fra pastelkridt. I alle indholdet skal slippe en dråbe væske pulver og rør. Den resulterende masse begynder at fortykkes. Pulveret skal tilsættes i portioner, så længe hendgam stopper stikning til dine hænder. Særlige retter til fremstilling af "Lizunov" tage valgfri. Blandeprocessen kan udføres selv i en almindelig pakke. Hvis du finder den flydende pulver, kan du tilføje shower gel. I dette tilfælde en behagelig aroma "Lizunov" vil blive fremlagt.

Det sjette metode: Brug en mikrobølgeovn

Hvordan hendgam uden tetraborat? For eksempel kan noget sådant være fremstillet af stivelse og vand. Markerer de to komponenter i 1-forhold: 1. Olie og farvestoffer tilsættes som ønsket. Blandingen skal være varm i mikrobølgeovnen, indtil fortykket tilstand omkring tredive sekunder, ikke længere. Ellers vil overdreven udtørring forekomme. Rulle den resulterende masse i form af en kugle. "Lizun" klar.

Den syvende metode: forberede lim og bagepulver

Hvordan hendgam sodavand? Meget simpelt. Tage et halvt glas sodavand og fødevarer hundrede milliliter PVA lim og halvtreds milliliter vand, farvestof, krukker og staven. Klæbemidlet er blandet med vand. Endvidere tilføjes farvestoffet, alt blandes, indtil ensartet farve med en træpind, som er specielt til dette formål og har forberedt. Vand tog oprindeligt kun den tredje del, og det resterende beløb skal fortyndes til grødet tilstand soda. Derefter hældes massen skal være i en blanding med klæbemidlet mix. Når "Lizun" at nå frem til en homogen tilstand, det tykner. Væske det kan ske på grund af en overflod af vand. Det er vigtigt ikke at overdrive det med vand. Denne "Lizun" kan bruges til en sjov tidsfordriv.

Tilsæt glycerin

Hvis en person tog at producere deres egne hænder hendgamy hvordan man gør, at de er tilstrækkeligt fleksible? Tilføj glycerin. God elasticitet og vender tilbage til sin indledende fase "Lizunov" vil blive leveret, men ikke fedtet undgås.

konklusion

Nu ved du, hvad hendgamy hvordan man gør disse ting, vi også undersøgt. Du kan give nogle råd til dem, der gerne noget mesteren selv. Enhver bevægelse, der går gennem hullerne legetøj fremstillet i hjemmet, vil være ringere end den ene, der er produceret i industrielle anlæg. Men hvad godt er kreativitet? Det giver mulighed for at eksperimentere, udvikle fantasi, vækker fantasien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.