HobbyHåndarbejde

Master orientalsk kostume: Scheherazade - karakter, der er relevante for enhver ferie

Har du lyst til at gøre et barn glad og gøre et sæt tøj til en maskerade, der vil være relevant at enhver ferie? Hvorfor ikke vælge orientalsk kostume? Scheherazade, jasmin og andre Princess fra fjerne varme lande ser mystisk og meget elegant. Vi tilbyder dig en enkel i design ideer til produktion af sådan en kjole med deres egne hænder.

Materialer og redskaber

Orientalske kostumer er forskellige og enkel elegance. Sy dem værd kun strålende og / eller gennemskinnelige tekstiler. Stock op på tilstrækkelige materialer til dekoration - pailletter, rhinstene, perler, mønter og lyse bånd - det er noget, der vil blive værdsat hver Scheherazade. Suit med hænderne at sy er ikke svært, selvom du ikke er i stand til at håndtere godt med en symaskine. Tegn en skitse af, hvad du ønsker at modtage som følge af eller finde et egnet billede / foto. Utrolig held, hvis du var klar til at aflevere en dragt for udførelsen af Oriental Dance - omforme det på et barn kan være blot et par timer. Men hvis ikke - så fortvivl ikke, vær ikke doven til at gå til en specialitet butik og købe et tørklæde eller bælte klingende mønter. Dette tilbehør er ganske billigt, og med det suit "Scheherazade" vil se mere imponerende.

Vigtigste beklædningsgenstande

Hvor skal man begynde produktionen af en fancy kjole? Det er ønskeligt, at hele dragten blev opretholdt i én farve, kan du vælge det efter din smag. Orientalske kjoler kommer i alle nuancer af regnbuen, der er endnu sorte og de ser ikke sørgmodigt. Hvad er iført Scheherazade? Oriental prinsesse kostume består traditionelt af bukser (kan erstattes med en nederdel på gulvet) og top. Ingen tid til fremstilling af komplekse mønstre til bunden? Vilkårligt skære brede ben og sy dem til de trusseindlæg shorts. Det er tilrådeligt at gøre en dekorativ bælte, for eksempel, beaded eller pailletter. Stead løbet bukser kan binde et tørklæde for orientalsk dans. Glem ikke at indsætte bunden i hver bukseben elastisk. Lidt vanskeligere at fremstille den øverste del af kjolen. Oriental Prinsesse ofte portrætteret i film, og selv børns tegnefilm klædt i en bh top. Men hvis der ud over den mulighed maven du synes alt for afslørende, kan du foretage og en lang top eller supplere den korte lange frynser. Toppen af dragten skal også rigt dekoreret med skinnende elementer. Ingen tid til broderi? Bare rolig - sy rækker af iriserende bånd.

detaljer billede

Hvad ellers supplere orientalsk kostume? Scheherazade kan bære en bandage skjule den nederste del af ansigtet. For at gøre sådan en usædvanlig tilbehør er et snuptag. Udelade et rektangel af stof, håndtag kant og sy stropper dertil. Det samme stof, der anvendes til en kjole kan gøre en forbinding til hår. Par muligheder frisurer: løse hår, samledes op, eller flettet i afrikanske fletninger. Tag dig tid til at tilføje smykker - alle lyse og massive dekorationer ville være passende, men det er bedst at vælge imiteret guld, sølv og ædelsten. Til skolealderen piger kan gøres, og orientalsk makeup - tegne pile på øjnene, med "makeup" du får en meget realistisk kostume. Scheherazade - en måde, der passer bedst til de mørkhårede piger og kvinder, men det er muligt at eksperimentere og producere orientalsk outfit til en ung blondine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.