HjemlighedKonstruktion

Standarden størrelse aerocrete

Aerocrete - fantastisk til brug ved konstruktion af sommerhuse og private hjem. Det passer det og til at skabe en enetages og multi-etagers bolig-og erhvervsejendomme.

I boligbyggeri, især i den private, de mest populære porøse materialer. De er ganske stærk, men let, så ikke at bruge mekaniske midler i processen med byggeriet. Aflæs pallen med de konkrete blokke er helt i stand til at arbejde mere, uden at bruge kran eller en manipulator. Specificitet produktion giver høj ydeevne gas-beton blokke.

Egenskaber gazoblokov

Porebetonsten er sammensat af en DSP - blanding af cement og sand med tilsætning af et blæsemiddel. Hvis enhederne bør gives nogen særlige egenskaber, tilsat kalk, gips, silica, slagge og andre komponenter i produktionen af dem. Hertil kommer, at porebeton blokke varmebehandles.

Aerocrete perfekt holde på varmen, fordi de har lav varmeledningsevne. Af disse opføre indvendige vægge anvendes til at tilvejebringe et yderligere isolationslag. Tætheden af betonblokke varierer fra D200 til D500.

Derudover er der gazoblokov og betonsten. Dette materiale, der ligner beton, men mindre holdbare, men mere overkommelige. Dimensionerne af skumblokken og aerocrete samme, valget af den ene eller den anden af dem afhænger af problemerne budget og byggeri står over for bygherrer.

Skum betonblokke eller betonblokke også hører til gruppen af cellulære beton. De er fremstillet ved polarisering skum og andre skumkomponenter, er det baseret på cement, kalk, slagger eller blandede bindemidler.

Da skummet fremstillingsprocessen uden for anlægget i dag er blevet meget muligt vises masse produkt på markedet, hjemmelavede, gør brug af materialet er meget farligt. Selv vand, der anvendes i produktionen af skum blokke, er af stor betydning. En kunsthåndværk produktion anvendes almindeligt postevand har en negativ indvirkning på det færdige produkt, hvilket reducerer de tekniske egenskaber af materialet.

Omfanget af betonblokke

Aerocrete anvendes i forskellige områder af byggeriet.

 • Single-layer væg. Aerocrete perfekt egnet til dette formål. Brug blokke 300-480 mm tyk. Dette er standard størrelse aerocrete.
 • Ekstern to- og trelags væg. Tykkelsen anvendes til disse formål blokke er 200-365 mm.
 • Hegn og vægge. Sandt nok, fordi vægten af aerocrete meget mindre end vægten af mursten, hvilket er meget vigtigt, når konstruere sådanne strukturer. Porebeton blokere vejer 19,9-25 kg.
 • De laveste blokke. I fremtiden bliver de forstærket eller fyldt med beton, som ofte anvendes i skabelsen af fundamenter. I dette tilfælde skal spille rollen som aerocrete forskalling. Derfor væggene af disse blokke mere homogene, hvilket i høj grad letter processen af gips.

Dimensionerne af betonblokke

Størrelsen af byggematerialet er afgørende i værkerne, herunder størrelsen af aerocrete. Generelt alle materialer - træ, mursten, sten, og resten - er af forskellig størrelse, på grund af deres omfang. Porebeton blokke er ingen undtagelse. Bortset form blokkene kan variere ganske kraftigt og specifikationer.

Blandt producenterne gazoblokov installeret aerocrete størrelse standard følges i deres produktion. Så før du køber være sikker på at specificere de dimensioner, egenskaber og form af planten. Aerocrete vælge den størrelse, du har brug for opførelsen af huset er en plan for din fremtidige hjem.

Karakteristik af forskellige materialer til sammenligning

indikator træ slidset mursten porøse blokke ekspanderet ler letbeton beton skum porebeton
Densitet (kg / m) 450 1350-1650 350-950 800-1750 550-950 250-550
Varmeledningsevne (W / m ° C) 0,15 0,6 0,19-0,29 0,35-0,75 0,14-0,22 0,09-0,14
Styrke (kp / cm) 100-250 150-200 40-80 15-30 25-55
Vandoptagelse (vægt-%) 11-19 12-18 12-18 24
Frostbestandighed (cykler) 150 150 55 40 55
Anbefalet vægtykkelse (m)
(For den midterste bånd)
0.45 1,25 0,55 0,9 0,55 0,35

typer gazoblokov

Det har hver gazoblok dimensioner, vægt og karakteristika af individet i hvert enkelt tilfælde, afhængigt af det formål, som du planlægger at bruge.

Formen af fladerne af blokkene er delt:

 • Flad tilsat kulsyre. Han ligner en stor mursten. Det har særlige hak for nem installation. Det har en standard størrelse på aerocrete.
 • "Tunge og rille», U og LV-formet bruges til at skabe en række forskellige overflader med komplekse former. For eksempel, når du opretter kolonner, døråbninger, buer, broer og andre skjulte bautasten.

Aerocrete leveres på paller. Dimensioner på paller afhængig af producenten. Vi præsenteret på moderne russiske byggemarked er forskellige sælgere.

Den mest almindelige størrelse på palle aerocrete:

 • 1h1,25 meter - højden af 1,5-1,6 volumen - 1,875-2 terning. m;
 • 1,5h1,25 m - højde 1,2 m Volumen - 2,25 cu. m;
 • 0,75h1 m - højde 1,5 m Volumen - 1,41 cu. m.

Aerocrete i størrelse opdelt i:

 • Wall.
 • Partition.
 • Jumper.

Dimensioner væg betonblokke

Den mest almindelige anses fuld længde væg aerocrete. De bruges i skabelsen af bærende konstruktioner. Som deres vigtigste opgave - at modstå tunge belastninger - tætheden af blokkene svarer til middelklassen - D400 og D500.

Gazoblokov standard længde for bærende vægge er generelt ca. 60 cm, højde - omkring 25 cm (sommetider sker højde 30 cm). Med hensyn til bredden af blokken - denne værdi er i de fleste tilfælde meget forskellige, men standardindstillingerne er 20, 30, 37,5 og 40 cm Væg porebeton blokke anvendes ofte i konstruktionen af huse, udhuse, garager, sommer bygninger mv De er ... lige håndgreb og pazogrebennye. Sidstnævnte er særligt nemt at arbejde, da de er meget lettere at fastgøre sammen.

Dimensionerne af beton blokke septal

Denne anden type af aerocrete. Aerocrete størrelse af muren er meget mindre end standarden. Partition blokke har typisk en længde på ca. 62,5 cm, højde - 25 cm og en bredde -. 10 cm eller 15 cm Den specifikke mængde afhænger af producent og model af produktet. Normalt partition blokke ikke bære en stor belastning, og dermed på størrelsen af den mindste accepteret af hensyn til at spare det indvendige volumen af rummet. Imidlertid partition porebetonsten perfekt holde på varmen og har høj isoleringsevne.

Dimensioner U-formet betonblokke

Under byggeriet værker har brug for materialer, der opfylder de specifikke krav og har en bestemt form. Hvilken størrelse aerocrete behov i hvert enkelt tilfælde - det afhænger af dens formål. Sådanne materialer er U-formede betonblokke. De bruges, når der oprettes betonsøjler, overliggere, søjler.

Dimensioner U-formede blokke omfatter generelt:

 • længde - 60 cm;
 • højde - 25 cm;
 • Bredde - 20, 25, 30, 27,5 eller 40 cm.

Når du vælger den vigtigste opmærksomhed bør rettes ikke kun til størrelsen af aerocrete, men også på kvaliteten af de tekniske og driftsmæssige egenskaber og producenten. Dermed de grundlæggende komponent - blok tæthed. Det var på sin størrelse afhænger af opførsel af aerocrete i fremtiden, når byrden vil falde på ham, eller han vil blive udsat for miljøet.

Tætheden af betonblokke

Nemmeste er aerocrete med densitet D350 kg / m3. Anvendes i skillevægge, vægge er ikke bærende. Blokke med massefylde D400-D450 - gennemsnittet med hensyn til autoklaveret beton styrke, anvendes i lave konstruktion.

Den hyppigst anvendte blokke D500 mærke. De anvendes i bygningskonstruktioner.

Det er vigtigt, at betonen ved autoklavering fremgangsmåde, har en høj brandmodstand. På miljøindikatorer, de tilhører den anden klasse, der er fulgt direkte bag træet.

Udsigterne for gazoblokov

Interessen for Gazoblok vokser hver dag. Allerede på markedet i dag kan findes porebeton blokke med en massefylde på D600 og D700, den samme autoklave. Da autoklaven beton bygningskonstruktion med cellestruktur i stigende grad anvendes, er det indlysende, at værdien af tætheden af betonblokke vil stige.

Udgifterne til byggematerialet er lav, men det er fuldt kompenseres ved at øge styrken, frostbestandighed, fremragende termisk isolerende og lydisolering egenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.