Sport og FitnessYoga

Udøver magt for kvinder: anmeldelser

Tibetanske munke i århundreder at kende universets mysterier. De er tilgængelige muligheder, som ikke engang kender den jævne mand. Og alt dette takket være den utrættelige arbejde for sig selv og sin krop. Når de begyndte at starte dagen med en særlig serie af øvelser. De blev rettet ikke kun på "integration" af kroppen efter søvn, men også til regulering af alle systemer i kroppen, humør elevation og vedligeholdelse af tonen.

I dag er denne energi gymnastik er meget udbredt i mange lande rundt om i verden. Stor popularitet det nyder blandt kvinder. Og ikke så mærkeligt! Efter alt, motion er primært en positiv indvirkning på hormonsystemet, være med til at forlænge ungdom og slippe af med de ekstra kilo.

oversigt

Tibetanske munke, hvilket skaber en unik øvelse, der bygger på teorien om de 12 "hvirvler" eller energicentre. Ifølge denne idé, i strid med den ene af de centre i kroppen bliver svag, modtagelige for sygdomme og aldring. Udøver magt er rettet mod aktivering af "hvirvelvind". Det unikke ligger i det faktum, at det hjælper til at helbrede ikke fra en bestemt sygdom, og forbedre kroppen som en helhed.

Det er ganske simpelt, omfatter fem øvelser og tager omkring 10-15 minutter. Det skal ske umiddelbart efter at vågne om morgenen, på tom mave. Regelmæssig praksis ikke blot forbedrer humør, men også bekæmper aldring og forlænger livet i årtier. De første klasser for kvinder er som regel ikke let, og kan gøre sig gældende i den forværring af ledsmerter og organer. Det er dog ikke nødvendigt at være bange for. Så vil gå en kronisk sygdom.

Energi gymnastik tibetanske munke har en psykologisk betydning. Sammen med meditation, Qigong og andre åndelige teknikker, resulterer det i en balance sindstilstand, lindrer irritabilitet. Kvinden bliver mere tolerante og imødekommende til verden. Teknikken er især vigtigt for de kvinder, der er i seksuel afholdenhed langsigtet.

Det er bemærkelsesværdigt, at det tibetanske energi øvelser ikke kræver specialværktøj. Det tager kun et motionscenter mat og en smule fritid. Det er så vigtigt og praktisk i dagens urbane civilisation med hurtig, følelsesmæssig stress, og ønsket om at gøre alt.

Øvelse 1

Det er nødvendigt at tage en stående position. Hænderne ud til siderne, palmer ned. Roterer omkring sin akse i urets retning (venstre mod højre). Du starter med tre omsætninger. Antallet kan øges som udvikling af motion (op til 21 gange). Denne øvelse sætter fart energi hvirvler.

Øvelse 2

Vi må nu gå tilbage til gymnastik måtten. Hænder er placeret langs kroppen, håndfladerne på gulvet, fingre tæt sammen. Hovedet skal løftes, så hagen rørte ved hans bryst. Nu inhalere løfte lige ben i en vinkel på 45 grader. På udånder, besætte vi den oprindelige position. Det mindste antal gentagelser - 3, det maksimale - 21 gange. Breath dyb, glat, uden ryk.

Øvelse 3

For at udføre denne øvelse, du har brug for at knæle. Afstanden mellem dem på ca. 20 cm. Palms sat under balderne. Inspiratorisk kaster hovedet tilbage, brystet blev åbnet, tilbage er lidt brød sammen. For at skabe balance bør bygge hænder på hendes hofter. På udånder, vender tilbage til udgangspositionen. Hans hoved falder frem, hagen rører brystet. Minimalt denne øvelse udføres tre gange, den maksimale - 21.

Opgave 4

Tag en siddende stilling. Benene lige foran ham. Afstanden mellem fødderne 20-25 cm. Palms på begge sider af balder resten på gulvet med et stramt sammenpressede fingre. Inspiratorisk hoved vippes tilbage, læner sig på arme og ben, løft bækkenet. Den ideelle position af kroppen, når øvelsen udføres - låret og kroppen parallelt med gulvet, arme og skinneben er vinkelrette. På udånder, vender tilbage til udgangspositionen, hage presset mod hans bryst. Mængden af motion - 3-21 gange.

Øvelse 5

Lig på maven. Arms bøjet, hænder på brysthøjde. Afstanden mellem fødderne 30 cm. Med udgangspunkt i dine hænder og tæer, "hænge" over gulvet, løft bækkenet og knæ. I dette tilfælde tilbage bøje tilbageskridt og hovedet kastet tilbage. På inhalerer bækkenet stiger, lederen går ned, hagen rører brystet. Ben lige, fødder presset til gulvet helt. På den del af kroppen ligner en ret vinkel position, stræber opad. På udånder, vender tilbage til udgangspositionen.

Den afbøjning på bekostning rettede skuldre, bryst og ikke "pause" taljen. Mellem stigningen og afbøjning bør være 2-3 sekunder ånde hold. Motion er en stor fysisk anstrengelse, så det burde udføre på de første lektioner tre gange. Derefter kan du øge belastningen til 21 lift (dette er den maksimale).

vigtige punkter

  • Energi øvelser for kvinder - er en vis system. Det har en procedure, der er forbundet med kredsløbet skifter magtcentre. Derfor overtræder rækkefølgen af øvelser kan for eksempel ikke, begyndende med de mere enkle teknikker.
  • Efter hver af fysisk træning skal udføres vejrtrækning. At tage en position stående, fødder skulder bredde fra hinanden, hænder på din talje. Vi tager en dyb indånding ind gennem næsen og ånde ud gennem munden skarpe. Læber mens i form af bogstavet "O". Udånding kan være "lyd". Voice vibrationer er også nyttige.
  • Hvis en kvinde er lang tid i seksuel afholdenhed (cølibat), så i slutningen af gymnastiksalen er det nødvendigt at udføre en særlig vejrtrækning øvelse. Den position er den samme: stående, fødder skulder bredde fra hinanden, hænder på hans bælte. Vi tager en dyb indånding, udånder bøje sig frem og skubber den resterende luft fra maven. Vi holder vejret og gå tilbage til udgangspositionen. En sådan øvelse vil blive gentaget tre gange.
  • Når gymnastik magt vil blive udført, er det nødvendigt at slappe lidt og lade "vortex" sync job. For at gøre dette, ligge på måtten, slappe af dit ben, arme, krop, ansigt. I denne position, det er 10 minutter.
  • Sund livsstil kræver sund respekt for reglerne. Så gymnastik energi kategorisk ikke tolererer brugen af alkohol. Du bør også afstå fra at ryge. Ellers kan den helbredende teknik medføre en negativ effekt. Med en fast beslutning om at gå til sporet sundhed, skønhed og levetid, denne foranstaltning for enhver kvinde synes trivielle og endda behagelig.
  • Energi gymnastik holdes i morgen, fordi det giver energi. Opfyldelse af denne praksis truer kvinden før sengetid søvnløshed og svigt af biologiske rytmer. Og det er en stress til kroppen.

anmeldelser

Hvordan ville en sød og forførende eller energi er blevet beskrevet øvelser, virkelige udøvere altid har en vægtig betydning. De, der regelmæssigt udøver det i morgen, en betydelig bølge af styrke, vitalitet. Mange kvinder har set restaurering af hormonelle niveauer, forbedre ledfunktion, kredsløbssygdomme, styrke musklerne i hænder. Med den rette kombination af motion og vejrtrækning normalt forbedrer synet, hørelse tilstand og næsesvælget. Den foryngende effekt af hele spektret af nyttige handling finder naturligvis den ledende stilling.

I udtalelsen fra kvinder, i den første session kan det være svært at udføre visse øvelser. Dizzy eller simpelthen ikke har styrken (øvelse 5). Men et spørgsmål om tid og praksis. Udøver magt er til formål at identificere og styrke de svage punkter i kvindens krop. Selvfølgelig, vil effekten på beskæftigelsen ikke ud med det samme.

Slip af med de ekstra kilo for kvinder også hjælper gymnastik energi. Øvelserne inddrage alle muskler i din krop og justere værdien. Du kan fremskynde processen med at forbinde en sund kost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.