HjemlighedVærktøj og udstyr

Kobling til kabel: Typer, fordele beskrivelse. Krympeslange for kabel

Niveauet af holdbarhed og pålidelighed af kabler er i høj grad afhængig af de anvendte komponenter. Kvalitet fuld effekt på driften af hele linket. Kobling kabel står markant ud fra resten af området. Dette er et specielt design, som er almindelig anvendt til høj kvalitet isolering og kabelsystemer i alle samlinger. Endvidere er sådanne elementer er forbundne dele af ledninger. De gør det muligt for os at sikre et højt niveau for beskyttelse mod vand, fastsættelse lækager, korrosionsbestandighed og andre mulige problemer.

Kobling kabel er lavet af forskellige materialer. Deres arter er i sandhed en enorm mængde. Denne plast, bly, varmekrympning, støbejern og andre produkter. Også, afhængigt af installationen, koblingen er både interne og eksterne.

Hvad er koblingerne?

For at besvare dette spørgsmål, lad os overveje nærmere dette design. For eksempel er koblingen kablet 240 nødvendig for at forbinde de to ender af tråden på samme linje. Den tilladte stress, der ikke bør overstige 10 kW. Hvis kabler af forskellige tværsnit, er det nødvendigt at bruge adaptere. En sådan kobling har en bolt fastgørelsesmetode, således muliggør den bedst mulige forbindelse. Den er velegnet til brug i en række forskellige steder: i jorden, tunneller, overføringer, osv ..

Kobling Kabel: Formål

Enhver kabel linje uanset funktionaliteten er udsat for mange negative faktorer. Disse omfatter kemikalier, fugt og lignende. D. Den mest effektive måde at beskytte disse systemer fra forskellige interne og eksterne chok er af høj kvalitet kabel isolering, især i leddene. Det producerer en flerhed af lokale virksomheder krympbar muffe, med driftstemperaturer i området fra -50 ° C til + 50 ° C.

Som den isolerende kappe og varmekrympende muffe fremstillet af høj kvalitet polymer. Fysiske og mekaniske egenskaber af dette materiale er tilladt at overskygge alle tidligere udvikling.

Varmekrympelig kabelmuffe

I øjeblikket er den mest almindelige produkt er en varmekrympelig sleeve til forbindelseskabel. Denne efterspørgsel er forklaret ganske nemt: pålideligt produkt, der er installeret uden problemer, vil brug ikke resultere i skadelige virkninger. Kendetegnende ved denne type koblinger er evnen af adskillige forbindelser med kabler forudsat imidlertid, at diameteren af deres tværsnit i det væsentlige den samme. Efter de kom i udbredt produktion, er næsten alle virksomheder forsøger at opgive andre typer, da installationen af koblingen kablet ikke mister elasticitet, og krydset tilstrækkeligt pålidelige og fuldt beskyttet mod uønsket påvirkning udefra.

fordele koblinger

For krympeslanger er kendetegnet ved de følgende fordele:

  • let at installere, så denne procedure kan udføre folk uden specialiserede færdigheder og viden;
  • sådan en kobling til universel kabel;
  • lang levetid;
  • helt sikkert for andre;
  • absolut ikke-ledeevne elektricitet;
  • god resistens over for ætsende kemikalier;
  • Biologisk neutralitet;
  • høj styrke og tæthed af kabelforbindelserne.

Brug og produktion funktioner i koblingerne

Det vigtigste træk ved krympeslanger - dette er en mulighed, når de opvarmes for at ændre størrelsen og mest let tilpasses enhver kabel størrelse, og enhver deformation af produktet er helt elimineret.

Moderne varmekrympende muffe for tilslutning af kommunikationskabel foretages ved en særlig teknik kaldet tværbinding og formhukommelse polymerer. Mellem molekyler i polymerkæden formular kemiske bindinger. På grund af gammastråling, høj elektronbestråling, silan eller fremgangsmåder piroksidnogo lineære molekyler binde til hinanden i en varig og høj kvalitet struktur. Som følge heraf er de tekniske og fysiske egenskaber af varmekrympelige muffer fikseret fuldstændigt og derved forhindre opvarmning over smeltepunktet produkter. De til sidst nå den ønskede konsistens og endelig størkne, erhverve den nødvendige form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.