HjemlighedVærktøj og udstyr

Taljer Drywall: hvordan man vælge?

Foringsmaterialer aktiviteter indebærer ofte brug af hjælpemidler for at lette gennemførelsen af planlagte operationer. Ud over den standard sæt af maleri og installation værktøjer, kan det være nødvendigt særligt udstyr til at servicere specifikke materiale. Sådanne tilpasninger gælder lift gipsplader billede, som er præsenteret nedenfor.

Da du nemt kan sikre tunge paneler ved hjælp af sådant udstyr. Massive high-density byggemateriale mest vanskelige at installere på loftet. I sådanne tilfælde, selv et par arbejdere kan have svært ved at udføre installationen. Men brugen af elevatoren for sikkert, præcist og hurtigt implementere hardware. Vi kan kun træffe det rigtige valg af udstyr.

Vigtige Udvælgelseskriterier

Et sådant apparat løfter en forholdsvis enkel, men for maksimalt udbytte under drift er det ønskeligt indledningsvis at bestemme designmulighederne. Det første, der er taget i betragtning - en masse, der kan betjene enheden. I gennemsnit elevatorer kan gipsplader tjene vejer 30-50 kg. Og her er det vigtigt at tage hensyn til, at den standard design ikke er beregnet til gods - kun for at blive løftet. Endvidere skønnes det den højde, som indretningen kan udføre leveringen af panelerne.

I dag, selv de billige budget enhed kan løfte gipsvæg ark til niveauet for omkring 4-5 meter, hvilket er nok til at operere i de almindelige lejligheder og huse. Ud over driftsparametre, bør du være opmærksom på udformningen af indikatorer for pålidelighed. Dette gælder for kvaliteten af materialer, og baseret på konfigurationen. Med hensyn til den første faktor, er det ønskeligt at foretrække helt i stål model uden inddragelse af plastelementer. Grundlaget for konstruktionen bør gives en H-formet platform, hvilket betragtes som den mest stabile.

sorter elevatorer

Find vej i de særlige kendetegn ved enheden vil klar definition af de funktioner, det har at udføre. Den omstændighed, at behandling af gipsplader kan tilvejebringe horisontal og vertikal retning af fastsættelse. Derfor er producenter opdelt mønstre på væg og loft. Men den mest effektive ene er en løftestangen gipsplader, via hvilken det er muligt at udføre begge opgaver. Et karakteristisk træk ved udformningen af en sådan indretning er en kompliceret mekanisme af arket fremføringsretningen, som kan justeres til forskellige behov. Sådanne modeller der betragtes som de mest teknologisk avancerede og funktionel, men de er ikke billige.

Ekstra udstyr: hvad man skal overveje?

I de fleste tilfælde, producenter af sådanne strukturer tendens til at have som standard til at give alt hvad du behøver til jobbet. Men ikke altid, montering proces involverer aktivering af ekstra tilbehør. Derfor, for ikke at betaler for meget for unødvendige muligheder, parametrene for arbejdsprocessen skal beregnes. I sin oprindelige form elevatorer drywall er en teleskopisk enhed på et stativ, som afhængigt af driftsbetingelserne kræver særlige forbindelser og geder. I dag kan du slippe af med disse kosttilskud, hvis du bestiller i sættet og en særlig platform, som vil være solidt fast stativ. Også producenterne til at forbedre ergonomien i design og er udstyret med ruller med særlig greb, så praktisk at flytte liften.

Manuel eller motoriseret model?

Kontrol løftemekanismen kan udføres på to måder - ved hjælp af en pen eller af aktuatoren. Valg løfteteknik bør sikre, overvejer mængden af arbejde og ergonomiske overvejelser. Selvfølgelig er tilstedeværelsen af den elektriske drev altid letter virkningen af arbejderne og øger hastigheden af installationen. Men hvis du planlægger at uregelmæssige udførelse af enkelte værker, giver det mening at vælge manuelle taljer såsom gipsvæg. De er ikke sammenlignelige med hensyn til bekvemmelighed med elektriske modstykker, men koster mindre og er mindre i størrelse. Derudover er der den iagttagelse, at håndbetjente mekaniske elevatorer sikrere end versionen med elektrisk drev.

Vis alle modeller af Knauf

Det tyske firma ry for kvalitet konstruktion og rengøring af udstyr, og i dette tilfælde bekræfter deres image på markedet to enheder til at holde og fastsættelse gipsplader paneler. Centralt for denne familie er opførelsen af "Montazhehelfer", som tillader udvindingen og låseplader vandret. Supplere elevatorer gipsvæg Knauf anbefalede installation støtte "Plattenheber". En sådan indretning er en løftestang med en låsemekanisme, hvorved skibsføreren bekvemt og nøjagtigt kan løse panelet i en opret stilling, når indretningen foring eller septum.

Model selskab "Premos"

Model løfter mærket "Premos" kan henføres til den professionelle. Trods beskedne levering højde 4,1 m, sådanne anordninger klare plader af en vægt på 100 kg. Hertil kommer, at tilstedeværelsen af særlige holdere udvider listen over materialer til installationen. De nyeste versioner af lift til gipsvæg "Premos" i stand til effektivt at udføre installation spånplader og endda rullet materialer. Tilstedeværelsen i opbygningen af en særlig niche for pistolen tillader føreren mulighed for nemt at udføre fiksering ark. Som praksis viser, at selskabet "Premos" udvikling og vil bidrage væsentligt til i installation af HVAC-udstyr - for eksempel, når de er monteret med ventilationskanaler, installation af klimaanlæg og så videre ..

Model af virksomhed "Edme"

Fransk producent tilbyder en multi-funktionelt design, der gør det muligt ikke alene at løfte, holde og reparere panelet, men også for at flytte materialet. Denne teleskopiske indretning, basen drift løftehøjde, som er 3,5 m. Men ved hjælp af denne udvidelse grænse kan skubbe til 4 m. Fra et operationelt synspunkt, gipsplader elevatorer "EDMA 'er fordelagtige, idet de tillader bekvem anbringelse af materialet i den mest trange forhold. Dette bidrager til omfattende bevægelig platform med hjul og et bremsesystem, og et roterende hoved, som er placeret på gipspladerne.

konklusion

Builders bruger sjældent særligt udstyr bare for at holde materialet. Typisk er disse funktioner udføres af ham selv eller arbejder med en partner, eller videregives til at holde værktøjet. På trods af dette, gipsplader elevatorer er en nødvendig enhed, undvære det er ganske vanskeligt. Vi bør ikke betragte sådanne enheder som det specialiserede udstyr bare for at holde gipsvæg paneler. Taljer er også egnede til bearbejdning af træ beklædningsplader og andre samleprocesser, som kræver gennemførelse af yderligere støtte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.