HjemlighedVærktøj og udstyr

Pool opvarmning. Varmepumpe. Udstyr til svømmebassiner

Rækken af bassiner stiger hvert år på grund af det faktum, at ejerne af forstæder og private hjem i stigende grad ønsker at installere dem i hans gård. Selv når man planlægger købet er nødvendigt at definere en række spørgsmål vedrørende varmt vand, fordi du ønsker at svømme i puljen, ikke kun i sommervarmen.

Der er mange specielle enheder, der opvarmer vandet til den indstillede temperatur værdi, for eksempel, en pumpe til pool opvarmning. De adskiller sig i omkostninger, energieffektiv, effektivitet, og selve princippet om handling.

Temperaturen niveau afhænger af den kategori af mennesker badende:

 • ca. 26 ° C i ældre;
 • 28-32 ° C for børn;
 • 22 ° C i aktiv sport og spil.

De vigtigste typer af

Pool opvarmning udføres for at de optimale temperatur varmeapparater, en kategori, der er bestemt af systemet med opvarmning. Det kan gøres ved varmeveksling, og det elektriske varmelegeme.

Til enheder baseret på varmeveksling omfatter følgende kategorier:

 • enhed med de vigtigste kilder til kedlen, den centrale vandforsyningssystem;
 • mekanismer arbejder på solenergi;
 • varmevekslere er baseret på andre typer af kilder (varmepumpe).

Ved beregningen af opvarmning af vand skal der tages hensyn til alle nuancerne i driften og konstruktionen af den valgte for puljen mulighed.

elektrisk varmelegeme

For hjemmet dammen med en lille volumenstrøm er det bedste valg systemet. Det er en enkel og billig metode til opvarmning, hvis hovedformål er at opvarme en kontinuerlig strøm af vand ved et minimum tryksvingninger.

Funktionsprincippet er baseret på cirkulationen gennem indelukket, som huser flere varmeapparater. Det er lavet af høj kvalitet plast, titan eller rustfrit stål, og varmeelementerne selv til pålidelige stållegeringer, der kan modstå drift ved høje temperaturer. På grund af det faktum, at anlægget er monteret nedstrøms for filteret, puljen får rent vand allerede.

En separat rum er ikke påkrævet til denne type udstyr, såsom varmelegemer er kompakt nok og er i stand til at passe i en lille lukket kabine.

Sådan vælger

Når du vælger et flow-typen enhed er nødvendigt at være opmærksom på flere parametre:

 • Materialer, der anvendes til fremstilling. Den højeste holdbarhed forskellige elementer i rustfrit stål.
 • Tilstedeværelsen af mekanismer til regulering og beskyttelse, som forhindrer muligheden for brud. Disse omfatter en strømningsføler, termostat, og andre.
 • Driftstryk og totale flow.
 • Maksimal temperaturværdi. Dybest set, de elektriske varmeapparater er indikatorer i størrelsesordenen 30-45 grader.
 • Strøm. For nogle modeller kræver installation gennem et trefaset net.

Det er vigtigt at huske på, at svømmebassiner placeret i et uopvarmet rum eller i forbindelse med den åbne type, har betydeligt varmetab henholdsvis øger strømforbruget. flow-typen system er måske ikke tilstrækkelig til en stor mængde vand, især når reservoiret arrangement af gaden. Også, det ikke anbefale brugen af denne maskine i rummet med den gamle ledninger eller begrænset energiforbrug.

Med hjælp fra et lille varmelegeme med en minimal effekt er ofte opnået opvarmede børnebassiner samt rammen og oppustelige.

Fordele og ulemper ved flow udstyr

Blandt de positive aspekter ved at bruge det er værd at bemærke følgende:

 • automatiseret kontrolsystem;
 • lille størrelse af enheden;
 • flowføler reagerer på fravær af vand og deaktiverer display;
 • eventuel justering af temperaturen af en termostat;
 • Det kræver lidt tid at varme vand.

Ikke uden fejl, blandt dem - en lille effekt på betydelige finansielle omkostninger for elektricitet.

Det innovative system til opvarmning af vand i poolen

Solen er en evig varmekilde, optimalt egnet til effektiv opvarmning af både åbne og lukkede type reservoir. Det menes, at varmen fra solens direkte stråler er nok til den udendørs pool. Men dette udsagn er kun udløses, når reservoiret er placeret på den solrige side. Gennem brug af solenergi og naturlig varmt vand i poolen i landet bliver justerbar.

Solvarmeanlægget Apparatet inkluderer tre hovedkomponenter: styreventilen, pumpen filtrer og solfangeren i form af indbyrdes forbundne rør på skærmen. Solar systemer er baseret på en forholdsvis enkel virkningsmekanisme. Sensorer reagerer under intensiv belysning, derefter automatisk afgangsventil holding reservoir gennem en varmeveksler vandstrøm fra reservoiret. Opvarmning finder sted i varmeveksleren gennem kølemiddel, som cirkulerer i et lukket system.

Vand begynder at strømme ind i poolen, når den indstillede temperatur. Cirkulation er ikke muligt med køling af solfangeren i overskyet vejr. Denne enhed er normalt placeret på den oplyste del eller et tag.

Geliosistema kan bestå af en rørformet vakuum samlere eller flad yderst selektiv. Dette valg afhænger af mængden af vand, placering og klimatiske forhold.

Beregning af solfanger område skal bygge på visse faktorer. De er:

 • vinkel og placering;
 • kræves udløbstemperatur;
 • pool type (åben eller dyne) og dens parametre;
 • dam fremmøde.

Hvad skal man passe på

Positive aspekter af anvendelsen af solsystemer er som følger:

 • ingen omkostninger til vedligeholdelse;
 • hurtig pool opvarmning;
 • nem betjening;
 • alsidighed - kan bruges både til puljen, og at sikre tilgængeligheden af varmt vand i et privat hjem.

Det bør erindres, at i overskyet vejr er der et fald på varmeoverføringskoefficienten. Også til køb og installation af udstyr kræver betydelige finansielle investeringer.

udvekslingssystem varme

Varmeveksleren muliggør effektiv pool opvarmning om vinteren og om sommeren, med betydelige omkostningsbesparelser på grund af forbindelsen til varmesystemet i huset.

Apparat udad ligner en stor kolbe, inden i hvilket er placeret en spole i kølemidlet deri. Vandet opvarmes ved at passere omkring spolen. Cirkulær varmepumpe giver en vandstrøm fra varmesystemet samlet, at justere sin operation bruger en magnetventil med termostatstyring. Det er nok at indstille den ønskede temperaturniveau, og resten vil Automatisk.

Kapacitet af varmeveksleren er det vigtigste kriterium for udvælgelse, kan det være op til 200 kW. Jo større volumen af bassinet, skal de mere kraftfulde være enheden.

Ved første start er nået den ønskede temperatur efter 28 timer. Gradvis langvarig opvarmning undgår kollaps af instrumentet, som fremmer fremkomsten af udvidelsen væske. Herefter understøtter indstillede temperatur.

Varmeveksleren skal monteres, efter at filtre og pumpestation, men før desinfektion system til at reducere graden af påvirkning af klor på udstyret. Titanium varmevekslere anbefales til brug i svømmebassiner med havvand og ved høje niveauer af chlor.

Dette udstyr gør det muligt at reducere omkostningerne ved opvarmning af poolen, mens kapaciteten er tilstrækkelig til en stor mængde vand. Automatiserede processer giver nem kontrol.

Energien fra miljøet

Varmepumpen anvendes til opvarmning af vand er forholdsvis ny, den er baseret på princippet om driften flerfaset overføre varme på grund af kompression af gas og kondensat fra de forskellige typer af kølemidler.

I et indledende varmekilde kan være en termisk, grundvand; energien frigives i røggassen oprensning; samt produktion (husholdnings-) affald vand. Pumpen kan bruge enhver kilde, som har en temperatur højere end det nuværende niveau for opvarmningsvandet.

Efter arbejdsfluidet (blanding af vand og frostvæske) placeret under jorden ledning tolereres. På outputtet den opvarmes til en temperatur et par grader på grund af jorden, og fortsætter til varmeveksleren, det kølemiddel, der modtager den indkommende varme.

Ved kontakt med opvarmede fluid og kølemidlet sker dannelsen af damp ind i kompressoren og komprimeret til 25 atmosfærer. Kompression kendetegnet ved en kraftig stigning i temperatur, som tilvejebringer varmeenergi hus eller udendørs pools opvarmet til en pumpe.

Driften af den cykliske arbejde tager en betydelig del af den energi, men kraften i dette udstyr er tilstrækkeligt til en komplet opvarmning af et stort volumen af vand eller et hus på landet.

Fordele ved varmepumper

På trods af den lave forekomst, på grund af de høje omkostninger, sådanne anordninger har følgende fordele:

 • muligheden for at anvende frie alternative varmekilder ;
 • høj effekt;
 • hurtig pool opvarmning og rum.

Opvarmning af den flydende brændstof

Brændstoffet varmeren er et udstyr, baseret på anvendelsen af propan eller et flydende brændstof. De er kendetegnet ved en tilstrækkelig produktivitet og effektivitet, når de anvendes til opvarmning af bygningen og pool.

For at betjene brændstoftype varmer kræves på forhånd at indhente tilladelse til installation af udstyret, registrere det og udstede al dokumentation i overensstemmelse med fastlagte regler. Det er også nødvendigt at installere en skorsten og brandbeskyttelse systemet, og under drift løbende overvåge brændstof opgørelser.

Blandt de positive aspekter af brugen er at give automatiseringssystemet, evnen til at multi-brug og økonomisk forbrug.

Karakteristik af varmeapparater brændstof

Gas standardkomponenter monteret over pumpefiltret på cirkulationsledningen. Disse vandvarmere kan være af forskellig kapacitet, afhængigt af destinationen. Systemet reguleres ved at lede volumen vand (reduktion af vand resulterer i ophør af gasafgivelse).

gas type enheder opererer propan, har indbyggede cirkulationspumpe og filter.

Indretninger, som anvender et flydende brændstof, har normalt udstyr i form af en vandpumpe, der skal forbindes til kredsløbet linje.

Hvordan man kan forbedre

Enhver opvarmning enhed vil fungere mere effektivt og langt hurtigere at udføre varme og vand til Intex andre typer af pool, hvis det er muligt på forhånd at reducere varmetabet. Sunny plot ville være den bedste løsning udendørs swimmingpool placering. Det er tilrådeligt at krone de omgivende træer var i en afstand af omkring fem meter fra vandet. Samtidig bevarer mere varme, og svømning vil være mere behageligt, hvis det sted, vil blive beskyttet mod vinden. Om natten tid, anbefales det at lukke den åbne pulje særlig film for at reducere fordampning og reducere varmetabet.

Design funktioner af reservoiret direkte påvirke prisen på varmeanlægget, dets kapacitet og type. For at installere hardwaren er bedre at henvende sig til fagfolk, kan de sikre en sikker og problemfri drift af varmelegemerne.

Oppustelig pool opvarmet

Oppustelige pool type er den hurtigste måde at organisere en familie ferie på vandet. På grund af den nemme installation, sikkerhed for små børn og lave omkostninger det har vundet popularitet i hele verden. Den har anvendt som basismateriale til fremstilling af PVC-gummi. Det udmærker sig ved fremragende dæmpningsegenskaber, modstandsdygtighed over for fugt og ultraviolet stråling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.