HjemlighedVærktøj og udstyr

Specialudstyr: gasmålere

Gasmålere er tekniske anordninger specielt designet til at måle den mængde gas, der i løbet af en bestemt tidsperiode passerer gennem rørledningen. Med andre ord er disse instrumenter benyttes til at redegøre for strømmen af energi. Gas tællere, hjælpe effektivt føre registre over forbrug og muliggøre betydelige besparelser. Som enhver anden måleanordning Disse indretninger skal underkastes obligatoriske test for at etablere egnethed. Primær kalibrering af målere af gas udføres ved frigivelse på produktionen, og den periodiske fremgangsmåde udføres i umiddelbar drift.

Moderne udstyr, i henhold til deres kapacitet, kan inddeles i tre hovedkategorier. Den første gruppe omfatter industrielt udstyr, der anvendes af store virksomheder og monteret på store gasrør. Kapaciteten af disse enheder er ca. 40 m / h. Den anden gruppe omfatter en række forskellige modeller af apparater. Sådanne gasmålere anvendes generelt i lukkede rum. For eksempel, i kontorbygninger eller lejligheder. Kapaciteten af denne type enheder ikke overstiger 6 m / h. Den tredje gruppe af anordninger omfatter kommunale enheder med fordel anvendes til særlige distributionsstationer. Kommunale tællere afviger ganske høj kapacitet startende fra 10 m / h. I dag er sådanne anordninger ofte installeret på gas tankstationer.

Dog kan ikke kun båndbredden ligge til grund for adskillelse af gasmålere i klasser, men også deres funktion princip. Mest underudnyttet i øjeblikket er en tromle gasmåler, der typisk anvendes i videnskabelige centre og forskningslaboratorier. Princippet om driften af en sådan indretning er meget enkel. Tromlen er roterbar ved hjælp af gas, der passerer derigennem, aktiverer en mekanisme, som er koblet med en tæller. Den anden type - en vortex meter, hvori ligger grundlaget for optællingen drift hyppigheden af hvirvelstrøm rundt den strømlinede forudbestemte objekt (via gasstrømmen).

En af de mest populære i dag er den tredje type af udstyr - membran gasmålere. I dette tilfælde det grundlæggende princip om operation består især bevægelige dele, som er de grundlæggende elementer i disse enheder. Ankommer i deres gas er opdelt i en vis andel, og derefter produktion og summen af alle de nødvendige beviser.

Og sidst, den fjerde type - en roterende eller RVG gasmåler, som er blevet udviklet på grund af de stigende sorter af gasudstyr. Dens funktionsprincip er meget enkel. Inde i enheden er en to rotorer (eller mere). Det afhænger af den særlige enhed mission. Gas, der passerer gennem dem giver dem visse mekaniske vibrationer, og alle data gemmes automatisk i hukommelsen. Dette er en af de mest alsidige og bekvemt at bruge sådanne indretninger.

De, eller andre typer af gasmålere bruges i hele verden i dag. Når du køber disse enheder i første omgang bør tage hensyn til mængden af forbruget af energi, og så, for hvad specifikke behov kræver denne enhed. Disse indikatorer hjælpe med at finde vej i repræsentation af mangfoldigheden og vælg den relevante enhed måling af gas.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.