SundhedMedicin

Abdominal kirurgi for at fjerne æggestokke og livmoder cyster

Oothecoma betegner en vis grad, som er fyldt med væske. Som regel er det ikke farligt at kvinders sundhed, fordi der ofte går væk efter flere menstruationscyklus. Men der er tilfælde (uddannelse blødte, revet, snoede eller begynde at lægge pres på tilstødende organer), når bare brug abdominal operation for at fjerne en æggestokkene cyste.

Denne formation af forskellig art. Det hele afhænger af, hvilken type du har en cyste optrådte. Det kan være:

1. Follikulær. En sådan uddannelse anses ikke livstruende og løser sig inden for et par cyklusser (menstruation). Cyste vokser til et maksimum på fire centimeter, men pausen vises en skarp smerte i maven. Derfor observation af en læge nødt til at blive udført.

2. corpus luteum cyste. Det kan ske efter ægløsningen på kun én æggestok, og dens udvikling går til kvinder uden symptomer.

3. hæmoragisk cyste. Det udvikler på grund af blødning i follikulært cyste. Som regel er en sådan uddannelse ledsaget af svære smerter i maveregionen.

4. dermoid. Den vokser mere end ti centimeter og anses for at være allerede foreliggende tumor (godartet). Hvis betændelse eller hun snoet, syge udnævnt umiddelbart abdominal kirurgi

Ovariecyster er lille størrelse, som regel, er ikke omfattet af en større operation. Men hvis størrelsen af uddannelse er blevet mere end ti centimeter, så abdominal kirurgi er simpelthen nødvendigt. I dag er der mere sofistikerede og forbedret kirurgisk teknik, som kaldes laparoskopi. På kvindens krop efter operation er kun et par mindre tochechek. Derfor er denne fremgangsmåde er blid. Disse prikker vil snart helbrede fuldstændigt, ikke engang et spor tilbage. Denne metode er meget almindeligt, fordi opsvinget og inddrivelse er meget hurtigere, end når en almindelig operation.

Abdominal laparotomi operation kaldes læger, og et snit på bugvæggen (forsiden) og derefter udføre selve operationen. Statistikkerne viser, at i 98% af tilfældene i løbet af laparotomi cyste fjernet samtidig med æggestok. Selvfølgelig abdominal kirurgi involverer dannelsen af adhæsioner, hvilket fører til yderligere infertilitet. Dette er den største ulempe ved denne kirurgisk teknik.

Praksis og abdominal kirurgi for at fjerne livmoderen, som kaldes af læger som en hysterektomi. Indikationer for sin adfærd i relation til behandling af forskellige kvindespørgsmål. Afhængigt af de specifikke klager af patienten, lægen valgte type kirurgi. Hvis en kvindes menstruation på tidspunktet for sygdom er stadig i gang, abdominal kirurgi i alle tilfælde føre til deres stop.

Da vi taler om større operationer, kan lægen foreslå en kvinde forsøge andre behandlingsmuligheder først. Desuden kan patienten helt at opgive operationen. Kun det skal forstås, at i nogle tilfælde (uudholdelig smerte, regelmæssig blødning, kræft), abdominal kirurgi - den eneste vej til helbredelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.