SundhedPræparater

"Tsitramon" amning: udtalelser fra eksperter og kvinder. Vejledning til brug

Under graviditet, er kvinder forbudt at tage de fleste af de forskellige stoffer. De lægemidler kan skade fremtiden for barnet og forhindre dannelsen af dets organer. Som det også er tilfældet, efter at barnet er født? Kan jeg tage medicin under amning? I denne artikel vil vi fokusere på tablets "Tsitramon". Ammende mødre spekulerer på, om det er muligt at bruge sådan en populær og tilsyneladende sikre lægemidler. Du kender udtalelse fra specialister og patienter. Også værd at nævne, hvilken metode bør anvendes "Tsitramon" amning.

Hvad betyder det abstrakte forberedelse

Er det muligt at drikke under amning "Tsitramon"? Vejledning til brug taler om næste.

Piller forbudt i begyndelsen og slutningen af graviditeten. Desuden har producenten ikke anbefale at bruge den medicin under amning. Sagen er, at indholdet af de nuværende lægemidler kan indtaste modermælken og ophobes der. Hvordan reagerer kroppen af en nyfødt baby - vides ikke.

Ifølge læger og specialister

Er det muligt at "Tsitramon" amning? Det ved denne lejlighed lægerne sige?

Lægerne siger, at sundhed ammende mødre altid afspejlet i humør og følelsesmæssige tilstand af barnet. Derfor er en kvinde først skal have det godt. En lille gruppe af læger tillader brugen af denne medicin under amning. Det bør dog kun ske, når nødsituation. Det er meget værre at lide hovedpine, hvorfra såvel hjælpe "Tsitramon" piller.

Virkningen af lægemidlet på barnets krop

Hvordan "Tsitramon" amning kan påvirke trivsel af barnet?

Først, lad os vende til sammensætningen af lægemidlet. De vigtigste aktive komponenter i værktøjer er: paracetamol, koffein og aspirin. Sikkert vi alle, at acetaminophen er ordineret til børn allerede fra en måned gamle. Dette stof betragtes som den mest sikkert for behandling af børn. Det er derfor, han er ikke sandsynligt, at skade den krummer.

Hvad med koffein? Hvis en kvinde ofte vil drikke "Tsitramon" amning, vil stoffet simpelthen ophobes i hendes krop. Gang i den naturlige føde barnet, koffein trænger ind i hans krop. Således at barnet bliver mere ophidset og urolig. Søvn kan forstyrres. Som et resultat, vil det lider ikke kun grudnichok, men også hans mor.

Aspirin gør er forbudt for børn under 15 år. Dette stof bidrager til fortætning af blodet og i høj grad påvirker blodkarrene. Dette kan føre til udviklingen af forskellige blødning. Hertil kommer, store doser af konventionel aspirin til tider fører til hjertesygdomme.

Anmeldelser af patienter

Mange kvinder har taget "Tsitramon" amning. De hævder, at det ikke sker så fortvivl ikke. Barnets tilstand er ikke forårsaget bekymring. Også nyslåede mor sige, at stoffet meget hurtigt hjælper med at håndtere sygdommen, såsom hovedpine. Føl bedre efter 10-20 minutter, kan en kvinde vender tilbage til deres opgaver og overholde sengeleje på grund af sygdom.

Patienter også sige, at inden du bruger "Tsitramon" til brug bør nøje undersøges. Ligesom mange andre lægemidler, dette værktøj har sine kontraindikationer og bivirkninger. Det er ikke nødvendigt at overskride den dosis af lægemidlet og øge behandlingsforløbet.

Når ordinere medicin ammende kvinder

"Tsitramon" piller, der hjælper? Det stof kan du hurtigt beskæftige sig med følgende betingelser:

  • smerte og tunghed i hovedet;
  • Migræne i de indledende faser;
  • tandpine;
  • utilpashed forårsaget af forkølelse;
  • feber, feber.

Det er værd at bemærke, at alle disse sygdomme kan elimineres alternative og mere sikker måde. At de foretrækker at udpege læger. Før du tager medicin, bør du afveje fordele og ulemper.

Når stofmisbrug er forbudt

Du ved, "Tsitramon" piller, der hjælper. Men før du starter en korrektion, er det nødvendigt nøje at gennemlæse kontraindikationer. I nogle tilfælde, men ammende kvinder er strengt forbudt at drikke denne medicin?

  • I sygdomme i maven og tarmene.
  • Hvis der er en øget følsomhed over for ingredienserne.
  • Under eksacerbationer af hjertesygdomme og lidelser i blodtryk stabilitet.
  • I nogle sygdomme neurologisk.

Hvordan til at drikke medicinen under amning

Du allerede kender nogle detaljer om præparatet "Tsitramon". Vejledning til brug tyder på, at en enkelt servering lig med en tablet af lægemidlet. For at gentage modtagelse kapsler kan være op til tre gange om dagen. Dog skal ammende kvinder overholdes, yderligere foranstaltninger for forsigtighed.

Hvis du vælger at bruge denne medicin, så må det ske umiddelbart efter en fodring. Det tidspunkt, hvor barnet ikke vil blive anvendt til brystet, vil bringe lægemidlet fra kropsdel. Hvis du allerede indtaste lokke, så det næste måltid barnet skal bestå af almindelige fødevarer. Prøv så meget som muligt at forsinke tidspunktet for den næste laktation. I dette tilfælde nedsætter risikoen for et barns krop det unødvendigt stoffer. Behandlet ordentligt og henvise til specialister om nødvendigt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.