HjemlighedVærktøj og udstyr

Skridsikre bånd: hvad de gør, de populære model anmeldelser

Alle bilister bekendt med denne vanskelige situation, når bilen sad fast på en snedækket eller mudret vej. For vores breddegrad betragtes som normal, når vinteren er meget snedækket og mudret forår, dermed vejen på denne tid af året er i dårlig stand, og selve kvaliteten af vejbanen er dårlig.

Hvad er skridsikre bånd, og hvad de er

Hvis bilen fik i mudder eller sne, og gå på egen hånd, kan ikke, og træk det ud temmelig hårdt. Denne gene er løst ganske enkelt, og uden hjælp. Dette vil hjælpe skridsikker tape, som kan købes i butikken eller gøre det selv. En sådan indretning er placeret under de trækkende hjul af bilen, hvorefter et gummihjul med trækkraft båndoverfladen.

Der er flere varianter af Traction bælter. Grundlaget for denne klassifikation er tjenesten og prisklasse. Hver kan bo på den mest hensigtsmæssige løsning. Den mest bekvemme og effektive bånd, henholdsvis vil være mere værd. Når du køber traction sko følger med dem er valgfrit tilbehør: tasker og handsker, da brugen af stærkt forurenende bånd.

Professionelle bruger skridsikre strimler

  • Skridsikre bånd har en særlig platform, det tjener til at stramme remmene under gået i stå hjul.
  • Tilstedeværelsen af metalspikes til indgreb med hårde overflader (såsom is eller sne klicheer).
  • Maskeform bånd er udformet til letsmuldrende overflader.
  • Materiale bånd gør holdbare og plast, modstandsdygtig over for frost.
  • Med hjælp fra særlige Z-formet lug track klæber perfekt til jorden.
  • Medbringer nemt og pålideligt.

Især ved anvendelsen af bånd

  • Denne enhed er beregnet til køretøjer, hvis masse - op til 2,5 tons.
  • Temperatur indstilling Traction bælter - fra -35 til +55 grader.
  • Traction kontrol lastbiler kan bruges på forskellige måder: sand, sne, mudder.
  • Elevation af vejen på en meter må ikke overstige 20 cm.

Uafhængige produktion Traction bælter

Du kan lave dine egne hænder skridsikker tape. Det er simpelt, tager meget lidt tid og penge. Vi må tage transportbåndet størrelse 80h20 cm og 8 millimeter tyk. Det skrues bolte med diameter på 6 millimeter nøglefærdige 10 millimeter. Skruet dem i et skakternet mønster.

Det er således nødvendigt at foretage to bånd, og hvis bilen vil sidde fast på vejen, sætte dem under hjulene. En sådan anordning er ikke at værre end købt, problemfri hjælper i svære situationer.

De mest almindelige lastbil traction

Den mest almindelige og effektive dato er skridsikker tape Z-spor. Og alt sammen fordi de er enkle, pålidelige og problemfri gratis at bruge. De er fremragende trækkende køretøj trække sig ud af en skure. Denne ting er helt sikkert nyttige og bør absolut være i bagagerummet kazhny køretøj.

Sættet af trækkraft tape har seks lastbiler, som er fastgjort sammen. Sammenkæde dem i to bands, og sætter det under de trækkende hjul.

Der er også en professionel version af denne model - Z-TRACK PRO. Hun udvidet færdiggørelse, høj holdbarhed og forbedret ydeevne. Det gjorde specielt til de barske forhold, langrend. Materialet er mere holdbart, for køretøjer, der vejer op til 4,5 tons, og også forbedret temperaturkontrol - bånd holdes ned til -60 grader Celsius.

For større komfort, sættet inkluderer gummihandsker med beskyttelse for hænderne, plastikposer til at pakke forurenet lastbil efter brug, holdbare og praktisk taske, hvor alt udvikler sig.

Skridsikre bånd Z-TRACK: anmeldelser

1. Traction enhed - en stor ting, altid brug for på vores veje. Især de bilister som tape Z-TRACK, ikke bange for noget snavs eller sne med dem.

2. Den største fordel ved disse film er deres kompakthed. De kan bare ligge i bagagerummet og ikke optager meget plads. Disse skridsikre bånd stor hjælp til at gå, hvis maskinen er gået i stå i podtaevshem sne, det våde græs og sand. Således ubrugelig på kunstige overflader (småsten, grus) og dyb snavs. Således er denne enhed er velegnet til bykørsel, og til sjælden drevet ud af byen.

3. Om vinteren, tape Z-TRACK meget efterspurgt, hjælpe med at forlade skure, der ofte er på veje i landdistrikter. Og ved udgangen til naturen, også, til tider kan være nyttige. Men en ganske nødvendig ting i dagens bil og trunk rummet tager en lille smule. Under alle omstændigheder skal det altid være i bilen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.