HjemlighedHavearbejde

Citrus derhjemme. Regler, der skal følges

Alle dine yndlings citrusfrugter, ud over sin smag og lyse hud, rig på vitaminer er kendt for at meget nyttigt for den menneskelige krop, især om vinteren. Dette og vitamin C og folinsyre, og kalium, og bioflavonoider (antioxidanter), som er indeholdt i citroner, appelsiner, mandariner, grapefrugt, lime, grapefrugt.

I denne artikel vil vi fokusere på, hvordan man dyrker citrusfrugter i hjemmet. Hvilken slags planter - citrus? Hvad er de og hvorfra kom til vores hus? De kom ud af solen kærtegnede, frugtbar jord Sydøstasien. Dette anlæg i form af buske og forkrøblede træer, der tilhører familien Rutaceae, og nogle af dem er perfekte til dyrkning i hjemmet. Der er også en specielt tilpasset til dette miniature formular. Citrusfrugter har en sød-sur smag, aroma, som ikke kan forveksles med den anden frugt, og lyse farver, som i modsætning til de rige mørkegrønne blade er i stand til virkelig behage øjet.

Citrus blomstre hele året rundt. Blomsterne har bleg lyserød eller hvid, duftende aroma fylder rummet, og frugterne af deres evne til at holde på grenene i månedsvis.

Før du begynder dyrkning af citrusfrugter i hjemmet, bør du vide, at disse planter, især citron og citron, veltolereret skygge, hvilket i høj grad letter dyrkning af hjemmet. Citron og citron skal beskyttes mod direkte sollys, ligesom resten af større lys og trives på vinduerne, sydvendt (men puljen, når det er nødvendigt for at beskytte mod overophedning). I den tid, data sommer ville tropiske planter være nyttigt at holde i det fri frisk luft, og i varmen og tørhed af indendørs blomster kan falde ned.

I foråret-efteråret citrus brug rigelig vanding. Vand skal være bløde og godt cremet, da disse sarte planter ikke kan tåle hårdt vand og klor, dette fører til gulfarvning af blade. Citrus også perfekt reagere på den systematiske sprøjtning med varmt vand. I perioden fra februar til efteråret deres behov for at fodre gødning, da der på dette tidspunkt har de en stærk vækst. I efteråret og vinteren sæson planter nemt kan tåle temperaturer så høje som 12-15 grader, er det meget mere behageligt i et køligt sted, end hvor den tørre luft. Husk, at citrusfrugter bør holdes væk fra batteriet og fra kuldenedfald. Endvidere er det ønskeligt løbende at befugte luften.

Hvis du vokser citrusfrugter i hjemmet, glem ikke, at lys, varme og fugtighed er ikke mindre vigtig end den sammensætning og egenskaber af substratet. Hertil kommer, at planten har brug meget god dræning, så vandet ikke stagnerer og sur jord. Omplantning udføres på som rodfyldt hele volumenet af beholderen. Når det kommer til genplante citrus derhjemme, skal du være meget forsigtig, fordi hvis beskadigede rødder plante kan miste blade. Kapacitet til transplantation skal vælges lidt større end den forrige.

For at kunne vokse citrusfrugter i hjemmet, skal du være særlig opmærksom på fugten regime. Mellem vanding af jord bør ikke tørre helt ud. Vandtemperaturen bør være højere end temperaturen ved 2-3 grader. Hvis forskellen i temperatur af vandet og substratet overstiger 8 grader, vil anlægget modtage stress og nulstille frugter og blomster. Vanding kan udføres enten ved nedsænkning af potten i en beholder med vand eller en almindelig fremgangsmåde. I det andet tilfælde, efter time vand steg op til sumpen skal tømmes.

Med god og ordentlig pleje af stueplanter citrus normalt ikke bliver syge, og blomstring og frugtsætning sker regelmæssigt. På grund af frigivelse af flygtige produktion og æteriske olier til at rense luften i huset, der har gavnlige virkninger på mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.