HjemlighedHavearbejde

Druer Chameleon: beskrivelse af sorten, fotos

Druer - en favorit efterår behandler og en stor chance for at berige organismen med nyttige vitaminer og mineraler før begyndelsen af vinteren. Druer indeholder sukker, fedt, ascorbinsyre og organiske syrer, vitamin B, lectiner, enzymer. Alle disse komponenter gør druer en værdifuld fødevare, som anbefales af ernæringseksperter, gastroenterologer, immunologer og andre specialister. Hvordan man ikke at være opmærksom på anvendelse af druer og være ligeglade med disse bær?

I dag boom bor i boligblokke er faldende. Det meste af bybefolkningen ønsker at undslippe fra stress og flytte til at leve i forstæderne eller på landet. Der kan du hvile og tage et pust af frisk luft, og få en køkkenhave og en have. Men på vinmarker i landet drømmen om mange. Så hvad er den drue udvalg at vælge, og hvordan man får en god høst fra en busk?

Nogle af druerne er slående i udseende og smag, og reglerne for at tage sig af dem minimeres. Det var en række af sådanne planter omfatter druer Chameleon, beskrivelse af sorten, som vil forsøge at udforske nærmere. Hvad er dette anlæg?

Grade Chameleon druer Botanisk reference

Sorten blev fremavlet indsats ukrainske opdrætter Vishnevetskogo Nikolaya Pavlovicha resulterende hybrid krydsning af fire druesorter: Arcadia, rosiner Radiant, Glasha, Atlanta Zaporizhia. Forsker planlagt at bringe unikke kvaliteter til deres mangfoldighed, og byder på høj fertilitet og god smag. Og det er værd at bemærke, SNG opdrættere erkendt, at dette eksperiment var en succes.

Funktioner høst

Druer modnes i kun 100 dage, så der i begyndelsen af august, kan du allerede begynde at plukke druer børster Chameleon.

Hvis du var sent med høsten, så fortvivl ikke. Bær i lang tid ikke mister deres smag og form er lagret selv i bushen.

At give planter med god pleje, kan du være sikker på, at du vil få en god høst fra en busk - op til 30 kg druer. Plukkede børste kan opbevares i lang tid på et køligt sted, og samtidig bevare sine nyttige egenskaber. En anden karakteristisk træk ved den hybride druesort Chameleon - fremragende til overførsler.

Anlægget er præget af frost, så druerne til at vokse, selv i regioner med barske klima. Planten kan let stå op til -23 ° C

sortsbeskrivelse

Vines Chameleon energisk, frodige. Blomster biseksuelle. Den gennemsnitlige vægt af en klase vindruer 1,5-1,8 kg (mindre end 2 kg). Bær er store og tunge, at nå den størrelse 30h27 mm og en vægt på 14 g hver. Bær flad oval form, der indeholder op til 18% sukker.

Moden frugt med en orange-rosa nuance, sprød skorpe og en tæt, kødfulde og saftigt kød. Sådanne træk bidrager til den fremragende omsætning på grund af druer tiltrækningskraft.

Funktioner af beplantning og pleje af planter

Generelt Chameleon (druer), hvis udbredelse efter du har lært, nepriveredliv og reglerne for pleje adskiller sig ikke fra andre fælles system af voksende druer. Betingelser for pleje kultur er:

 • regelmæssig luge jorden;
 • løsne jorden;
 • implementering af systematisk kunstvanding;
 • og bruddet af skud topping;
 • beskæring;
 • gødning.

Som vi har sagt, druer Chameleon, et foto, som er præsenteret i artiklen, er det ikke brug for særlig omsorg og etablering af særlige betingelser for dyrkning af sorten. Til plantning kimplanter egnet til næsten enhver jord.

Plantning druer og kan være forår og efterår, men de fleste gartnere stadig foretrækker foråret. drop-off periode starter i det sidste årti af marts.

Hvad fordel foråret plantning

Ved plantning på dette tidspunkt planten bedre styrket i jorden, rodsystemet udvikler aktivt. Gennem denne tilgang, bushen snarere tilpasser sig vinterkulden og frost bedre overførsel. Root processer i kimplanter på tidspunktet for landing skal nå 20 cm i længden og 1,5-2 cm i volumen.

Nogle gange støder på planter med flere stængler, derefter til venstre kun én - den mest kraftfulde, ellers planten vil vokse langsomt. Glem ikke, at de voksne buske besætte en ganske stor plads, så huske på, når plantning afstand mellem tilstødende buske planter. Det ideelle er at lade op til 3 meter plads mellem buske af druer Chameleon. Beskrivelse af den sort - det er din bedrager ark at dyrke nogen afgrøder, herunder druer.

Anbefalinger til pleje

Afsætte sådan grundlæggende råd om den generelle pleje af vinstokkene:

 1. Nogle af børsterne med det dannede kan nå stor høst vægt (punkt 2 kg), som repræsenterer en høj grad af belastning på stangen. Fordi vækst kontrol vil ikke være overflødig. På hver af frugtsætning skud er ønskeligt at forlade 5-6 knopper. Fra svage ikke-bærende skud, og bare slippe. Dette vil lette byrden på Bush, og et tilstrækkeligt antal huller tilbage (i beløb på op til 30 stk.) Vil ikke miste kostbar høst.
 2. Delights i form af vanding er ikke nødvendig. Normen på vand ind i standard ordning af kunstvanding lig med tre spande vand per kvadratmeter. Frugtsætning periode den mængde vand fordobles. Mellem vandingerne at tage pauser med intervaller på 14 dage.
 3. Bioklip skal være til stede i systemet plantepleje. Det hjælper til at bevare fugten i rhizosfæren jord og beskytter druerne fra de negative virkninger af ukrudt. I brug halm som barkflis, jute, savsmuld, findelt bark.
 4. Som egnet mineralsk gødning tilsætningsstof kompenserer for manglen af phosphor, zink, kalium i jorden. Af organisk gødning egnet kompost, tørv og gødning.
 5. På trods af den høje frostbestandighed ydeevne, er det bedre at dække druer Chameleon til vinteren, så anlægget vil tage mindre stressende koldt og snarere tilpasser sig foråret varme.

Effekt af sygdomme og skadedyr på druer

Chameleon - druer, det er resistent over for svampesygdomme såsom, men det er negativt påvirket af meldug, som påvirker ikke kun druemost blade, men skuddene og frugter. Det gør den til den mest truende sygdom af druer i stand til at ødelægge ikke blot en busk, men hele plantagen. Når rettidig sprøjtede druer modgifte kultur kan beskytte mod invasion.

Da de beskyttelsesforanstaltninger gælder svampedræbende behandling narkotika gruppe, giver planter med fremragende beskyttelse. Sprøjtning udføres før og efter blomstring - med skyder nå tidslængde 20 cm til størrelse med en ært opnå frugter.

Fra forberedelserne isoleret gartnere "Ridomil", "Tsinos", "Thiram", "Follett", "Kaptan."

Chameleon - den bedste sort til dyrkning

Chameleon - druer, betragtes som en af de bedste muligheder for dyrkning af afgrøder uerfarne avlere, eller blot folk, der mangler tid til omhyggeligt at passe haven.

Kamæleon kræver en minimal mængde omkostninger og indsats for at vokse, men det giver en generøs høst af druer, der er rig på smag og eksterne egenskaber. Dette gør den velegnet til personlig brug, med det formål at voksende salg, eksport. Det er disse kvaliteter, der gør produktet så populær, ikke kun på hjemmemarkedet, men også på internationalt plan, som er meget i druer efterspørgsel Chameleon. Beskrivelse af sorten, fotos og kundeanmeldelser - dette er din guide, når du vælger planter til plantning på webstedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.