HjemlighedHavearbejde

Tomat Olya F1

Tomater Olya, med et smukt navn, ser ikke mindre smukt ud på sengen og på dit skrivebord eller på tælleren. Dette er en højtydende, determinant plante. Tomatsort Olya har god modstand mod virussygdomme.

Tomat Olya danner tre børster på én gang, som vokser og modnes på samme tid. Sådanne børster kan danne op til femten med en kulturhøjde på 1 meter 20 centimeter. Som en hybrid plante er Olyas tomat F1 blandt de præstationer, der er repræsenteret ved husdyrbrug.

Disse tomater behøver ikke pasynkovanie, de er tidlige og yderst produktive. Efter fulde skud begynder frugterne at modnes efter et hundrede til to hundrede dage. Ikke en dårlig tomat Olya binder frugt og med lav temperatur og det samme lys. Dens frugter har en afrundet form. De er lyse rød og skinnende, lidt sølvfarvede, med fremragende smagskvaliteter.

Tomat Olya - værdien af en hybrid

  • Har høj produktivitet.
  • Tolererer godt varmen.
  • Kaldtæthed.
  • Modstandsdygtig over for dårlig belysning.

dyrkning

Voks tomater af denne type normalt i to skud. De når en højde på en og en halv meter. Skridtet skal løbe fra under den første børste. Forlade alle blomstene på de centrale skud, på skridtet forlader kun to børster. Derefter beskærer toppen og to blade.

Den udskårne placering behandles straks med aktiveret eller kulstøv. Plantet tomat Olya ifølge ordningen 50h50sm. Så får du flere frugter, men et par mindre.

Tomat Olya er en lille størrelse

Som det er skrevet ovenfor er superterminant-tomater kendetegnet ved deres begrænsede vækst. Efter at have dannet flere børster på den centrale skyde, er de perverterede. For at få en tidlig høst fjernes alle trinoner og placeres på fem planter pr. Kvadratmeter. Denne fremgangsmåde giver Ole mulighed for at bringe op til 10 kg tomat fra hver kvadratmeter.

Hvis planterne ikke er nok, danner planterne sig i tre skud. Så kan du få fra Oli og op til femten kilo frugt per kvadratmeter.

jorden

For frøplanter anvendes en del tørv med to dele drivhusjord og en del af savsmuld. Pre-savsmuld brygget med kogende vand, og derefter to gange kogt urinstofopløsning. En spiseskefuld urea går til en liter kogende vand. Tomater, som du ved, ligner løs jord. De er også sympatiske med savsmuld. I en spand af denne blanding skal du også tilføje knuste ægeskal, omkring to håndfulde.

Der tilsættes også en halv liter aske og et par bordskedler (2.3) af dobbelt superphosphat . I stedet for aske er kaliumsulfat egnet i samme mængde. Efter grundig blanding hældes en varm opløsning af kaliumpermanganat i jorden på denne måde. Nu skal du lukke tæt og lade den være der, indtil den køler helt. For såning er beholderen fyldt med jord til halvdelen.

Tomat Olya har brug for belysning. Det vil sige, den lyse dag øges kunstigt til 14 timer. To gange høje ternede tomater. I dette tilfælde udføres den anden pluk efter den første på 21 dage, hvor der ses tre ægte folder i frøplanten. Således er dens (kimplante) overvækst sænket. Vanding udføres først den fjerde dag efter fremkomsten.

Sådan vand:

  • Op til tre blade - på kanten af planteskolen, en, to teskefulde.
  • Op til seks - fra 15 ml. (Scoop) til 100 ml. (Et halvt glas).

For at øge immuniteten efter syv dage, spray "Epin". Efter ti dage udføres den første øverste dressing efter den første valg.

Frøplanter Oli ved den første mulighed (temperaturen uden for vinduet til 10˚) udføres kort på en glaseret balkon. I så fald kan frøplanten ikke lide direkte sollys. For Oli er det godt, at lyset var spredt, der var meget luft og varme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.