HjemlighedHavearbejde

Aubergine Galina F1: anmeldelser og beskrivelse af sorten

Aubergine - lækre og sunde grøntsager. Med nye sorter synes hvert år. Nu aubergine kan være ikke alene forskellige nuancer af lilla, men hvid. De adskiller sig i form og, vigtigst af alt, smag. Brugere foretrækker at vokse negorkie aubergine. Galina hybrid F1 - en af disse sorter. Kunderne kan lide det? Hvad tilbagemeldinger indsamlet fra aubergine Galina F1-brugere?

beskrivelse

Galina Aubergine F1 kan dyrkes i haven eller i drivhuset. Det afhænger af regionen. I syd kan du få en god høst i haven, men de planter dyrkes i et drivhus eller indendørs. I områder med risiko landbrug ispolzuyut drivhuse. Galina Aubergine F1 - det er en tidlig sort. Få de første frugter kan allerede være på den 95. dag. Og på den 105. dag er en fuld afgrøde af aubergine giver Galina. Sortsbeskrivelse, billedet antyder, at semi-spredning busk, stærk, forgrening. Stem anthocyanin lilla farve. I drivhuset stiger til 90 cm, i haven - 70 cm Mellemstore blade .. Calyx næsten thornless.

Frugter er cylindrisk, med en pæreformet ende, dyb lilla, "aubergine" farve med en sort skygge. Vægten pr frugt når 300-600, længden af hver på 18 cm i diameter og 8 cm. På den ene bøsning kan de vokse op til 15 stykker. Kødet er hvide sorter af aubergine Galina, uden bitterhed. Frø små, og de er små. Derfor praktisk talt ikke forstyrrer tilberedningen af aubergine.

Galina Aubergine F1 (foto) er værdsat for, hvad det kan dyrkes i forskellige klimatiske forhold, er det uhøjtidelige, ikke kræver særlig pleje. Den kan opbevares i lang tid på et køligt sted. Sorten er modstandsdygtige over for sygdomme og kulde.

sorter Udbytter

Galina F1-hybrid er værdsat for dets højt udbytte. På et areal på 1 m2 vokser til 6-6,5 kg aubergine. Frugterne er fastgjort, selv i uegnede vejrforhold, med temperatursvingninger. Dette er en meget værdifuld funktion, som er forskellig aubergine Galina.

Beskrivelse af sorten, foto, anmeldelser tyder på, at en busk på samme tid at binde og modnet den 5.-8 høj kvalitet frugt. Deres vægt kan nå pund. At få en god høst bidrager til det faktum, at auberginer ikke lider kartoffelskimmel.

jordbehandling

Så frøene i en forberedt jord. Blandingen kan tage kokos substrat og lys sand eller jord som en jord. En spand af tilberedte jordens brugere rådes til at tilføje 2 spsk gødning AVA-rounder. alle ingredienserne blandes grundigt. Kogte jord anbringes i en beholder til dyrkning frøplanter. Dette kan være en plastpose af mælk, som er fyldt, ikke nå toppen til 3 cm.

voksende frøplanter

Som alle auberginer, klasse Galina F1 vokset fra frøplanter. Tag højde for, at han er krævende for varme og lys, elsker fugt. Frø er sået i begyndelsen til midten af februar. Før plating dekontamineres "fitosporin" løsning eller andre svampemidler. Atten gram af præparatet fortyndet i en liter vand, og frøene på 2 timers. Brugere rådes til at bruge en pasta af samme mærke. Så frøene lægges i blød i 18 timer i en "EPIN" løsning. 100 ml vand nødvendigt at 4 dråber formulering.

Frø er sendt til spiring. Dette kan gøres ved hjælp af tørv pellets, hvis antallet af små frø. Du kan bruge en hydrogel. Fordelen ved at bruge det er, at rødderne i denne spiring ikke er beskadiget. Frø selv er optimale betingelser for spiring, de ikke tørre op og ikke pereuvlazhnyat. Spirede frø ved en temperatur på omkring 27 grader. Når frøene er skudt, er de plantet i de fremstillede emballager med Tørv blanding. I hver placeret på en et frø, behandles med en opløsning af zirconium dækket med jord til en tykkelse på 2 cm. For at folde frø spirer tarm jorden pakkes sammen i en pakke top.

Temperaturen i det rum, hvor vokset aubergine, bør være omkring 24 grader. Frøplanter vises på den 10. dag. Temperaturen blev sænket i en uge til 16 grader, derefter igen forøget til 24. Natten i miljøet skal være cooler at planterne ikke slæbes opad. Det er ønskeligt at udvide de lys-dages frøplanter til 14 timer. Til dette formål, særlige fitolampy eller fluorescerende lys. Vandes sparsomt brug for at kimplanter ikke gået mod svampesygdomme, en af de farligste det betragtes som "sorte ben".

Når spirerne har dannet to af dette stykke deres dyk. Det fremmer dannelsen af en stærk frøplanter. I drivhuset er det plantet i midten af maj. landing tid i det åbne land dyrkning afhænger af regionen. På dette tidspunkt skal passere truslen om frost retur.

"Uniflor-vækst" frøplanter fodret opløsning. I 5 liter vand blev tilsat 1 teske værktøjer. Når et spredningslegeme dannes den tredje sande blade blev behandlet med en opløsning af "Ekstrasola", i fase 7 blade "Appin."

plantning kimplanter

Du bør ikke plantes efter tobak og nightshades (kartofler, tomater), aubergine Galina. Voksende dem i dette område gartnere rådes til at tilbringe kun 4 år senere. AEgplanterne kan ikke lide sur jord og tæt.

Hvordan skal plantes aubergine Galina F1? Anmeldelser gartnere påpege, at før plantning kimplanter vandes planterne for at fugte hele jorden bolden. Derefter skæres den side af pakken, at så lidt som muligt for at forstyrre rodsystemet af planter. Spreads fundamentet, hvor der er mange rødder. Placere den i forberedte hul. Der også gør en teskefuld superfosfat. Vandes. Barkflis jorden under aubergine.

Hvis aubergine transplantation uden koma jord, kan deres rodsystem brydes. Planter er forkrøblede. For at forbedre deres status, kan forbinding udføres "Kornevinom".

Nogle brugere rådes i pitten til plantning aubergine Galina F1 for at tilføje et par krystaller af hydrogel, for eksempel "Teravet".

Pleje aubergine

Særlig omhu og opmærksomhed er påkrævet aubergine Galina F1. dyrkning Features:

  • Aubergine vandes kun med varmt vand. Når vande planten bliver koldt stress og kan gøre ondt.
  • Gartnere klager ofte over, at de nederste blade bliver gule i aubergine. Dette kan ske, efter at anlægget blev transplanteret ind i drivhuset eller åbent terræn.
  • Bladene bliver gule.

Hvis du korrekt pleje for planterne, efter et stykke tid deres tilstand er normaliseret. Hvis kun de gule kanter af bladene, og de ruller opad, betyder det, at planten mangler kalium. Det er nødvendigt at gøre gødning.

Hvis aubergine blade krøller, kan det skyldes flere årsager:

  • Lav lys.
  • Overskydende fugt.
  • Skader af skadedyr.

Hvis de første to grunde nemme at fjerne, skadedyr sommetider gå ubemærket hen i lang tid.

Sygdomme og skadedyr

Den vigtigste sygdom, der kan påvirke aubergine Galina F1, - gråskimmel, tobak mosaik, sortbensyge. Det farligste er, at tobak mosaik. Det er en virussygdom. Blade lysne, derefter dækket med mosaik pletter. Ofte ændre formen af bladene. En halv time de forebyggende frø behandlet med en opløsning af saltsyre, derefter vasket med rindende vand. Anmeldelser Forbrugerrådet hver 10 dage at sprøjte planterne med skummetmælk sæbe.

Hvad er det skadedyr mest skade aubergine Galina F1? Anmeldelser gartnere sige det er Colorado kartoffel bille, spindemider, bladlus, snegle. Colorado kartoffel bille og dens larver kan være et par dage til at ødelægge plantage aubergine. Eksperter siger, at for at opnå det højeste udbytte vil ikke fungere uden særlig behandling. Før plantning planter rødder gennemvædet i "Akhtar" opløsning (pakke 2 liter vand) ved 2 time. Denne behandling vil ikke bruge kemiske midler til beskyttelse indtil efteråret. Hvis behandling er nødvendig, kan du bruge "Aktofit". Venter periode er det minimalt, kun 2 dage.

Slående aubergine i væksthuse spindemider. De kan findes på undersiden af pladen. De lever af plantesaft, så det kan gå tabt, hvis tiden ikke håndtere dem. Undertiden spindemider findes i drivhuset.

Bladlus primært rammer unge dele af planten. For at undgå infektion, skal du ventilere drivhuset. Behandlet med insekticid før blomstring.

Mellus larver væksthus der lever af plantesaft opsamles fra undersiden af bladet. Hvis du vasker dem med vand, vil de dø.

Er skadelige aubergine snegle. De beskadiger frugterne og plantedele. Områder mellem planter behandlet med læsket kalk.

Mole fårekyllinger, der lever i jorden og lever af planternes rødder. Kan skade stammen af en aubergine, hvilket fører til hans død.

Ved hjælp af aubergine Galina F1

Sådan bruger aubergine Galina F1? Brugeranmeldelser siger aubergine er vant til at forberede en række vegetabilske retter. De giver det en særlig elegance.

Anvendes til madlavning vegetabilsk kaviar, dåse, bages i ovnen Aubergine Galina F1.

forbruger anmeldelser

Sådan karakterisere sort avlere? Brugerne kunne lide den hybride sort aubergine Galina F1. Anmeldelser af karaktergennemsnit behageligt champignon smag og aroma af frugt. De påpeger, at for at vokse aubergine i denne klasse er ikke let. Det er nødvendigt at konstant at overvåge planterne og justere deres handlinger. Aubergine reagerer godt på den pleje og takke dem for pleje høje udbytter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.