HjemlighedHavearbejde

Der var en klatring rose i haven? Dyrkning og pleje kræver færdigheder

Grimme hegn, avlsbygninger, pæle - du ved aldrig, hvad du ønsker at maskere på sitet. Den mest elegante måde at gøre dette - klatrerose, voksende og pleje, som giver ikke flere problemer end alle de andre planter. Selvom forholdet er til ham kræver meget respektfuld, hvis det ønskes, i stedet for skønhed, vi ikke ønsker at få en vild torne.

Og denne blomst kultur er faktisk meget smuk. Ikke uden grund i et land det er at dekorere facader af huse, dorne, gallerier, hegn. Det kan siges af de eksisterende 350 sorter af roser det er det mest populære klatrerose. Voksende og omsorgen for hendes mange erfarne avlere rejst til rang af kunst. Det betyder ikke, at bare en amatør husmænd denne videnskab til rådighed. Der er nogle vigtige regler, der skal følges.

Det skal sættes i det tidlige forår indtil knopperne vågen. Rødderne skal lidt trimme saks og dip i vand fortyndet ler. Derefter steg plante i en forud fremstillet hul, i hvilket drysses på blandingen af flodsand og humus. Bør kun være en god, let lerjord under klatreroser - dyrkning og pleje nødvendigvis omfatter det rette valg af landingsstedet. sætteplante stængler bør ikke være meget lang: 35-40 cm, ligesom andre sorter af roser. Hans pisk busk intensivt bortskaffes i løbet af sæsonen, men det blomstrer i det første år, vil ikke være.

En anden oprørende blomsterelskere: kun en gang om året blomstrende klatrerose, dyrkning og vedligeholdelse et år er reduceret til en kort tid, en måned lang farveorgie. Men det betyder ikke skræmme de virkelige kendere, og de er mere villige til at lade sig skille, er tilsyneladende uhøjtidelig plante. Sammenflettet med tætte blomstrende grene op til 3-5 meter af haven pavilloner, specielt fremstillet til disse Rosaceae pergolaer på fortove og stier, men hvad kan jeg sige, nogle gange ønsker deres stue for at beskytte mod nysgerrige blikke, og derefter i løbet er hække - klatreroser . Pleje og dyrkning af sidstnævnte reduceres til et ensartet niveau modstå planter og forøget fortykkelse af buske.

Af de problemer, der er forbundet med denne kultur, skal du først ringe til skadedyr. Bladlus og mellus - er en katastrofe, der kan ødelægge roserne på vinstokken. Hvad gør du med dem? Er spray roser? Nødvendig. Du kan helt sikkert forsøge at gøre folkemusik retsmidler. For eksempel opløses i en spand varmt vand til 200-250 gram sæbe og børste håndtag. En god effekt opnås og en tobaksekstrakt: to tobak pakker insistere i 10 liter varmt vand, afløb og grundigt sprøjtes alle brancher. Det er vigtigt, at alt det arbejde udført om aftenen eller tidligt om morgenen, når der ikke er solen. Tja, hvis disse metoder ikke virker, er du nødt til at håndtere kemikalier. Temmelig effektivt værktøj - "Akhtar", men at bruge det skal være i henhold til vejledningen.

Kort sagt, hvis du er i gården eller i haven var der en klatrerose, dyrkning og vedligeholdelse kræver specifik viden og færdigheder. Men hvor meget glæde det vil bringe til huset! Og hvis alvorligt rive med kunsten at blomsten - du vil låse utallige viden, du ønsker at vide, hvad andre sorter findes, og i virkeligheden er der snesevis og hundredvis. Du vil opdage en verden af roser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.