Nyheder og SamfundBerømtheder

Paulina Andreeva: biografi og personlige liv af den russiske skuespillerinde

Paulina Andreeva - en ung skuespillerinde med et lyst og attraktivt udseende. Hun blev berømt takket til nedskydningen af serien "Method". Men i hendes kreative sparegris en masse andre interessante værker. Vil du vide hvor ellers medvirkede Paulina Andreeva? Biografi af skuespiller du er interesseret i? Så anbefaler vi at begynde at læse din artikel.

Paulina Andreev biografi, forældre

Født 12 oktober 1988 i Leningrad (nu - St. Petersborg). I hvad familien blev bragt op kommende filmstjerne? Til at begynde med, forældrene til Paulina har intet at gøre med kunsten at handle. Hendes mor dimitterede med en grad i "landskab design." Pigens far er en succesrig forretningsmand. Han har sin egen entreprenørvirksomhed. På Pauline har to søskende.

barndom

Fra en tidlig alder, vores heltinde være kreativ. Hun kunne godt lide at synge, danse og lave håndværk med deres hænder. Forældre forstår, at de vokser smart og talentfulde barn.

I 1995, Pauline gik til første klasse. Hun fik straks en masse veninder og venner. Lærere altid talte godt for pigen. De roste hende for gode karakterer, god opførsel og aktiv deltagelse i undervisningen liv.

Flere gange om ugen pigen besøgte forskellige klubber - dans, broderi og så videre. Det har givet sin omfattende udvikling.

studerende

Hvor efter skole jeg trådte Paulina Andreeva? Biografi indikerer, at hun indgav dokumenter i St. Petersborg State University. Valget af pigerne faldt til fakultetet for journalistik. Det lykkedes hende at erobre medlemmerne af udvælgelseskomitéen. Vores heltinde indskrevet i den relevante afdeling.

I St. Petersborg universitet Paulina undersøgt for kun 2 år. Så tog hun papirerne og gik til Moskva. I hovedstaden, brunette nemt ind i Moskva Art Teaterskole. Hendes lærere og mentorer var Brusnikin D. og R. Kozak.

Arbejde i teatret

I 2011 hun eksamen fra high school Paulina Andreev. Biografi piger fik en anden vigtig begivenhed - det tog truppen af Moskva Art Teater. Chekhov.

På den fase af denne institution brunette spillet mange interessante roller. Produktionen af "House", hun med held vænnet sig til billedet af bikuben. Og i "Mesteren og Margarita 's fik to roller - Nisa og Frida. Skuespillerinden glimrende klaret de opgaver, der før hendes sceneinstruktør. Den har etableret sig som en sand professionel, ansvarlig velegnet til enhver virksomhed.

Skydning film

Når du ser den første gang Pauline Andreeva? Biografi af hende som skuespiller begyndte i 2007. På det tidspunkt var hun elev af tredje år i high school teater. Hun blev tilbudt en cameo rolle i tv-serien "Law & Order". Hun er aftalt. Aspiring skuespillerinde fik uvurderlig erfaring i rammen.

"Crazy Angel" blev vist på udstillingen i 2009 en spektakulær brunette. Paulina Valentin spillede i sin ungdom. Dette billede publikum kunne lide, men hurtigt slettet fra hukommelsen.

Det er den virkelige berømmelse, hun lærte i 2013. Instrueret af Valeri Todorovski præsenteret for retten publikum sin nye film - "Thaw". Den rolle, som sangerinden Diana sang Paulina Andreev. Biografi personlige liv af unge skuespillerinder interesserede mange seere.

Efter succesen med filmen "The Thaw" tog vores heltinde karriere fra. Instrueret bogstaveligt stablet sine forslag om samarbejde. Men hun var ikke travlt med at blive enige om alle de roller i en række. Hun studerede omhyggeligt scenarier.

I 2013 udgav han et andet bånd med Paulina Andreeva - "Mørk World". Brunette fik rollen som Lily, højre hånd tryllekunstner. Hendes kolleger på sættet var Paul Priluchny, Pirogov Masha og Evgenia Brik.

Fortsat karriere

I 2014, skuespillerinde fans var i stand til at se hende i to film - "græshopper" drama "Gregory R.", og den erotiske thriller I begge tilfælde Pauline var i stand til at formidle den karakter og følelsesmæssige tilstand af den karakter.

Den virkelig vellykket for Andreeva dukkede op i 2015. For det første er det lyser op i filmen "The Shot". For det andet har han spillet en stor rolle i tv-serien "Method", der udkom på "First Channel". Sammen med hende i projektet sådanne legendariske skuespillere som Serebryakov Aleksey og var involveret Habensky Konstantin. Vores heltinde er taknemmelig til Gud for fortrolighed med disse talentfulde og interessante mennesker.

I januar 2016 melodrama blev præsenteret for publikum domstolen "Tilgængelig". Paulina Andreeva medvirkede Sony Shmuel. Filmen også var involveret Liza Boyarskaya, Voynarovsky Igor og Danila Kozlovsky.

Paulina Andreev biografi, personlige liv

I sådan en smuk og iltre pige havde jeg aldrig et problem med mangel på mandlig opmærksomhed. I skolen og på instituttet til at se efter hendes drenge. Men vores heltinde kan ikke kaldes en særlig blæsende. Hun har altid forsøgt at, at blive gift og starte en familie.

Efter Pauline startede handler i film, er antallet af hendes fans steget flere gange. Imidlertid har skuespillerinden ikke været i stand til at skelne mellem dem en anstændig fyr.

For nylig, hun skjuler omhyggeligt hans privatliv fra nysgerrige øjne og ører. På grund af en sådan "tavshedspligt" begyndte at dukke en række forskellige rygter. For eksempel er mange medlemmer af den fungerende broderskab sikker på, at Pauline affære med instruktøren Vladimir Mashkov. Efter alt, han hjalp den brunette i at fremme sin karriere. Er det virkelig? Det er usandsynligt, at sådanne rygter bevise eller modbevise sig selv Paulina Andreev. Personlig piges liv er off-grænser for journalister og kulørte presse. Og det med rette.

Som konklusion

Nu hvor du ved, hvor hun blev født, studerede og hvor båndene fjernet Paulina Andreev. Biografi, fotos, filmografi - alt dette er præsenteret i artiklen. Vi ønsker den unge og talentfulde skuespillerinde af lykke på kærlighed foran, og mere interessante roller!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.