TravelingRetninger

Biograf "kontinent" på Strejker

TRK "kontinent" på Strejker er et moderne shopping og underholdning kompleks. Det ligger i St. Petersborg, i den sydvestlige del af den nordlige hovedstad. Indkøbscenter "kontinent" på Strikes - en rummelig, lys og har en bekvem overdækket parkeringsplads kompleks. Hertil kommer, at strukturen i sig selv er inden for rækkevidde af købere. Kompleks placeret i skæringspunktet af flere store motorveje nord for hovedstaden, på området for god transportmateriel. For dem, der bor langt væk fra SEM "kontinent" på Strejker, det komplekse blev en favorit sted, som har en tendens til at shoppe og hvor de skal tilbringe deres fritid.

Bygningen blev opført i en moderne stil, det har et originalt design. Ejeren af indkøbscentret er virksomheden "Adamant".

lejere

SEM "kontinent" dørene til shoppere åbnede supermarked "Brownie", sælger varer til hjemmet. Her kan du besøge supermarkedet "El Dorado", der tilbyder et bredt udvalg af elektronik og apparater. Lejer i "kontinent" shoppingcenter er et supermarked "Crossroads". For kunder, der arbejder Esprit butikker, Motivi, Monton, Camaieu, samt mange andre, der tilbyder et bredt udvalg af sko, tøj, tilbehør, kosmetik, parfume, gaver og smykker.

Hvis det ønskes, sjov indkøbscenter, kan besøgende gå til bowlingbaner "Bowling Park." Den fungerer i en kompleks og en underholdnings familie center «Spil Zona». Her kan du nyde spillet og i løbet af ugen og i weekenden. For børneunderholdning i «Spil Zona» automater, "brosalki" og "skytter", og også de store spændende labyrinter. Forældre kan nyde en børns fest for sit barn. Centret har også en fitness-klub "FizKult".

Foodcourt "Food Court" er placeret i et kompleks på tredje sal. Du kan også besøge restauranten, "Bill-Hook."

indvendige indretning

TRK "kontinent" har en usædvanlig arrangement af interiøret. Den vigtigste egenskab ved planen er den indre centrale "gade". Kun i stedet for huse på det er butikker og steder af underholdning og rekreation. Tænkte i indkøbscenter og bevægelsen af besøgende. For at være i stand til hurtigt og bekvemt at komme til dit værelse, er langsomme rulletrapper arbejder i "kontinent", og hurtige elevatorer. Nyd vandreture tilladelse her er trappen.

"Bowling-Park"

Gæster "Continent" indkøbscentre har mulighed for at få en sand fornøjelse og fordybe sig i den farverige verden af underholdning. For dem, det komplekse driver en bowlingbane. "Kontinent" på Strejker tilbyder besøgende fireogtyve spor, der er åben til klokken seks om morgenen hver dag. center udstyr er i overensstemmelse med klassen af "premium".

I "Bowling-park" kan du spille russisk billard og bordtennis, samt at besøge restauranten kompleks, der serverer japanske og europæiske køkkener.

Det er værd at bemærke en interessant indretning af underholdning zone. Den besøgendes opmærksomhed tiltrækkes kofanger lys, kører lys og glød af sporene. "Bowling-Park" tilbyder et omfattende udvalg af tjenester. Der er mulighed for at bestille en "nøglefærdig" kompleks begivenhed, som, afhængigt af budget kan være en beskeden buffet eller den mest luksuriøse ferie. Opdelingen af parken i tre zoner, som hver især er fire, seks og fjorten numre, så du kan spille separate selskaber.

udendørs biograf

I marts 2006, et netværk af "Karo Film" inviteret Petersborg i byggesektoren og underholdning komplekse "kontinent", som ligger i Kirov-distriktet i den nordlige hovedstad. Her på fjerde sal, åbningen af biografen "Karo Film kontinent" på Strejker, 99. Denne semizalny moderne multicomplex.

placering

Cinema "Karo Film Continent" Strejker på en privilegeret beliggenhed. Det er placeret i skæringspunktet mellem flere hovedveje metropol, der er klassificeret som stor. Desuden Kirovsky District, som er indkøbscentret "kontinent", er en af de hurtigst voksende i byen. Alt dette, samt moderne udstyr biograf tillod ham at komme ind på listen over de bedste multiplexere St. Petersburg og vinde stor popularitet tilskuere. "Kommandantens avenue" nær en metrostation.

design

Style iboende multicomplex netværk "Karo Film", let genkendelig publikum. Først og fremmest i udformningen af alle biografer markeret forkærlighed for futurisme. Samme karakteristik kan gives til den komplekse "kontinent" på strejker. I foyeren af biografen tilskuer er i den lyse verden af skinnende overflader og flotte farver.

Interiør multicomplex "kontinent" på Strejker simpelthen hypnotiserende. Den er lavet af glas og spejlbillede til at ligne et skib. Hertil kommer, sin egen farve ordning har en biograf. Det er i harmoni med den etablerede plads til tilskuere.

hall

Biograf "kontinent" på Strejker giver seerne et udvalg af ikke kun sessionen. Besøgende har ret til at komme til et bestemt rum, som vil være en demonstration af filmen.

Multicomplex "kontinent" på Strejker kan rumme 1200 tilskuere på samme tid. Det ligger syv haller. To af dem er designet til et besøg af hver to hundrede femten mennesker. Tre andre værelser har en kapacitet på to hundrede besøgende. Den mindste plads til at se film designet til hundrede toogtredive steder.
Glem ikke i en biograf, "kontinent" på Strejker og elskere af særlige komfort. For dem, åbne VIP-hallen. Her er de tyve ét sted. I VIP-hallen er udstyret med komfortable lædersæder foretaget i Spanien. Hver af dem har særlige armlæn, borde og en knap, som du kan ringe til tjeneren. Dette system gør det muligt at placere ordrer, mens du ser filmen.

Hav en god tid, gæster teater og i lobbyen. Her tjenesterne tilbyder kinokafe og en biograf bar. I nærheden ligger den VIP-zonen. Det har også en bar, som tilbyder slik, uovertruffen snacks og forfriskninger.

opholdsområde for gæster teater ligger i lobbyen. I det er de bløde lædersofaer, komfortable stole og borde. Denne territorium planlægning blev udført i det indre af lobbyen. Således er det blevet isoleret fra den store sal plads. Derfra kan de besøgende slappe af, hvilket ikke forhindrer publikum kommer ud af hallen efter sessionen.

plakat

Hvilket viser en film i "kontinent" på strejker? Dette er et spørgsmål, der primært interesserer publikum. I plakaten "Karo Film Continent" kan man se helt en markering af billeder. Som i repertoiret af enhver multicomplex, er hovedsageligt fremlagt film, der er beregnet til et bredt publikum. Biograf "kontinent" på Strejker ikke skiller sig ud fra hovedparten af lignende institutioner i St. Petersborg. Her kan du se den mest sensationelle nyhed rullede. Mest populære film, der viste en biograf, "kontinent" på Strejker i de seneste år er "vogtere af Galaxy", "The Expendables 3", "Into the Storm".

Skærmene kan ses multicomplex bånd af både indenlandske og udenlandske direktører. En liste over disse produkter er meget bred. Seerne får tilbudt filmene tilhører forskellige genrer og stilarter. Det er derfor, vælge et billede, som regel tilfredse med hver. Den nøjagtige liste med demonstreret film præsenteret på selskabets officielle hjemmeside. Her kan du finde en oversigt over billedet, navnene på de aktører, stjernespækket i hovedrollerne, samt varigheden af sessionen.

tidsplan

Sessions i biografen "kontinent" på Strejker starte i de timer, der er bekvemt for tilskuere. Næsten alle de film, herunder de nye, er til rådighed for visning i morgen. spilletider udarbejdet i overensstemmelse med ønskerne fra besøgende. Kom i gang teater - 10.00. Den sidste session starter ved 5,00. Med andre ord, i biografen "Karo Film kontinent" - stort set den eneste non-stop i St. Petersborg.

kontakter

I biografen "Karo Film kontinent" på Strejker har en corporate website. Det er opført telefonnumre og andre oplysninger af interesse for seeren. Vil du lære alle detaljer om teatret, "kontinent" på strejker? Anmeldelser af mange seere tyder på, at de ofte bruger ovennævnte officielle websted for at få de oplysninger, de har brug for.

billetprisen

Pris se film i biografen "kontinent" varierer. Billetpriserne spænder fra hundrede til syv hundrede og halvtreds rubler. Prisen er påvirket af visse faktorer. Blandt dem er følgende: den valgte biograf, session tid og den dag i demonstrationen film. Lidt under værdien af morgen og eftermiddag sessioner, besøg i biografen i ugen også ikke ramte lommen.

For gæster i den nordlige hovedstad

Ikke kun beboerne i St. Petersborg som "kontinent" på strejker. Anmeldelser på hjemmesiden for selskabet anfører, at det er populært med mange turister.

Film for gæster - er ikke bare underholdning. De har en unik mulighed for at lære om de snørklede af fritidsaktiviteter i St. Petersborg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.